Torsdags Top Ti: Til Valentinsdag

07.02.19
Torsdags Top Ti: Til Valentinsdag

Torsdags Top Ti: Til Valentinsdag

Her hjemme er vi mildest talt ikke særligt romantiske. Derfor er sådan en dag som Valentinsdag ikke ret vigtig for os. I stedet fejrede vi for eksempel dagen i går, hvor jeg har levet længere tid med ham den langhårede end uden ham… Det er da ret vildt! Den slags dage fejrer vi, ellers er vi ret dårlige til at huske bryllupsdage og den slags. For mig er Valentinsdag mere hyggelig end romantisk, da jeg er ret vild med pynt… Inden vi fik børn pyntede jeg op til Valentinsdag. Faktisk står kassen med pynten stadig i kælderen, den skal nok komme til sin ret igen en gang. Indtil da vil jeg i år pynte op med lidt hjerter og kærlighed på bloggen.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

& Other Stories Nail Polish Set Opulent Duo*
Desværre har jeg ikke haft tid til at gå i & Other Stories, så jeg ved egentlig ikke, om man kan få sættet her i butikkerne. Webshoppen sender til Danmark, så mon ikke du kan nå at få hjerter og glimmer på neglene inden torsdag? Det er i hvert fald det jeg selv håber og satser på. Det er selvfølgelig også en mulighed at male hjerter i frihånd på neglene. Hvis tiden altså er til det… Ellers må jeg være kreativ med mine paillethjerter og en rigtig god overlak.

Sephora Shea Lip Mask*
Lad os nu være ærlige… læbemasker er noget pjat. På den anden side er det jo nemt, hvis det virker…
Det er lidt besværligt at få masken til at sidde ordentligt, men når den gør det, bliver den siddende. Og den glider ikke af, som nogle af de tungere varianter.
I anledning af testen havde jeg haft en meget holdbar flydende læbestift på, der altid udtørrer mine læber. I modsætning til mange andre læbemasker, jeg har prøvet, fugter den rigtig godt. Både revner og tørre flager var fortid efter de femten minutter masken virkede.

Molton Brown Rosa Absolute Sumptuous Bathing Oil
Du kan gå hele vejen med Molton Brown… i hvert fald, hvis det handler om at bygge duften op. Når mit valg er faldet på netop denne badeolie, er det af flere årsager:

  • Oplevelsen i badet er virkelig skøn.
  • Huden bliver silkeblød.
  • Olien er ualmindelig velduftende.
  • Duften holder længe på huden.
  • Den er et godt fundament for den duft, du vælger til aftenen, hvis den altså passer til.

Der er flere duftvarianter end Rosa Absolute, så du kan jo vælge den, der passer bedst til din næse eller dine øvrige dufte.

Kat Von D Lolita Eyeshadow Palette*
Smukke, støvede rosa nuancer klæder de fleste. Paletten indeholder otte nuancer, hvoraf tre er kølige og fem er varme. Den kendte læbestift, som paletten både er opkaldt efter og inspireret af, fuldender et tone i tone look, med den helt nye eyeliner i samme nuance. De to er i hvert fald også værd at overveje. Hvis du er i tvivl om brugen af farver som disse, så kan du kigge med på lørdag, hvor jeg har planer om et lørdagslook med den makeup, jeg nævner i dette indlæg.

Too Faced Love Light i farven Blinded By The Light*
Da jeg så swatches af de fine facetterede highlightere, var jeg vildt begejstret, men af en eller anden grund fik jeg aldrig købt de to på min ønskeseddel. Det har jeg gjort nu, fordi de jo er hjerteformede… Og i mine øjne slet ikke til at stå for. Det er lidt plat, men på det punkt er jeg åbenbart stadig en lille pige. Hvis ikke farverne var fine, havde jeg selvfølgelig ikke købt dem, men de er bare så smukke og kan farverne kan let intensiveres efter behov.

Sephora Long Lasting Blush i farven Love Sick No22*
Det er blushen, jeg fokuserer på, når jeg er uoplagt. En smuk blush kan i mine øjne redde et hvert look. Det er blushen, der bringer livet tilbage i ansigtet, når du bruger dækkende foundation. Det er blushen, der kan samle et look, der mangler naturligheden.
Sephoras blushes får i mine øjne alt for lidt opmærksomhed. De er SÅ gode, holdbare på huden, drøje i brug, det er nogle meget fine farver og så er de billige. Det er faktisk svært at ønske sig mere.

Sephora Cream Lip Stain i farven 55 Tender Love*
En pæn læbestift må der til! Sådan er det i hvert fald for mig. Farven på både læbestift og blush er valgt ud fra øjenpaletten. Har du ikke før prøvet Sephora Cream Lip Stain, så skal du unde dig selv at gøre det. De holder så godt på læberne, og så findes de i et hav af farver, så det er nærmest umuligt at gå forgæves efter en farve. Pludselig bliver jeg i tvivl om jeg har nævnt dem på bloggen før. Det er simpelthen pinligt, hvis jeg ikke har!

Floris A Rose For… EdP*
Til lejligheder som denne kan jeg godt lide klassiske feminine noter. Denne dejlige rosenduft har jeg naturligvis valgt, fordi jeg først og fremmest holder meget af den. Det er en anderledes komposition, fordi den åbner med røgelse og sort te. Omdrejningspunktet i duften er en intens og ren rosennote, der bliver understøttet af en smule oud og orrisrod. Den slutter med en dyb bund af forskellige varme trænoter, rav, patchouli og et strejf af vanilje. Helheden er en ren og lidt pudret rosenduft. Husk at smøre creme på, så du kan forøge holdbarheden.

Pernille Lauridsen Electrum Waves Earring with a pink keshi pearl Seafoam Pink
Det hele startede med en ørering, som jeg stadigvæk er SÅ forelsket i. Den måtte jeg simpelthen eje. Den fik jeg heldigvis i fødselsdagsgave i november, og den har hængt på mig lige siden. Denne her version med en smuk lyserød keshi perle er fin og sart. Det er vigtigt for mig at overveje, om det skal være en gave fra mig til mig, eller om der er en anden, der skal have glæden ved at give den. Det ender sikkert med en lodtrækning i øjeblikket.

Hotel Chocolat Straight From the Heart Chocolate Box
De fleste kvinder, jeg kender, har et afhængighedsforhold til chokolade. Ham den langhårede bryder sig slet om chokolade. Derfor har jeg stort set chokolade for mig selv, med mindre chokoladen er hvid… Det er jeg ret tilfreds med, fordi så behøver jeg ikke tage hensyn til andet end min egen smag. En sød bekendt og læser af bloggen er chocolatier. Hendes kreationer har jeg desværre hverken set eller smagt, så jeg kaster mig over den fine hjerteformede æske fra Hotel Chocolat. Den er både fin udenpå og indeni.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *