Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyre

15.09.19
Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre

Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre

Det er et meget stort ønske, vi får opfyldt i dag. I dag lancerer vi nemlig et serum, der har været længe undervejs. Det er et serum, der giver masser af fugt uden at være det mindste fedtet. Et serum, der tilfører fylde, glød og volumen til huden. Et serum, der kan bruges af alle, hvad enten de har knastør eller fedtet hud.
I et par måneder har vi smurt både os selv, venner og familie ind. Det betyder, at den hurtigt har fået ben at gå på. Katja oplever ny spændstighed i en efterhånden lidt slap ansigtshud, mens Helenes kronisk tørre pande har fået ny glød.

Tre typer
Vores Alt i en Hyaluronsyre indeholder tre forskellige typer hyaluronsyre. Den virker på tre niveauer ved at mindske fine linjer, fugte og øge hudens fasthed.
Størrelse betyder alt, når det handler om hyaluronsyre, og ved at benytte os af tre forskellige størrelser hyaluronsyre kan vi opnå flere forskellige effekter på flere niveauer i huden. Man måler størrelsen af hyaluronsyre i enheden kilodalton (kDa) – det er meget småt!

  • De mindste hyaluronsyre-molekyler er under 50 kDa og trænger derfor længst ned i huden, hvilket har en anti-age effekt.
  • De mellemste molekyler på mellem 1500 – 1800 kDa hjælper med at binde fugten i huden, samt dæmper rødme og irritation i huden.
  • De største molekyler (over 2000 kDa) giver fugt til den øverste del af huden og virker også udfyldende på de øverste lag.

Hudens eget fedtstof
Squalane giver balanceret fugt til huden. Squalane er et fedtstof, der findes naturligt i vores hud. Den føles meget behagelig og ikke-fedtende på huden og virker stabiliserende selv på fedtet hud.
MultiMoist forbedrer hudens fugtindhold, glathed og hudens udseende. Det er en ingrediens udvundet af kokos, som vi er blevet meget glade for, og som du finder i flere af vores produkter.

Hvem er dette produkt til?
Kvinder og mænd i alle aldre kan have gavn af Alt i en Hyaluronsyre. Særligt dem, der oplever en tør hud, eller at huden er begyndt at blive tyndere eller slappere på grund af alder, sol eller tørhed. Det er også en god let fugtserum til dig, der har fedtet hud eller bare ikke kan lide fed creme.

Sådan bruger du Alt i en Hyaluronsyre:
Brug den to gange om dagen og gerne efter en af vores peelinger: T-Zone peeling eller AHA-Serum. Brug den i ansigtet og gerne omkring øjnene og på læberne.
Vi ved godt, at der efterhånden er mange sera og ansigtscremer i vores sortiment, og at det kan være forvirrende. Budskabet herfra er: Det gør ikke den store forskel, hvilken rækkefølge du vælger. Start altid med enten T-Zone Peeling eller AHA-Serum, derefter kan du næsten gøre, som du vil.

Alt i en Hyaluronsyre er uden parfume og den er vegansk.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
102 kommentarer
Anna

Uuuh hvor spændende – den glæder jeg mig til at prøve! 😀
Lige et afklarende spørgsmål; min aftenrutine er lige nu T-zone, niacinamid, A-serum 2 % og så en creme – hvor passer hyaluronsyren ind her? Og gør den overhovedet?

Helene Randløv

Hej Anna
I indlægget ovenfor står der: Budskabet herfra er: Det gør ikke den store forskel, hvilken rækkefølge du vælger. Start altid med enten T-Zone Peeling eller AHA-Serum, derefter kan du næsten gøre, som du vil.
Kh. Helene

Nina

Jeg begynder at få tør hud på grund af det koldere vejr og mange cykelture. Vil denne hjælpe?

Katja Moikjær

Ja 🙂

Maud

Jeres T-zone peeling har reddet min hud – tusind, tusind tak!
Hvis jeg skal vælge mellem at købe jeres anti-age creme eller jeres nye hyaluronsyre, hvilket en ville I så anbefale?
Jeg bruger i forvejen T-zone peeling efterfulgt af niacinamid 10% og til sidst anti-age creme om aftenen / alt-i-en-beskyttelse SPF40 om morgenen.
Har rigtig fedtet hud, og er interesseret i at forebygge rynker, mindske ar osv. 😆(er 28 år)

Helene Randløv

Hej Maud
Hvis du har rigtig fedtet hud, ville jeg nok skifte til Alt i en Hyaluronsyre. Anti-Age Ansigtscreme og Alt i en Hyaluronsyre virker forskelligt, der er ikke Matrixyl 3000 i Alt i en Hyaluronsyre.
Kh. Helene

Esther

Jeg er så glad for jeres produkter. Så tak for dem.
Nu hvor er kommer denne hyaluronsyre begynder jeg at blive i tvivl om hvilke produkter jeg skal vælge. Min hud har egentlig ikke de store problemer. Lidt tørre kinder og lidt fedtet t-zone. Jeg er lige over 30 og de første fine linjer om øjnene er begyndt at vise sig. Så hvad skal jeg vælge for at få en god anti-age effekt? Lige nu bruger jeg rens, jeres t-zone peeling (om aftenen), jeres ansigtsolie og alt i en creme (om aftenen).
Så skal olien udskiftes med hyaluronsyre eller med jeres anti-age creme? Eller skal jeg bare fortsætte?

Helene Randløv

Hej Esther
Start med at læse dette indlæg: https://pudderdaaserne.dk/2019/01/22/tirsdagstip-den-bedste-base-er-hudpleje/
Alt i en Hyaluronsyre (fugt) kan ikke erstatte Ansigtsolie (fedt).
Kh. Helene

Frederikke

Hej, vil man kunne bruge jeres hyaluronsyre efter microneedling?

Helene Randløv

Hej Frederikke
Vi er ikke fortalere for microneedling: https://pudderdaaserne.dk/2019/01/09/dermaroller-hyperpigmentering-og-andre-bivirkninger/
men umiddelbart er der vist ikke noget der taler imod at bruge den.
Kh. Helene

Eva

Hej. Jeg har længe været glad for Lings Dual Moisture Emulsion som fugtserum. Jeg er netop løbet tør og overvejer nu jeres nye serum i stedet. Jeg bruger jeres t-zone-peeling, niacinamid og a-serum med stor begejstring. Kan Lings serum og jeres det samme eller hvor adskiller de sig? Min hud tørster uden et fugtserum her i de koldere måneder.

Helene Randløv

Hej Eva
Ling Dual Moisture Emulsion er jo et fantastisk produkt, hvordan bruger du den? De to har naturligvis meget forkellige konsistenser, men funktionen er nogenlunde ens. Der er som du kan læse herover tre forskellige størrelser hyaluronsyre i vores, hvor jeg går ud fra, at Ling benytter sig af den mindste type for at fugte.
Kh. Helene

Eva

Tak for opklarende svar☺️ jeg bruger Ling om morgenen under min fugtighedscreme, da jeg ellers er knastør. Olie har dog aldrig rigtig været min ting, men fugtserum er et must.

Helene Randløv

Hej Eva
Min hud kan heller ikke undvære fugt, og den er heller ikke altid glad for olie. Der er selvfølgelig undtagelser, vores egen selvfølgelig… men også flere andre.
Kh. Helene

Kim

Hvad er forskellen på jeres serum og la roche posay hyalu B5 serum?

Katja Moikjær

La Roche-Posay bruger to typer hyaluronsyre samt B5 vitamin. B5-vitamin er en beroligende og reparerende ingrediens. Vi bruger den fx i vores læbesalve.
Vi bruger tre typer hyaluronsyre og squalane.
Jeg synes egentlig den største forskel er, at der er ret meget alkohol i La Roche-Posay. Den kan derfor godt ende med at føles mere udtørrende i sidste ende. Der er rigtig mange gode alternative hyaluronsyre-serum derude, men jeg ville aldrig selv vælge en med en masse alkohol i, der trækker fugt ud igen.

Sille

Den skal jeg prøve! Lyder lige som noget for mig. Lige nu bruger jeg Pestle og Mortars hyaluronsyre, men synes den føles lidt klistret når den er tørret og synes den føles meget tynd og flydende. Hvordan er jeres hyaluronsyre i forhold til denne?

Katja Moikjær

Hej Sille. Jeg er enig med dig 🙂 Jeg kan bedre lide vores. Den har en meget blød konsistens. Hvis du smutter forbi Magasin eller en af de cirka 60 Matas der har den på lager (tjek Matas.dk), så kan du mærke den. Kh. Katja

Michella

Når man komme det meste på i vilkårlig rækkefølge må man så blande det hele i hånden og komme det på? Eller skal det lagvis på?

Helene Randløv

Hej Michella
Det skal på lagvis. Det er en rigtig dårlig idé at blande produkter i hånden: https://pudderdaaserne.dk/2019/03/19/tirsdagstip-lad-vaere-med-at-blande/
Kh. Helene

Maja

Hej Pudderdåserne!
Kæmpe tillykke med jeres nye produkt, det lyder som et must have.
Jeg døjer selv med tør, sensitiv og uren hud. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve jeres alt i en hyaluronsyre, men jeg er i tvivl om hvilke af jeres produkter der ville være bedst til min hudtype. Er der en rækkefølge og nogle bestemte produkter i ville foreslå?
Kh. Maja

Helene Randløv

Hej Maja
Du må fortælle lidt mere om din hud og hvad du ellers bruger af produkter. Læs for eksempel her: https://pudderdaaserne.dk/2019/08/27/tirsdagstip-lad-os-hjaelpe-dig/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *