To hundrede dage med Hair Volume

01.09.19
To hundrede dage med Hair Volume

To hundrede dage med Hair Volume

Reklame for New Nordic

For nogle dage siden fortalte en app på min telefon mig, at det er to hundrede dage siden, jeg begyndte at tage Hair Volume. I vores familie har vi sådan en hyggelig tradition med at tælle og fejre dage. I morgen bliver jeg for eksempel 16000 dage. Derfor var det ret naturligt at sætte Hair Volume ind i min tælle app, så den kan fortælle mig, helt præcist hvor lang tid, der er gået. Sådan noget går jeg ellers ikke lige og husker på i hverdagen.
Det er ret imponerende, hvad den ene tablet om dagen har udrettet på det halve år. Selv er jeg selvfølgelig begejstret for resultatet, men andre har også bemærket forandringen. Mit hår er stærkere, knækker mindre, og jeg taber færre hår, hvilket min frisør også er temmelig imponeret over.

Siden sidst
De første resultater af Hair Volume skrev jeg om efter tre måneder. Kosttilskuddet var nomineret til en Danish Beauty Award. Som en stolt forbruger kan jeg sige, at Årets Inner Beauty Award selvfølgelig gik til Hair Volume fra New Nordic. Og de var ellers oppe mod seje konkurrenter. Trods krydsede fingre var jeg aldrig selv i tvivl, i mine øjne vil virksomheden altid være en vinder. Der foreligger et klinisk studie, hvor dokumentationen og effekten er mere end overbevisende.
I anledning af at vi selv lancerede kosttilskud, er jeg blevet spurgt om, jeg er stoppet med Hair Volume. Svaret er et rungende nej! De resultater jeg har opnået med Hair Volume kunne jeg ikke drømme om at gå glip af. Jeg er stadig nysgerrig efter at se effekten efter et år. I øvrigt er jeg så taknemmelig for effekten, at jeg stadig anbefaler dem til højre og venstre.

To hundrede dage med Hair Volume

En tablet er ikke svaret på alt
Der er altid nogen, der vil blive skuffede over effekten af produkter. Det er som regel ikke produktet, den er gal med. Mon ikke vi alle sammen har et håb og nogle forventninger om, at vores liv, hud eller hår bliver nærmest revolutioneret af de produkter, vi køber? Mine forventninger kan i hvert fald være urealistisk høje.
Hvis du har haft kort, tyndt og slidt hår hele dit liv, kan Hair Volume med stor sikkerhed ikke hjælpe dig. Dine håranlæg ændrer sig jo ikke. Den daglige tablet kan derimod bidrage til, at hårsækkene og dermed håret får optimale vilkår.
Mit hår har altid været tyndt og meget glat. Før jeg blev tyndhåret i tindingerne, havde jeg mange hårstrå på hovedet. Derfor kan jeg se en forandring. Tilbage til det oprindelige udgangspunkt kommer jeg aldrig, men det forventer jeg heller ikke.

To hundrede dage med Hair Volume

Spørgsmålet der går igen
Det spørgsmål, jeg har svaret oftest på, når jeg har fortalt om Hair Volume, er: ”Hvad så med håret på resten af kroppen, bliver det så også kraftigere?”. Nej! Det gør det ikke, i så fald ville jeg være en meget behåret kvinde nu. Og det er jeg stadig ikke. Om det var forårets komme eller tabletterne, der fik håret til at gro lidt hurtigere i starten, ved jeg ikke. I hvert fald gror hårene på benene og under armene nu i samme hastighed, som de plejer. I øjeblikket holder jeg pause fra laserbehandlingerne, og jeg har heller ikke oplevet, at hårvæksten i ansigtet er blevet hverken øget eller kraftigere. Heldigvis!

Du skal prøve!
Siden det nu er tredje indlæg om dette produkt, kan du nok gætte, at jeg er voldsomt begejstret for effekt og resultater. Den oplevelse vil jeg meget gerne dele med én heldig læser, der kan vinde et helt års forbrug af Hair Volume fra New Nordic.

  • Hvor mange tabletter af Hair Volume skal man tage dagligt?

Skriv dit svar på spørgsmålet i kommentarfeltet herunder. Følg også med hos New Nordic både på @newnordicdanmark på Instagram og på @Newnordicdanmark på Facebook, der er masser af inspirerende opslag, tips og tricks, konkurrencer og information om både nye og ældre produkter. Kommentarfeltet bliver lukket søndag den 8. september, hvorefter vinderen bliver udtrukket og kontaktet direkte.

Reklame for New Nordic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
290 kommentarer
Jannie

En om dagen 😉

Annette

En tablet om dagen 🍀

Stine

1 tablet om dagen 🙂

Annette

En tablet daglig😃

Leyla

1 tablet om dagen💁🏻‍♀️

Cæcilia

1 tablet om dagen🙌🏼

Bente

1 tabelet dagligt 😊

Maja

Man skal tage en tablet om dagen – fingers crossed. Jeg ELSKER selv NN Hair Volume.

Claudia toft

1 tablet🤞🏼🍀👏🏼😍

Maria S

Hejsa
Det er en tablet om dagen.
Jeg begyndte selv for et par måneder siden efter at have læst om det her på bloggen, og jeg er umiddelbart fan, så jeg fortsætter ufortrødent, uanset om jeg er heldig at vinde her eller ej 🙂

Din kommentar