Gummies: Det smarte alternativ til tabletter

19.03.20
Gummies: Det smarte alternativ til tabletter
Gummies: Det smarte alternativ til tabletter
En dagsration af gummies: Apple Cider Gummies, Multi Vegan Gummies, Blue Berry Gummies og Hair Volume Gummies

Annonce for New Nordic

Egentlig har jeg altid opfattet det, som både poppet og skabet med alle de gummies, der efterhånden er på markedet. Nu hvor jeg er blevet klogere, må jeg hellere starte med at sige undskyld. Det er ikke før gået op for mig, hvor mange mennesker, der slet ikke kan sluge piller. Det må være aldeles rædselsfuldt, at selv den mindste pille sidder fast i halsen. Selvfølgelig er der en lille smule pop over det… På den anden side hvem gider ikke pleje sig selv med lidt slik fra morgenstunden.
Når vi skriver om tabletter, er det hundrede procent sikkert, at der falder et par bemærkninger om størrelsen på tabletterne. Det behøver du slet ikke bekymre dig om med de fire forskellige slags gummies, du kan finde i New Nordics sortiment… To af varianterne er endda veganske.

Gummies: Det smarte alternativ til tabletter

Blue Berry Gummies
I månedsvis har jeg fortalt om fortræffelighederne ved mange af de fantastiske kosttilskud fra New Nordic. Af den ene eller den anden grund har jeg vist ikke fået skrevet om en af mine favoritter… nemlig Blue Berry Eye Stress. Faktisk var det dem jeg oplevede virkning af først. Mine øjne har det bare markant bedre, derfor har jeg naturligvis fortsat taget dem. Efterhånden er de dog blevet erstattet af Blue Berry Gummies for at prøve dem af. Selv er jeg stadig til tabletterne, da indholdet også omfatter effektive men mindre velsmagende ingredienser.

Hair Volume Gummies
Det gør mig så glad, at der er et alternativ til tabletter i netop denne variant. Den effekt jeg har oplevet med Hair Volume, ville jeg nødigt være foruden. Nu har jeg jo allerede anbefalet Hair Volume mange gange. Det bliver jeg sandsynligvis ved med. I hvert fald kan jeg slet ikke forestille mig at stoppe hverken med at tage dem eller anbefale dem. Effekten er markant, og det kan du altså også opnå, selvom du tænker, at tabletterne ikke er noget for dig. Hair Volume Gummies smager virkelig godt og meget slikagtigt, så hvis du vil have dem for dig selv, skal de nok ikke stå fremme på bordet.

Hjælp New Nordic med at vinde forbrugerprisen ved årets Danish Beauty Award ved at stemme her.

Gummies: Det smarte alternativ til tabletter

Apple Cider Gummies
Min eneste anke mod gummies generelt er, at de ofte har en meget sød smag. Det har Apple Cider Gummies ikke, de nærmer sig faktisk de syrlige vingummier, man kan få. Det er jeg helt pjattet med. Faktisk er jeg meget glad for lige netop disse gummies… Siden jeg var teenager har jeg drømt om at være en af dem, der kunne drikke æblecidereddike i et glas vand om morgenen. Det, havde jeg nemlig hørt, skulle være så sundt. Det lykkedes aldrig for mig, men nu kan jeg få glæde af virkningen samtidig med, at jeg nærmest spiser slik.

Multi Vegan Gummies
Fra veninder og bekendte ved jeg, at det der med at få ungerne til at spise kosttilskud og medicin, kan være en kamp. Mine drenge har heldigvis været ret gode til det med kosttilskud, da de var små. Så lige det havde jeg aldrig problemer med. Havde Multi Vegan Gummies været et alternativ den gang, havde jeg med garanti købt dem. De smager godt og den daglige vitamindosis på fire gummies glider let ned både hos store og små.
Gravide, ammende og børn under 11 år bør kun anvende kosttilskud efter aftale med læge eller sundhedsplejerske.

Det er selvfølgelig ret vanskeligt at opnå både en god smag og konsistens, men jeg synes, New Nordic har klaret jobbet rigtig fint. Gummies er et rigtig godt alternativ til både børn og voksne, der gerne vil opnå den gode effekt ved kosttilskud, uden de skal gå på kompromis med deres helbred på daglig basis.

Annonce for New Nordic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Pilla

Hej. På hvilken måde har dine øjne drt bedre efter indtag af blueberry tabletterne?

Helene Randløv

Hej Pilla
Der er ikke “grus i øjnene” efter en dag med læsning. Høfeberen bider heller ikke ligeså hårdt.
Kh. Helene

Nanna

Jeg tager Hair gummies og er så glad for at man kan få dette alternativ til piller. Dog forstår jeg ikke at der ikke er “børnelukning” på da det jo netop ligner og lugter som slik.
En anden ting, jeg synes jeg får det lidt dårligt efter jeg har taget dem men det går hurtigt over.. kan ikke rigtig forklare det. Gad bare vide om andre oplever det også😊

Cecilie

Hej skønne damer! Kan I lave en guide til, hvordan man vælger det rigtige tilskud til hår? Jeg har forsøgt at sammenligne produkterne på markedet, for der er virkelig stor prisforskel, men hvad er egentlig forskellen ift. virksomme stoffer? Jeg ved godt, I selv har et produkt på markedet, men I plejer at lave god og uvildig vejledning, så jeg håber, I kan belyse området lidt. Tak for en fantastisk blog – I er mine go to, når jeg er i tvivl eller blive fristet. Det er public service 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *