New Nordic Hair Volume: Kosttilskud til hår og negle

07.02.19
New Nordic Hair Volume

Annonce for New Nordic

New Nordic Hair Volume

Sidste år blev jeg mildest talt overrasket over den positive effekt, da jeg testede et andet kosttilskud fra New Nordic. Det er bare én af årsagerne til, jeg har sagt ja, til at teste New Nordic Hair Volume. Egentlig har jeg aldrig skænket mit hår så mange tanker. Min holdning til mindre heldige frisurer har altid været: ”Det vokser jo ud igen”. Mit hår har altid vokset, som blev det betalt for det. Hvorfor det ikke har voldt mig så mange bekymringer.
De sidste par år har jeg mishandlet mit hår, det bedste jeg har lært med afblegning og farve flere gange om året. Trods intens pleje, masser af hårkur, varmebeskyttelse og alt det andet er håret naturligvis blevet slidt af den behandling.

New Nordic Hair Volume

New Nordic Hair Volume
Ingredienserne i sådan et kosttilskud skal selvfølgelig være der af en årsag. Det er en anden af New Nordics forcer. Tabletterne, som man kun skal spise en enkelt af om dagen, indeholder blandt andet biotin og zink. De to ingredienser bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Dette har vi nævnt i et tidligere indlæg,  fordi især Biotin har et godt ry for at hjælpe på hårproblemer.
Biotin er vitamin B7, og hvis dit hår er i dårlig stand, og dine negle er skøre, så er et ekstra tilskud som dette et godt bud på en hjælp.
Det samme gælder indholdet af zink. Zinkmangel kan give hårtab, og et ekstra tilskud af zink kan også være gavnligt for huden.

Hair Volume fra New Nordic indeholder også en række andre ingredienser: Æble ekstrakt med et naturligt indhold af B2 vitamin og hirseekstrakt samt to aminosyrer. Padderokkeekstrakt med et højt indhold af silica. Og så er der tilsat kobber, der spiller en rolle for hårets pigmentering.

New Nordic Hair Volume er altså et godt bud på et kosttilskud til dig, der oplever, at dit hår er tyndere eller vokser mindre end normalt.

New Nordic Hair Volume

Forventninger
I forhold til kosttilskud er jeg forsigtig med forventninger. Der er bare noget, der virker bedre for nogen end for andre. Alligevel har jeg en helt klar forventning om, at mit hår vil blive synligt mindre medtaget på sigt. Det hår der er vokset ud, på nuværende tidspunkt kan New Nordic Hair Volume selvfølgelig ikke ændre på. De slidte længder skal klippes af, og så håber jeg, at jeg kan vænne mig til at have håret nede… bare en gang i mellem. Det er lidt selvmodsigende, fordi det altid er sat op, men ønsket om, at det kunne være løst, er vokset den senere tid.

Vil du være med til at teste New Nordic Hair Volume?
vores Instagramprofil kan du og din veninde lige nu være med i konkurrencen om at teste New Nordic Hair Volume i 90 dage. Læs hvordan du deltager på @pudderdaaserne.dk på Instagram.

New Nordic Hair Volume

Annonce for New Nordic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Tina

Jeg har desværre ikke insta.
Men vil sige, at jeg elsker dine billeder, de er totalt skønne, du minder bare så meget om min søster 🙂
En smuk weekend ønskes !

Helene Randløv

Tusind tak Tina <3 Rigtig god weekend til dig også :-*

Lone Hvidberg

Hvorfor kan man ikke deltage på facebook? Har tabt så meget af mit hår pga. eksem, og ville meget gerne prøve det

Helene Randløv

Hej Lone
Konkurrencen er på Instagram, det er New Nordics krav.
Kh. Helene

Kirsten Winkler

Øv at man skal på instagram for at deltage 🙁

Helene Randløv

Hej Kirsten
Sådan er det denne gang 🙂
Kh. Helene

Maria

Hej Pudderdåserne
Hvordan går det med testningen – også ift. jeres med-tests personer fra Instagram? 🙂 Jeg synes ikke rigtigt, jeg har kunnet læse noget nyt?
Mange hilsner og god weekend
Maria

Helene Randløv

Hej Maria
Der har været masser af stories om Hair Volume på Instagram. Da jeg endnu ikke har spist pillerne i tre måneder, må du vente med anmeldelsen i nogle uger endnu.
Kh. Helene

Maria

Ah, jeg er vist ikke supergod til at følge med i stories – det kræver vist, at jeg er “på” oftere end, jeg har lyst 🙂
Ok, så må jeg afvente lidt endnu – er spændt på, om det reelt gør end forskel.
Mh. Maria

Moniks

No,no,no. .. alles nur lüge…Haare sind nicht dicker geworden!!! Garnichts !!! Scheiß Werbung ist das,und Geld abzugeben!!!! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Helene Randløv

Hej med dig
Det må du gerne sige, men du kan jo selv se på billederne. Jeg fik hår i tindingerne igen, ikke det hele selvfølgelig, men en del. Det er ærgerligt, at det ikke har virket for dig, men det bliver min historie ikke mindre sand af.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *