Anmeldelse: Sunday Riley Good Genes og Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil

17.06.19
Sunday Riley

Sunday Riley

Sunday Riley producerer hudpleje, der har et højt indhold af effektive og veldokumenterede ingredienser, et højt indhold af parfume, farvestoffer, sjove navne og en høj pris.

Sunday Riley er også navnet på grundlæggeren af brandet, der har en del kontroversielle historier bag sig, blandt andet historien om, hvordan ansatte hos Sunday Riley skrev falske brugeranmeldelser af firmaets egne produkter.

Vær opmærksom på, at Sunday Riley ER parfumeret med æteriske olier, selvom deres amerikanske hjemmeside og amerikanske sociale medier godt kan give et andet indtryk.

Sunday Riley Good Genes
Good Genes er en mild kemisk eksfolierende serum og et af de mest kendte produkter fra Sunday Riley. Den europæiske version består af en blanding af mælkesyre og glykolsyre, og den er god. Mælkesyre/glykolsyre-blandingen giver en mild eksfoliering, som vil fungere godt til stort set alle hudtyper.

Kombinationen af mælkesyre og glykolsyre er populær og med god grund. Den så vi i gamle dage hos den gode gamle og nu udgåede Avène Cleanance K, Glossier bruger noget lignende i Solution. Konsistensen af Sunday Riley Good Genes er enormt lækker, og den giver hurtigt en blødere og finere hudoverfladen – ligesom andre gode og velformulerede kemiske peelinger til hjemmebrug kan gøre.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige Good Genes, en amerikansk og en europæisk. Den amerikanske indeholder kun mælkesyre, den europæiske indeholder en kombination af glykolsyre og mælkesyre. Årsagen er, at EU kun tillader en ret begrænset mængde mælkesyre i kosmetik.

Good Genes er parfumeret med æterisk olie af citrongræs.

Good Genes koster 400 kroner for 15 ml. og 795 for 30 ml.

Sunday Riley Luna Sleeping Oil
Luna er en blå ansigtsolie med A-vitamin. “Sleeping Oil” betyder, at du skal bruge den om aftenen, i stedet for en natcreme.

Luna indeholder den naturligt blå æteriske olie af blå tansy, som for eksempel også giver blå farve til Raaw by Trice Blue Beauty Drops. Men i Lunas tilfælde har det åbenbart været nødvendigt også at bruge tilsat farvestof for at få den blå nok. Duften er stærk og stammer fra æterisk olie fra blandt andet den blå tansy og syv andre æteriske olier.

Lige så rig på farve og duft, lige så rig er Sunday Riley Luna på aktiver. Den vigtigste ingrediens er A-vitamin, som kommer i form af “Hydroxypinacolone Retinoate”. “Hydroxypinacolone Retinoate” er også kendt som “Granactive Retinoid” og er en ny type retinoid udviklet af en amerikansk producent af råvarer til kosmetikindustrien.

De mange gode effekter af “Granactive Retinoid” er veldokumenterede, og du finder denne højeffektive og milde form for A-vitamin hos mange andre producenter, herunder The Ordinary og Pudderdåserne. Læs mere om Granactive Retinoid her i vores indlæg om vores egen A-serum.

Sunday Riley bruger altså en form for A-vitamin, der er effektiv, mild og veldokumenteret. Den kommer her i en blanding af plejende olier: Avocado, chia, brombærkerneolie og en afslappende men kraftig duft af æteriske olier.

Sunday Riley koster 410 kroner for 15 ml. eller 820 kroner for 30 ml.

Om Sunday Riley kan vi altså konkludere:

  • Effektive produkter med effektive ingredienser
  • Æteriske olier
  • Farvestoffer
  • Høje priser

Jeg ville holde meget mere af Sunday Riley, hvis det ikke var for priserne. Ingredienserne er effektive, men du betaler for den fine emballage, farvestofferne, de sjove navne og muligheden for at købe et Avengers-samarbejde. Hvis du ikke kan stå for chance for at have CEO Glow stående på din badeværelseshylde, så får i du i det mindste med Sunday Riley effektive ingredienser sammen med alt det andet.

Hvis du tilgengæld er ligeglad med alt det andet, så findes der mange andre muligheder derude med de samme ingredienser til meget lavere priser.

Her kan du købe det (*reklamelinks)
Du kan købe Sunday Riley i Sephora og på Sephora.dk*. Good Genes koster 400 kroner for 15 ml. og 795 for 30 mlLuna koster 410 kroner for 15 ml. eller 820 kroner for 30 ml*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Produkterne har vi modtaget som et gratis anmeldereksemplar.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *