Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyre

15.09.19
Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre

Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre

Det er et meget stort ønske, vi får opfyldt i dag. I dag lancerer vi nemlig et serum, der har været længe undervejs. Det er et serum, der giver masser af fugt uden at være det mindste fedtet. Et serum, der tilfører fylde, glød og volumen til huden. Et serum, der kan bruges af alle, hvad enten de har knastør eller fedtet hud.
I et par måneder har vi smurt både os selv, venner og familie ind. Det betyder, at den hurtigt har fået ben at gå på. Katja oplever ny spændstighed i en efterhånden lidt slap ansigtshud, mens Helenes kronisk tørre pande har fået ny glød.

Tre typer
Vores Alt i en Hyaluronsyre indeholder tre forskellige typer hyaluronsyre. Den virker på tre niveauer ved at mindske fine linjer, fugte og øge hudens fasthed.
Størrelse betyder alt, når det handler om hyaluronsyre, og ved at benytte os af tre forskellige størrelser hyaluronsyre kan vi opnå flere forskellige effekter på flere niveauer i huden. Man måler størrelsen af hyaluronsyre i enheden kilodalton (kDa) – det er meget småt!

  • De mindste hyaluronsyre-molekyler er under 50 kDa og trænger derfor længst ned i huden, hvilket har en anti-age effekt.
  • De mellemste molekyler på mellem 1500 – 1800 kDa hjælper med at binde fugten i huden, samt dæmper rødme og irritation i huden.
  • De største molekyler (over 2000 kDa) giver fugt til den øverste del af huden og virker også udfyldende på de øverste lag.

Hudens eget fedtstof
Squalane giver balanceret fugt til huden. Squalane er et fedtstof, der findes naturligt i vores hud. Den føles meget behagelig og ikke-fedtende på huden og virker stabiliserende selv på fedtet hud.
MultiMoist forbedrer hudens fugtindhold, glathed og hudens udseende. Det er en ingrediens udvundet af kokos, som vi er blevet meget glade for, og som du finder i flere af vores produkter.

Hvem er dette produkt til?
Kvinder og mænd i alle aldre kan have gavn af Alt i en Hyaluronsyre. Særligt dem, der oplever en tør hud, eller at huden er begyndt at blive tyndere eller slappere på grund af alder, sol eller tørhed. Det er også en god let fugtserum til dig, der har fedtet hud eller bare ikke kan lide fed creme.

Sådan bruger du Alt i en Hyaluronsyre:
Brug den to gange om dagen og gerne efter en af vores peelinger: T-Zone peeling eller AHA-Serum. Brug den i ansigtet og gerne omkring øjnene og på læberne.
Vi ved godt, at der efterhånden er mange sera og ansigtscremer i vores sortiment, og at det kan være forvirrende. Budskabet herfra er: Det gør ikke den store forskel, hvilken rækkefølge du vælger. Start altid med enten T-Zone Peeling eller AHA-Serum, derefter kan du næsten gøre, som du vil.

Alt i en Hyaluronsyre er uden parfume og den er vegansk.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
94 kommentarer
Henriette

Hej
Jeg glæder mig til at føje dette produkt til min hudpleje, men jeg drømmer om et nyt/opdateret blogindlæg med forslag til rækkefølgen på påføring af produkterne. Jeg er 45 og har rynker – ikke i voldsom grad, men de er der og lidt tendens til tørhed. Pt bruger jeg: Aha 5%, Niacinamid, Anti-age og Alt-i-en. Hvor kommer denne creme ind henne og er der noget, jeg bør ændre?
Mange hilsner
Henriette

Henriette

Jeg mener selvfølgelig A-Serum 5 % og ikke Aha 5 % i min kommentar.
Sorry!

Helene Randløv

Så først denne kommentar bagefter… Så jeg har svaret med dem begge to :-*

Helene Randløv

Hej Henriette
Bruger du AHA Serum eller A-Serum 5%? De to er der virkelig stor forskel på. Som du kan læse mange steder på bloggen er der mere eller mindre kun to regler for vores serie… Du SKAL vælge enten AHA Serum eller T-Zone Peeling, de to må aldrig bruges sammen eller samtidig. Bruger du en af dem, skal de nederst. Bortset fra det, kan du sådan set smøre cremer og sera på i den rækkefølge, du ønsker.
Det kunne være:
Morgen:
AHA Serum
Alt i en Hyaluronsyre
Niacinamid 10%
Anti-age Ansigtscreme (husk især at bruge den om øjnene)
Alt i en Creme
SPF i dagtimerne hver dag hele året
Aften
AHA Serum
Alt i en Hyaluronsyre
Niacinamid 10%
A-Serum 5%
Anti-age Ansigtscreme (husk især at bruge den om øjnene)
Alt i en Creme
Kh. Helene

Henriette

Tusind tak for et godt og brugbart svar. Hvis jeg køber olien, hvor skal den så smides ind?

Helene Randløv

Hej Henriette
Før eller efter Alt i en Creme.
Kh. Helene

Stine

Hej Helene
Jeg vil blot lige høre hvorfor det nu er, at man skal vælge enten at bruge AHA- serumet eller t-zone peelingen, og altså ikke en kombination af de to? Skyldes det at de er for kraftige for huden, hvis de kombineres?

Helene Randløv

Hej Stine
Det er en overvejende risiko for overeksfoliering, der er grunden til vores anbefaling. Det er bestemt ikke godt for huden, hverken på kort eller lang sigt.
Kh. Helene

Cecilie

Hej Pudderdåserne <3
Kan man godt bruge jeres produkter i denne rækkefølge?
T-zone peeling, niacinamid og så til sidst alt i en hyaluronsyre eller skal den på før niacinamid?
Hvor mange produkter vil i anbefale man max bruger? Jeg plejer at afslutte med en creme til sidst.
Kh <3

Katja Moikjær

Hej Cecilie. Ja det kan du i hvert fald. Rækkefølgen af Niacinamid og Hyaluronsyre betyder ikke noget, vælg den der fungerer bedst for dig. Bare altid T-Zone Peeling nederst.
Antallet af produkter er der sådan set ingen øvre grænse for – andet end hvad du orker 🙂

Emilie

Kære pudderdåser,
Det lyder virkelig som en spændende og lækker serum!
Nu har jeg lige investeret i Beaute Pacifiques Serum Paradoxe, som jo er baseret på squalane – giver det så mening at kombinere den med jeres produkt, som også indeholder en hel del squalane?
På forhånd tusind tak 🙂
Emilie

Helene Randløv

Hej Emilie
Det kan jeg ikke svare på, om du synes 🙂
Vores indeholder ganske rigtigt masser squalane, men det er jo som en slags transportmedie for hyaluronsyren.
Kh. Helene

Dina

Hvis man nu ikke ved hvad man skal vælge: A-serum eller denne nye hyaluron, hvad vil I så anbefale hvis man har tendens til lidt tør hud, men med nogle dybdeliggende urenheder (dem under huden der ikke rigtig kan trykkes) + lidt poser under øjnene og meget fine linjer?
Bruger allerede jeres AHA og antiage creme ☺️

Helene Randløv

Hej Dina
Helt klart Alt i en Hyaluronsyre. Poser under øjnene kan generelt ikke afhjælpes med creme eller andre produkter, der skal du tjekkes for allergi.
Kh. Helene

Charlotte

hej pudderdåserne:-) er vil med jeres nye serum… men jeg har tænkt på om den egentlig kunne have en effekt på øjenvipperne? har meget porøse vipper og er blevet immun over vippeserum og tiltænkte derfor at holde en pause og derfor prøve med at smørre jeres hylauronsyre på vipper… sikket et lidt spøjst spørgsmål ..men man bliver jo desperat af at have 3 øjenvipper på hvert øje..ha ha… bruger også castor olie på vipperne,:-):-)

Helene Randløv

Hej Charlotte
Jeg er glad for at bruge den i håret…Såøøøh, hvorfor ikke? Jeg synes mit hår er MEGET mindre slidt, end det plejer at være. Jeg tvivler dog på, at du kan bruge begge dele samtidig… altså olie og Alt i en Hyaluronsyre.
Kh. Helene

Fie

Hej med jer! Først og fremmest elsker jeg jeres produkter, jeres grundighed og oplysthed.
Jeg har købt jeres Alt i en hyaluronsyre og synes at jeg kan se, at jeg får ret mange urenheder af den. Kan det passe?
Jeg døjer ellers ikke med så mange urenheder og har heller ikke ændret andet i min rutine end den ene ting.
Bare en undren. Det kan jo også være noget andet.

Helene Randløv

Hej Fie
Det lyder sært… men selvfølgelig kan det være en mulighed. Havde du meget tør hud inden?
Kh. Helene

Cecilie Friis Borup

Kære pudderdåserne. Jeg syne jeres nye produkt er super lækkert og dejligt i konsistensen. Men jeg synes min makeup fnulrer sådan efter jeg har brugt produktet. Har I andre brugere der oplever det samme?

Mette

Hej med jer.
Jeg købte med stor glæde jeres produkt og tænkte det lige måtte være noget for mig.
Til min ærgrelse opdagede jeg først bagefter at den indeholder silikone og det er endda nr. 2 på ingredienslisten.
Jeg synes i plejer at være gode og kritiske i forhold til ingredienser i produkter. Så hvorfor silikone i dette produkt?

Katja Moikjær

Hej Mette. Fordi silikone er en god ingrediens. Den er god – både for huden og for produktet. Der er silikone i de fleste af vores produkter. Læs mere om silikone her: http://pudderdaaserne.dk/2012/12/27/guide-silikone-godt-eller-skidt/

Cecilie

Hej pudderdåserne!
Jeg har virkelig tør og sensitiv hud og det virker som om at t-zone peeling og niacinamid er for hårdt til min hud efter flere måneders brug. Jeg tænker derfor at prøve og bruge jeres hyalorunsyre alene og så med en creme ovenpå. Hvis min hud har det bedst sådan er det så nok hudpleje eller virker hyaloronsyre ikke alene?

Camilla

Jeg bliver lidt forvirret, grundet de mange mulige valg af antiage. Jeg har tør hud, der er begyndt at være ok rynket (er slut 20’erne), men synes jeg har en del dybe linjer under øjnene, mellem brynene og smilerynker. Jeg har jeres AHA serum jeg er glad for.
Men hvad anbefaler i jeg ellers bruger i forhold til at få en antiage effekt og mindske mine rynker? Jeg bruger aktuelt en almindelig dag/nat creme til tør hud, men ønsker antiage og bliver i tvivl om hvad jeg skal vælge, da i har flere slags retter imod dette. Håber i kan hjælpe mig :)??

Helene Randløv

Hej Camilla
Først og fremmest vil jeg anbefale, at du får tjekket om du behøver briller. Det skriver jeg ikke for at være flabet, men fordi netop rynkerne mellem brynene og under øjnene godt kan tyde på, at du kniber øjnene sammen. Dernæst er guiden her: http://pudderdaaserne.dk/2019/10/15/tirsdagstip-tilpas-din-hudpleje-til-saesonen/
en god rettesnor i forhold til at få det gode hudplejeritual på plads.
Mild rens (hvad bruger du nu?)
AHA-Peeling
Alt i en Hyaluronsyre
A-Serum 2% (kun aften)
Anti-age Ansigtscreme både som dagcreme og øjencreme
Evt. Ansigtsolie til natten.
Husk rigelig SPF i dagtimerne.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *