Fredagsfavorit: Molton Brown Jasmine Sun Rose Exquisite Bathing Oil

19.04.19
Fredagsfavorit: Molton Brown Jasmine Sun Rose Exquisite Bathing Oil

Fredagsfavorit: Molton Brown Jasmine Sun Rose Exquisite Bathing Oil

Hvor er det dog fjollet at bruge hele dagen på at bekymre sig om, at der mangler billeder til samtlige af de makeupprodukter, man har i tankerne som favorit… Når man har sådan en perle stående på badeværelset! Mit kendskab til lige dette produkt fra Molton Brown er nyt. Det startede med min Torsdags Top Ti i anledning Valentinsdag. Der skrev jeg om en af de andre duftvarianter af Molton Browns fantastisk dejlige badeolier. Der er fire i alt, og jeg håber virkelig, at der kommer flere. Den nyeste af Molton Browns dufte Suede Orris ville for eksempel gøre sig SÅ godt som badeolie. Og den er bare en af mange! En badeolie til hver eneste af de duftvarianter, jeg holder så meget af ville være vidunderligt.

Luksus
Som jeg fremhævede i Torsdags top ti: Til Valentinsdag er det en helt særlig oplevelse at bade med denne olie. Den silkebløde konsistens, olien har, er virkelig skøn på huden. Det er mindst ligeså rart, at den ikke fedter helt håbløst, så den også er til at skylle af huden igen.
Det eneste minus ved Molton Brown badeolie er den ellers meget smukke emballage. Det er noget bøvl at bruge en glasflaske i et brusebad. En smuk pumpe eller lignende ville afgjort være et plus. Så ville jeg være fri for at spilde produktet, når jeg står der med våde hænder. Selvfølgelig er olien tænkt til brug i karbad, men den kan sagtens bruges uden. Bortset fra glasflasken har jeg i hvert fald ingen problemer med produktet.

Match med din duft
Det forkælende element er bare én ting, huden bliver dejligt blød og velduftende. Duften holder længe og er derfor perfekt som base for den duft, du vælger at dufte af den pågældende dag. Det gælder selvfølgelig, uanset om du vælger den Molton Brown Eau de Toilette med den samme duft eller en anden duft. Sørg for at matche den til dine dufte, det giver naturligvis det bedste resultat, når duftene passer sammen. Du kan fint bygge duften yderligere op ved at vælge en bodylotion i samme duftvariant som badeolien. Det giver dine dufte en helt anden holdbarhed og dybde.

Molton Browns badeolier er meget drøje i brug, og selvom de cirka 350 kroner badeolien koster virker voldsomt, er den alle pengene værd. Find Molton Brown Jasmine Sun Rose Exquisite Bathing Oil i Molton Browns skønne butik på Købmagergade i København eller ring til butikken for at høre om mulighederne for at få produkterne sendt.
Vil du læse mere om duften, kan du læse gårsdagens indlæg Torsdags top ti: Forårsdufte 2019.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *