APOT.CARE – fransk hudpleje med gode ingredienser

12.09.18
Apotcare

Apotcare

Franske APOT.CARE følger trenden med enkeltdosis serum og fokus på veldokumenterede ingredienser. Og de gør det godt. Serien er uparfumeret og indeholder mange gode ingredienser. Den er endda produceret i Frankrig. Men til de priser, så havde en lys- og lufttæt emballage vel ikke været for meget at forlange?

Pure Serum
Resveratrol, C-vitamin, A-vitamin, Niacinamid. Disse ingredienser bør efterhånden være velkendte for dig, der følger med her på siden, og de er fire ud af ti hovedrolleindehavere i de ti serum, som APOT.CARE står bag. En ingrediens pr serum. Der er ti styk:

  • COQ10
  • Vitamin C
  • Vitamin A
  • Vitamin B3
  • Licorice
  • Collagen
  • Hyaluronic
  • DMAE
  • Resveratrol
  • Ceramides

Fordelen ved 10 enkelte serum med så velafprøvede ingredienser er, at de som hovedregel virker efter formålet, og at de er relativt billige. Ulempen er på samme måde som med The Ordinary, at det er forholdsvis krævende for forbrugeren at gennemskue. For hvem skal bruge lakrids, og hvem skal bruge DMAE?

Det spørgsmål kræver en hel hjemmeside eller en venlig medarbejder at svare på, og vi hverken kan eller vil ikke svare fyldestgørende på det. Men vi forstår godt jeres frustration over den stadigt mere komplekse kosmetikbranche.

Jeg har prøvet to serum, nemlig Vitamin A og Resveratrol. De er uden parfume og med få ingredienser. Konsistensen er helt let og tyndtflydende.

Flaskerne er af glas og med pipette, hvilket desværre ikke er en hverken lys- eller lufttæt emballage.

Vitamin A Serum indeholder retinylpalmitat. Taget i betragtning hvad vi ved om A-vitamin, og hvilke andre typer A-vitamin der er begyndt at dukke op rundt omkring, så er det et jævnt kedeligt valg. Læs mere om de forskellige typer A-vitamin her.

Resveratrol indeholder faktisk ikke almindelig resveratrol, men derimod en for mig helt ukendt ingrediens, der er et fermenteret udtræk af resveratrol. Ifølge producentens egne studier, så virker det fermenterede udtræk antiinflammatorisk og stimulerer collagen. Det er et spændende serum, men det er svært at sammenligne med almindelig resveratrol.

Af særlig interesse er APOT.CAREs vitamin C serum, der er lavet på en form for C vitamin, der hedder Ascorbyl tetraisopalmitate, som er hurtigtvirkende og stabil og derfor et effektivt valg. Ascorbyl tetraisopalmitate er dog ikke det bedste valg C-vitamin for sensitiv hud.

Der er selvfølgelig også et B3 serum med niacinamid. Læs mere om niacinamid her – ingrediensen der kan alt, som vi plejer at kalde den.

De små serum koster 29 euro pr styk, hvilket er en overskuelig pris for at prøve en ingrediens af på. Men der er kun 10 ml. i hver flaske, så set i forhold til mængden er det en høj pris. Prisen afspejler selvfølgelig også, at produkterne er produceret i Europa og ikke i for eksempel Kina.

Andre produkter
Jeg har prøvet en lille blanding af de mange øvrige produkter. Der er et stort udvalg af produkter, og jeg har kun prøvet få af dem.

APOT.CARE Hydra Plump Creme er en meget let og behagelig ansigtscreme med blandt andet hyaluronsyre, niacinamid, sheasmør. Den giver god fugt og pleje til alle hudtyper. Den koster 49 euro for 30 ml.

APOT.CARE Glow Bright Creme er en syrepeeling. Den indeholder adskillige former for syre, herunder glykolsyre, mælkesyre og malice acid. Jeg er ikke fan af blandet syre og foretrækker min syre enkeltvis, så jeg har ikke prøvet den af selv, men jeg tvivler ikke på, at det nok skal virke. Den koster 49 euro for 30 ml.

Jeg faldt også for APOT.CARE Lash Magic, der er en øjenmakeupfjerner tilsat et peptid, der kan få øjenvipperne til at gro. Se det er jeg spændt på at prøve – jeg skal nok give et referat, når jeg kan se/ikke se resultater.

Selvom de ti små serum umiddelbart virker som det billigste køb er prisen pr. ml. så høj, at jeg synes, at cremerne og flere af de andre produkter er langt mere interessante. Også fordi det efterhånden er nemt at finde lignende serum andre steder til lavere priser. Med mindre det også er vigtigt for dig, at dit serum er produceret i Europa. For så er APOT.CARE i disse “Made in China”-tider pludselig ikke så dårligt et køb endda.

Her kan du købe det
Vi har købt vores produkter fra APOT.CARE på deres egen webshop apotcare.com. Der er gratis fragt indenfor EU. Der er også flere danske forhandlere på vej. Det bliver så vidt vi ved primært klinikker, der kommer til at forhandle serien. Vi har desværre ikke de danske priser, men vi opdaterer her, når vi kender dem.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Helene

Fint indlæg, hør gerne mere om lash produktet som jo er meget hypet!
Hvordan finder man ud af hvis et produkt er made in china? Jeg synes ikke altid det fremgår, nogle gange ja, men ofte ikke.

Katja Moikjær

Hvis et produkt er lavet udenfor EU, så skal der stå, hvor det er produceret: https://pudderdaaserne.dk/2017/04/26/bliver-din-makeup-lavet/
Så hvis det IKKE står kan du regne med det er lavet i EU men du kan altså ikke vide hvilket land i EU.

Gita Guldhøj

Hudtype i fht serum apotcare kan laves på mycare.co/dk 👍

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *