Pudderdåsernes Alt i en Fodcreme

14.06.18

Vinder af Årets Kropsplejeprodukt (populær) ved Danish Beauty Awards 2019

ALT I EN FODCREME virker på revnede hæle, hård hud og tør hud på fødderne. Det er en creme, der samtidig afhjælper lugten af sure tæer.

ALT I EN FODCREME
Cremen er både blevet testet af os selv, vores mænd og børn. Selv vores søde webmands fodboldhold sprang ud i en test. Billederne og resultaterne af læsertesten taler for sig selv,  du kan lige nu se en forsmag på instagram. Her skal det udelukkende handle om cremen. Læsernes oplevelser fortjener nemlig at stå alene.

Heler og genopbygger huden
ALT I EN FODCREME indeholder fem aktive ingredienser, der tilsammen blødgør, heler og genopbygger huden, binder fugt og modvirker uønsket duft.

 • Carbamid (5%): Aktiv fugtbinder, der øger vandoptagelsen i huden og mindsker kløe.
 • Acticire: Plantebaseret fugtgivende ingrediens, der kombinerer voks fra Jojoba, Mimosa og Solsikke. Effektiv fugtbinder, der kan absorbere egen vægt op til seks gange og efterlader huden blød og smidig.
 • Hydrasalinol: Aktiv, som er udvundet af salturt (Salicornia herbacea) og har følgende egenskaber:
  – Stimulerer ureasyntese og opbevaring af urea i huden.
  – Vedligeholder vandbalancen og forhindrer vandtab i huden.
  – Forøger hudens fugt med op til 6000%.
 • Gatuline® Skin Repair: Aktiv udvundet af onopordum acanthium som er en plante fra kurvblomstfamilien. Aktivet reparerer og styrker beskadiget hud og forbedrer hudens egen beskyttelsesbarriere.
 • Sensidin DO: Deodoriserende og hæmmer væksten af lugtfremkaldende bakterier uden påvirkning af hudens egen bakterieflora.

Det er en rig og nærende creme. Konsistensen er dog så let, at man kan bruge den selv på de varmeste dage.

Hvem er ALT I EN FODCREME til?
Den er til dig, der har hård hud, tør hud og/eller revnet hud på fødder og hæle. Dig der har sure og/eller svedige tæer.

Sådan bruger du ALT I EN FODCREME
Brug ALT I EN FODCREME to gange om dagen, morgen og aften, alt efter behov.

Har du hård hud på fødder og hæle, så husk altid at bruge fodcreme om morgenen, da det beskytter mod tryk og slid i løbet af dagen. Konsistensen er let og ikke-fedtende, så du kan sagtens bruge den, lige før du tager strømper og sko på.

Vi fraråder altid at bruge fodfil, pimpsten eller lignende, da det bare fremmer dannelsen af mere hård hud.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 129,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
55 kommentarer
Mia

Til alle skeptikere vil jeg bare sige – køb den!
Jeg hentede den på posthuset lørdag og kunne allerede mærke forskel efter første indsmøring. Både mine og kærestens fødder er blevet smurt ind i løbet af weekenden og resultatet er lovende!
Den tørrer super hurtigt ind og giver ikke den der fedtede fornemmelse bagefter, ej heller en hvidlig hinde (som Matas hælstift). Men bare en super blød følelse. Som min kæreste sagde: “det er som om mit gulv er blevet glattere” 🙂
Jeg har kun to ting til overvejelse; den lyserøde flaske gør at jeg har svært ved at overtale kæresten til en permanent installation ved hans natbord OG så er det lige før flasken er for lille…

Trine

Må man så aldrig gå med bare tæer eller sandaler mere? Jeg elsker luft til tæerne og nægter at gå med strømper om sommeren! Og slet ikke i sandaler…. Jeg går altid barfodet rundt derhjemme i sommermånederne…

Katja Moikjær

Altså….. hvad er vigtigst? Pæne fødder eller følelsen af græs under tæerne? Jeg mener personligt det sidste og så må man jo leve med at uperfekte fusser 🙂
Hvis nu du giver dine fødder helt ro i en periode på måske 14 dage og følger ovenstående opskrift indtil den hårde hud er væk, så er der nok plads til en tur på græs engang i mellem 🙂
Men ja, jeg kender dilemmaet…

Mia

Så har jeg også prøvet fodcreme i et par dage – den er fantastisk! Jeg har brugt Matas Fod- og Hælkur hidtil. Jeres er både mere effektiv – så bløde fødder! – og en meget mere behagelig oplevelse! Den trænger hurtigt ind og man er ikke fuldstændigt klistreret bagefter. Helt klart hver en krone værd 🙂

Helene Randløv

Sejt! Tusind tak for din tilbagemelding Mia.
Kh. Helene

Bine

Nu har jeg brugt cremen i ca 10 dage, og det er helt utroligt så effektiv den er. Har brugt så meget forskelligt, også alt fra Matas, men denne slår alt. Den fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden, så tusind tak for den. En lille detalje ville være, at låget blev udskiftet til et klap låg istedet for skruelåg, det er lidt nemmere at håndtere med creme på fingrene 😊

Helene Randløv

Hej Bine
Tak for konstruktiv kritik og ros :-* Vi er glade for, at du kan se resultater <3
Kh. Helene

Manja Francisca

Fodpleje er en af de ting jeg glemmer, trods mine stakkels fødder godt kunne bruge noget pleje og omsorg.
Jeg havde købt hælkuren fra Matas efter jeres anmeldelse og synes den virkede godt men var noget værre fedteri; så jeg glemte alt om den, fandt den frem fornyligt og den skulle ud (det er længe siden I skrev den anmeldelse 😂).
Så jeg købte jeres fordi billederne viste noget godt; og der var noget om snakken!!!
Jeg har kun hård hud ved lilletæerne, men det gør at jeg ofte ikke kan gå så længe med sko – allerede efter 1(!!!!) gang med cremen kunne jeg mærke positiv forskel! EN ENKELT PÅFØRING!!! 😍 Det er fandme vildt, for den slags effekt har jeg ikke oplevet før.
Så jeg glæder mig utrolig meget til at bruge den op og få gladere fødder. Tak 💜

Bine

Hej igen 😊 Er på min nummer to tube, og den 3 er klar til at komme i kufferten til ferien, dette er simpelthen min musthave. Mine fødder nyder det hver dag, og jeg har ikke ømme fødder, når jeg går på sten, eller sandaler med tynde såler. Men jeg mangler at få en træls revne væk 😔 Kan jeg bruge en grydesvamp for at lidt gang i det? Kan det evt. skyldes, at jeg bruger cremen kort efter morgen badet og aftens badet? Synes jeg kan mindes at have læst, at fødderne faktisk skal være tørre og ru når man smører creme på? God sommer 🌞👣

Katja Moikjær

Bader du både morgen og aften? Spørgsmålet er om du ikke udtørrer dem med alt det vand? Jeg synes det er et godt bud i hvert fald at putte det på helt tør hud. Prøv det!

Charlotte

Ja tak..!
Når jeg søger på jeres hjemmeside,, er det kun artiklen her som dukker op. Hvor kan cremen købes?

Katja Moikjær

I Dåseshoppen.dk – og i Matas, Magasin, Salling mfl

Charlotte

Tak, den skal jeg have bestilt. :o)

Marie

Vil I oplyse i hvilken Matas i Aalborg, cremen forhandles? På forhånd tusind tak! 🙂

Katja Moikjær

Hej Marie. De bør have den i alle Matas. Men den har været udsolgt mange steder. Prøv at gå ind her på Matas hjemmeside og klik på find i butik. Så kan du se, hvor den er på lager: https://www.matas.dk/pudderdaaserne-alt-i-en-fodcreme-100-ml

Sidsel

Hej 🙂
Jeg vil tage ud og købe cremen, men jeg har lige et spørgsmål. Hvad gør jeg med den hårde hud jeg allerede har? Er cremen og en grydesvamp nok til at fjerne det hårde hud (har også et par enkelte revner).. skal huden og svampen være våd eller tør?
🙂

Katja Moikjær

Ja. Cremen er nok til den hårde hud du har. Du må endelig ikke gribe til hårdere metoder.
Grydesvampen bruger du efter badet. Tør svamp på fugtig hud. Men lad være med at være for hårdhændet. Det er cremen, der skal gøre arbejdet.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *