En fest og en konkurrence

14.11.17
100.000 solgte produkter

100.000 solgte produkter

Det kan godt være, at det ikke er helt vildt god stil at fejre sig selv. Vi håber dog, at du vil tilgive os, når nu vi vælger at gøre det i selskab med dig… 
Sagen er den, at vi har solgt 100.000 produkter, siden vi lancerede vores egen produktserie for tre år siden. Det er vi naturligvis nødt til at fejre! Både fordi vi simpelthen er så vanvittigt stolte af den succes vores endnu lille serie har opnået. Og fordi vi gerne vil sige tak til alle vores læsere.

Du er inviteret!

Det er jo dig og resten af vores dejlige læsere, vi kan takke for den succes. Derfor vil vi meget gerne se så mange læsere som muligt.

Hvornår: Den 30. november klokken 15-17
Hvor: Den nye flotte Matas i Rødovre
Hvad: Vi fejrer 100.000 solgte produkter

Det er en stor ting for os, og vi er så taknemmelige for, at vores læsere har taget så godt imod alle otte produkter. Det er så dejligt at høre om jeres erfaringer og fine oplevelser med produkterne sammen eller hver især. Hvis du har lyst til at fejre succesen med os, skal du overveje at læse videre og deltage i vores konkurrence.

Konkurrencen
Da vi fejrede lanceringen af vores dejlige Ansigtsolie sidste år, oplevede vi en stor spørgelyst blandt de læsere, der kom og fejrede med os. Det fungerede rigtig godt med planlagte en-til-en samtaler med os. Derfor gentager vi succesen og udlodder 8 X 12 minutter, hvor en læser har os helt for sig selv. 
Det er naturligvis vigtigt, at man har mulighed for at møde op den 30. november klokken 15-17. Der følger nemlig en skøn goodiebag med tre valgfrie produkter med sådan en samtale, og den kan man naturligvis kun få fingrene i, når man møder op på dagen. Deltag ved at skrive det eller de spørgsmål, du helst vil have, at vi svarer på i kommentarfeltet herunder.

Vi trækker de 8 vindere lørdag 25. november

 

Kom endelig alligevel

Hvis du ikke vinder, skal vi nok finde tid til at tale med dig alligevel, og så har du mulighed for at benytte dig af tilbuddet i anledningen af fejringen mellem 15-17 og få en Alt i en Makeupfjerner med i købet, hvis du køber to (eller flere af vores produkter).

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Patricia

Mit navn er Patricia, og jeg er en ung pige på 19 her d. 20. november. Jeg har været flittig bruger af jeres AHA serum næsten siden jeres launch, som nærmest har fjernet mine bumser. Magi på flaske! Jeres holdning er noget jeg stoler meget på, og jeg søger især tips til knopper, mørke områder om mund og øjne, hvordan jeg kan tackle min kombinerede hud, mindske ar og få min makeup til at ligge pænere. Jeg er faktisk også interesseret i at høre mere om alt-i-en cremen, da jeg altid har været super skeptisk over for sådanne produkter Jeg er lidt af en skønhedsjunkie, så har måske næsten for mange ting, jeg vil spørge om, hehe.

Eva

Tillykke! Det er SÅ velfortjent.
Hvis jeg får lov til at blive én af de heldige, vil jeg gerne høre hvilke produkter i vil anbefale til lige netop min hud. Jeg synes nogle gange det er lidt en jungle at finde ud af hvilke produkter der passer til lige netop mig.

Anne Katrine

Tillykke! Jeg vil meget gerne spørge om, hvordan jeg bedst håndterer skæleksem i ansigtet.

Heidi

Jeg har gigantiske store porer på næse og kunder, som er enormt generende.Jeg ser slet ikke andet i spejlet hver dag. Så for mit vedkommende ville det være rart at høre mere om hvordan at man kommer dem til livs 🙂

Heidi

Det kunne eventuelt også være jeres syn på dermarollers og deres virkning. Det ville også være spændende at høre jeres syn på disse.

Alice Iversen

Jeg kunne tænke mig om I ville tale om hvilke produkter I anbefaler for at få en frisk, rødlig glød i kinderne? Måske I kan udvikle produktet?

Helene Randløv

Hej Alice
Dem er der mange af, nogle af dem jeg er rigtig glad for er Benefits Tints, som du kan læse en hel anmeldelse af, hvis du følger linket. Der er kommet flere pæne nuancer til siden.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *