Benefit Blush Bar

04.05.18
Benefit Blush Bar
Benefit Blush Bar
Foto: Benefit Cosmetics

I de sidste par år er jeg blevet bombarderet med mails, i tiden efter lanceringen af Benefits blushpalette. Det var meningen, at jeg ville komme de mange spørgsmål i forkøbet, men det gik ikke ret godt… For spørgsmålene tikker ind. Det handler altid om kvaliteten, værdien og de blushes den indeholder. Den blev lanceret i midten af april. På dagen skyndte jeg mig så meget ind til Sephora, at min yngste søn blev helt bekymret for, at der var sket noget alvorligt. Han er heldigvis ganske fornuftig, hvorfor han sagtens kan retfærdiggøre makeupkøb. Så han forstod udmærket mit hastværk. De sidste par uger har jeg testet paletten grundigt, og nu er jeg klar med min dom.

Benefit Blush Bar
De fem blushes er fullsize, så det er temmelig meget man får for pengene. Faktisk får du tre blushes gratis, når du køber paletten. Så jeg har lidt svært ved at forstå kritikken af prisen. Efter min mening er Benefits blushes gode, holdbare, pigmenterede og drøje i brug. Fra venstre med uret er det:

  • GALifornia: Denne blush har reddet mig så mange komplimenter siden den blev min. Det er en af mine mest brugte blushes. Det er en meget smuk gultonet pink nuance med guld og fersken perlemor. Den har et helt fint lag guld perlemor, som dog er helt væk efter et par ganges brug.
  • Gold Rush: Du skal lige igennem et fint lag gyldent perlemor, inden du får glæde af den smukke fersken nuance. Der er stadig perlemor i den under laget, men det er mere en fersken nuance perlemor. Der er ret meget af det, og det matcher selve blushen. Det er en fin men også rimelig diskret nuance.
  • Dandelion: Selvom jeg selv bruger den som blush, så kan den sagtens bruges i hele ansigtet. Den giver et smukt levende look til huden på de der lidt grå dage. Og den tilføjer en fin glød til kinderne.
  • Rockateur: En oldie but goodie her på bloggen, en favorit og nok en af de få blushes, jeg har brugt helt op. Den har en smuk rosabeige nuance med et hint af syren… der er en del perlemor i, men det er ikke sådan, at det fremhæver hver eneste lille ujævnhed i huden.
  • Hoola: Selvfølgelig indeholder paletten den kendte og elskede bronzer Hoola. Den behøver næppe en grundig præsentation. Kender du ikke Hoola, så er det en mat lidt anderledes nuance bronzer.

Indledende er jeg nok lidt overrasket over Gold Rush, der minder meget mere om Rockateur, end jeg havde forestillet mig… heldigvis minder de ikke om hinanden, når først de er på kinderne. Gold Rush er meget mere gylden.

*Teksten indeholder reklamelinks

Benefit Blush Bar koster 490 kroner for fire blushes og en bronzer. Du finder den i Sephora og online på Sephora.dk*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Nina Jørgensen

Weehh, har lige købt denne på vores ferie i New York – til kun 368 kr 🙂 Blev nærmest lylkkelig over at få den i hånden – og særdeles begejstret over at bruge den på kinderne, den er fab!

Helene Randløv

JA!!! Jeg er helt enig <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *