New Nordic Hyaluron Shot: Et lille skud med stor effekt

28.03.18
New Nordic Hyaluron Shot
New Nordic Hyaluron Shot
En god dag starter med god mad, New Nordic Hyaluron Shot og smuk makeup

Annonce for New Nordic

Det er blevet tid til en opdatering… Mine 24 dage med New Nordic Hyaluron Shot er forlængst gået. Desværre har jeg ikke adgang til en professionel fotograf i min hverdag, for jeg er faktisk temmelig sikker på, at nogle ordentlige før og efter billeder havde afsløret en ret markant forskel. Det har jeg ikke selv kunnet fange.
Da jeg takkede ja til at teste New Nordic Hyaluron Shot, havde jeg absolut ingen forventning om en synlig forandring. Det kan næppe diskuteres, at 24 dage er relativ kort tid, når vi taler om synlig effekt af hudpleje, hvad enten den kommer indefra eller udefra. Nu kan jeg konstatere, at kombinationen af en et skud vitamin C, kollagen og hyaluronsyre er en potent og meget effektfuld blanding. Endda en jeg varmt kan anbefale, og som jeg til hver en tid vil ty til som kur, når huden trænger til en håndsrækning.

Udgangspunkt
Året startede ikke helt som forventet, og i midten af januar var jeg så slidt og stresset, at det blev synligt på min hud. Når jeg endelig sov, var det fordi jeg var faldet om af træthed. Hvorfor rens og hudpleje kun eksisterede i en fjern galakse. Det sker meget sjældent, at jeg slækker på hudplejen, og sådan en stor ændring af vanerne kan tydeligt ses, både når den går den ene og den anden vej. Derfor landede testen af New Nordic Hyaluron Shot på det helt rette tidspunkt.
Hvis de små shots kunne udrette noget, så fik de i hvert fald muligheden for at bevise det. Selv supplerede jeg ikke med New Nordic Collagen Filler, men det står nu på min indkøbsseddel. De to produkter er nemlig et oplagt makkerpar, hvis du synes, at betrækket er blevet lige lovlig slidt.

New Nordic Hyaluron Shot
Kosttilskud kan naturligvis ikke erstatte en varieret og sund kost

Effekt
Når forventningerne ikke er så høje, er det svært at blive skuffet. På den anden side er det også så modigt at love effekt efter bare 24 dage med New Nordic Hyaluron Shot, at man godt kan tillade sig at være kritisk. Derfor har jeg nærstuderet min hud i spejlet, holdt øje med linjerne, fugtniveauet og ikke mindst fylden i huden. Allerede efter to uger gik det op for mig, at der skete noget. Det faldt sammen med, at jeg testede et serum. Der mildest talt ikke er optimalt, da min hud bliver både tør og træls af det. Selvom jeg ikke havde sovet ret godt, så min hud glødende, spændstig og ikke mindst glattere ud. Da jeg skiftede produkterne ud med noget mere fugtgivende og nærende, var forandringen så stor, at ham den langhårede spurgte, om jeg havde fået filler i linjerne i panden.

New Nordic Hyaluron Shot
Skååååål!

Hvordan smager det så?
Der er tikket temmelig mange spørgsmål om smagen ind på Instagram. Med ærlighed kommer man længst. Derfor lagde jeg ikke skjul på, at de små shots langt fra er det lækreste, jeg har smagt.
Det lille orangegule bær fra busken havtorn bliver kaldt ”superfood”, og det er både sundt og nærende. Men det er som bekendt ikke ensbetydende med, at det smager fantastisk. Faktisk er den rene saft fra bærret helt afsindig bitter. New Nordic Hyaluron Shot smager heldigvis ikke kraftigt af det lille bær, og så er smagen naturligvis tilpasset og surhedsreguleret. Hvilket jeg sætter stor pris på, da jeg simpelthen afskyr smagen af havtorn.

Effekten af New Nordic Hyaluron Shot
Den effekt jeg har haft af New Nordic Hyaluron Shot, er jo beskrevet ovenfor, men her på falderebet vil jeg gerne tilføje lidt. Selvom jeg ikke ligefrem har nydt hvert af de 24 shots, så har jeg for længst købt flere. Den mulighed vil jeg også gerne give dig. I New Nordics webshop får du derfor 15 % rabat i de næste par uger, når du bruger koden pudder15. Efter de første 24 shots behøver du ikke længere at tage et shot hver dag, så holder de lidt længere…
Har du lyst til at prøve lykken i vores konkurrence på Instagram? Så skynd dig ind i appen og læs, hvordan du deltager.

Annonce for New Nordic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
E

Hej 🙂
Kan man godt tage dem der hedder Pigment Clear i stedet for dem de siger er bedst altså dem der hedder collagen filler ?

Helene Randløv

Hej E
Du kan nok tage, dem du vil, der er bare særligt god effekt med Collagen Filler 🙂

Christine

Hvor ofte skal man så tage dem bagefter de 24 dage? Og hvordan er effekten sammenlignet med imedeen? Vh Christine:-)

Helene Randløv

Hej Christine
Et par stykker om ugen, altså hver 2-4 dag.
Effekten af Imedeen er en anden. Jeg tror måske de bedre kan sammenlignes med Collagen Filler 🙂

Anne - Sofie Arildsen

Dem må jeg prøve, måske gode efter en sej entfluensa.
Ved du at de på deres hjemmeside gir’ 25% til og med 2/4.
Men man skal tage en shot hver 3-4 dag Ifl. dem efter 1 mdr. Hvorfor har du taget 24 stk de sælges i 10 stk’s pakker?
Ha’ en god påske nu kommer solen snart.
Hilsener Anne – Sofie

Helene Randløv

Fordi pakkerne jeg har testet kun indeholder 8 stk. Det er nok blevet lavet om siden 😉

Christine

Hvordan får man 25%? Vh Christine

Anne - Sofie Arildsen

Ti Christine, på New Nordic’s hjemme side kan du bestille dem samt alle deres andre produkter, til og med de 2 april.
Det dunkede for mig 25% er da fint.

Christine

Tak Anne-Sofie 🙂 Bruger du en rabatkode? den trækker ikke nogen rabat hos mig :-/

Anne - Sofie Arildsen

Christine gå ind på New Nordic Healthcare og brug kode Easter18 husk endelig at melde dig til deres side.
Og så får du 25%.

Emily

Hvor er det spændende! Jeg elsker hudpleje, tager også Collagen kapsler, hvilket jeg også synes kan ses 😀 Men må helt klart teste dette også! 🙂

Helene Randløv

Ja, der er heldigvis god effekt!

Agathe

Hej! Jeg har lige et spørgsmål til pudderdåsernes t-zone peeling, som jeg netop er begyndt at bruge. Det har allerede en meget positiv virkning, så tak for det! Mit spørgsmål går på at bruge et produkt som dette med salisylsyre i under graviditet, da det er noget jeg planlægger – går det mon fint?? 🙂
Vh

Katja Moikjær

Ja det går fint 🙂

Signe

Jeg syntes, jeg havde skrevet en kommentar, men den er vist forsvundet i cyberspace…
Så; det lyder da absolut spændende! Jeg havde nok egentlig ikke troet, det ville have den store effekt, men det er da værd at overveje at kaste sig ud i.
Ved I, om New Nordic’s “Perfect Tan” er sikker at bruge for rygere (i modsætning til hvad jeg mindes, I har skrevet om Imedeen’s tan-produkt)? Og er det overhovedet et produkt, der vil have effekt, tror I?
Fortsat god påske! 🙂

Helene Randløv

Hej Signe
Så vidt jeg kan se, indeholder de ikke betacaroten, der er synderen i forhold til rygere…
Umiddelbart tror jeg, at det har effekt på hudfarven.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *