Anmeldelse: Urban Decay Naked Cherry

11.10.18
Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry

Jeg kan ikke finde ud af at sætte øjenskygger sammen. Så er det sagt. Jeg er faktisk virkelig dårlig til kunsten at kombinere farver.

Helene er suveræn dygtig til det, og det kan du nyde, når hun viser sine evner i vores Lørdagslooks. Men jeg kan bare ikke. Så har jeg forhåbentlig andre evner…

Jeg kan finde ud af at bruge en pensel, lægge øjenskygge pænt osv., men jeg er afhængig af at andre har været så søde at sætte farver pænt sammen for mig.

Opblomstringen af store øjenskyggepaletter på bekostning af små paletter med 2-3-4-5 øjenskygger har derfor ikke gjort noget godt for mig. Tværtimod. Jeg stirrer ned på de 10-15 øjenskygger og tænker “hjælp”. Men der følger desværre ikke lige en makeupartist med.

Og netop derfor elsker jeg de paletter, hvor farverne er fint farvekoordineret fra ende til anden, og hvor man ikke kan gå galt i byen. Selvom der er mange farver, så er den koordinerede farveskala bare meget nemmere at gå til. Og uden at det bliver kedeligt. Urban Decay Naked Heat har siddet næsten non stop på mine øje siden den kom. Urban Decay Back Talk ligeså.

Og ja, så kalder Helene mig måske Keld Kedelig (Man skal lytte til meget fra sine nærmeste før ørene falder af). Men stik mig en Jeffree Star palette eller en af de mere farverige Urban Decay såsom Born to Run, og jeg er lige så fortabt og idéforladt som fem minutter i lukketid foran køledisken i Rema 1000. Jeg kan simpelthen ikke få ideerne selv. Ikke nogen der bliver pæne i hvert fald.

Så jeg har været hemmeligt forelsket i Naked Cherry lige siden jeg så den på billeder første gang. For den er lavet til mig. Naked Cherry er fint koordineret i pink/bordeaux/fersken farver, som er helt idiotsikre. Alle farverne er pæne sammen. Disse farvetoner ligger op af den varme farveskala som også Too Faced Peach-palletten slog an, og det er bare virkelig klædeligt og giver et mere naturligt look end de almindelige brun/beige nuancer, som mange går efter for et nude look.

Jeg har lige fået den ind af døren her til morgen, så jeg har stadig kun haft en halv dag til at lege med den, men her er swatches:

Urban Decay Naked Cherry Swatches

Generelt er farverne mindre røde end man umiddelbart skulle tro ud fra navnet. Og det er helt generelt en god ting. Et hot pink eller mørkerødt øjenskyggelook er forbeholdt de avancerede.

Farverne her er rosa, fersken og blommefarvede, og de er godt komponerede. Peach ville næsten have været et mere passende navn – men den er jo ligesom taget. Disse fersken, pink og bordeaux nuancer er nemme at kombinere til smukke, naturlige looks, og farverne er klædelige.

De matte farver er er pænere og mere jævne på øjet end på armen, end mit billede viser. Kvaliteten af skyggerne minder fuldkommen om de øvrige naked-paletter. De er nemme at tone ud, godt pigmenterede med en lille tendens til at drysse en smule, hvis man får for meget på penslen, så pas på med at blive for ivrig.

Her kan du købe det (reklamelink*)
Urban Decay Naked Cherry koster 410 kroner i blandt andet Magasin. Du kan også købe den online på Urban-Decay.dk.

Du kan bestille den på Lookfantastic* og endda med rabat (LFGOLDEN giver 20% rabat) MEN den er ikke på lager og de skriver at “de sender den, når de modtager den fra leverandøren).

Urban Decay har sendt produktet til os.

Urban Decay Naked Cherry

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *