Dagens kinder: Benefit Rockateur

21.01.14
Benefit Box O'Powder Rockateur

Benefit Box O'Powder Rockateur

I øjeblikket er jeg ærlig talt den sørgeligste dåse, man kan støve op på denne smukke blå planet. Efter badet ryger håret direkte op i en knold, makeuppen er ikke eksisterende, neglebåndene er tørre og neglene nøgne, men hey… jeg dufter fantastisk!

Daglig pleje
Det eneste, der faktisk bliver passet ordentligt, er huden. Den helt store test er skudt i gang med et hav af de indsendte produkter til Danish Beauty Award, det er sjovt, for der er mange interessante produkter, som jeg aldrig har så meget som hørt om. Det er listeføring og planlægning på et højere niveau og med langt større disciplin, end mine tests ellers er præget af. Der bliver valgt produkter ud, duftet, mærket, prøvet og så videre inden det daglige bad, hårvask, indsmøring eller hvad det nu måtte være produkterne skal bruges til og derefter noteret.

Forsæt
Det har været en heftig og turbulent start på året, og derfor er nogle af de meget små forsætter, jeg havde for året ikke helt blevet udlevet… endnu. Men hver eneste dag er som bekendt begyndelsen af resten af dit liv og derfor må de daglige sejre tælle med. Dagen i dag er for eksempel dagen, hvor jeg helt uden grund har taget makeup på. Det lyder måske ikke som noget særligt, men i øjeblikket er det altså en stor bedrift.

De sarte øjne
Midt i alt hudplejen er der selvfølgelig også et par makeupprodukter, og som du ved, hvis du er fast læser, så er mine øjne ikke altid de mest samarbejdsvillige. I går skulle vi for eksempel have taget billeder til DBA, og hele weekenden er derfor gået med øjenskylninger med saltvand og diverse øjensalver, for at få den allergiske reaktion i øjnene til at falde til ro. Af samme grund er det kinder og bryn, jeg har fokus på i dag.

Rose gold
Da Benefit løftede sløret for 2013’s nyeste medlem af Box o’ Powders familien, sad jeg sammen med min veninde og sukkede over (og bestemt også efter) den. Først og fremmest har jeg et temmelig svagt punkt for Benefit i forvejen, men en rose gold blush… hvad mere kan et makeuphungrende hjerte begære? Ikke meget… skulle jeg hilse og sige. Rose Gold var en af makeuppens store farver i 2013, og i mine øjne er Rockateur der ikke helt. Nuancen vil jeg nærmere beskrive som mørk beige med en gammelrosa tone og et hint af syren. Der er også en del shimmer i, men på en eller anden måde fremhæver den ikke ujævnheder og porer lige så meget, som andre blushes med perlemor.
Om beskrivelsen af farven stemmer overens med virkeligheden, er jeg i virkeligheden bedøvende ligeglad med, faktum er at denne blush er så smuk, at den næsten har siddet på mine kinder lige siden jeg endelig fik fat i den.

Benefit finder du i Sephora, hvor en Box O’ Powder koster 275 kroner. På Lookfantastic.com finder du den til 23,50£.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Camilla A.

Skal vi så ikke se den på?:-)

Helene Randløv

Jo… Camilla, men jeg er ikke til billeder i dag. Jeg skal nok tilføje et billede snart 🙂
Kh. Helene

Michelle

Hej
Kan ikke finde den der hedder rose gold på hjemmesiden har den et andet navn?

Helene Randløv

Hej Michelle
Farven er rose gold, den hedder Rockateur 🙂
Kh. Helene

Lone Moselund Vilstrup

Hej Helene
Du skriver du har allergi øjne, SO DO I!!! Hvad bruger du til at lindre dine øjne?!
Venligst Lone

Helene Randløv

Hej Lone
Jeg har et hav af øjendit og øjendat… Min favorit er fra Visine (til tørre øjne)
http://www.matas.dk/visine-toerre-oejne-10-ml
Katja har skrevet om sine favoritter rundt omkring på bloggen, så hvis du søger øjendråber kommer der med garanti nogle af dem op…
Jeg har ikke som sådan allergi, men jeg reagerer af og til på makeup, i de tilfælde skyller jeg med saltvand flere gange dagligt og drypper derefter med øjendråber, så går det hurtigt over.
Kh. Helene

Katja Moikjær

Øjendråber – det er mit speciale!
Der er jo forskel på allergi og så generelt tørre øjne. Jeg er mest plaget af det sidste og deraf får jeg også problemer i pollensæsonen.
Hvis vi snakker om decideret antihistamin, så er opatanol, det eneste, der virker for mig (de er på recept).
Til tørre og små irriterede øjne, er Systane Ultra by far de bedste øjendråber, jeg har brugt (og jeg har prøvet dem alle!).
Og min sidste anbefaling er muligvis det rene humbug. Det er homeopati – ikke et felt, jeg generelt har stor tiltro til. MEN disse franske homeopatiske øjendråbber virker vitterlig lindrende på mine øjne, når de bare er irriterede: http://www.boiron.fr/Nos-produits/Medicaments-homeopathiques/Medication-familiale/Ophtalmologie/Homeoptic

Camilla

Hvor er den altså bare fin! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *