En fest og en konkurrence

14.11.17
100.000 solgte produkter

100.000 solgte produkter

Det kan godt være, at det ikke er helt vildt god stil at fejre sig selv. Vi håber dog, at du vil tilgive os, når nu vi vælger at gøre det i selskab med dig… 
Sagen er den, at vi har solgt 100.000 produkter, siden vi lancerede vores egen produktserie for tre år siden. Det er vi naturligvis nødt til at fejre! Både fordi vi simpelthen er så vanvittigt stolte af den succes vores endnu lille serie har opnået. Og fordi vi gerne vil sige tak til alle vores læsere.

Du er inviteret!

Det er jo dig og resten af vores dejlige læsere, vi kan takke for den succes. Derfor vil vi meget gerne se så mange læsere som muligt.

Hvornår: Den 30. november klokken 15-17
Hvor: Den nye flotte Matas i Rødovre
Hvad: Vi fejrer 100.000 solgte produkter

Det er en stor ting for os, og vi er så taknemmelige for, at vores læsere har taget så godt imod alle otte produkter. Det er så dejligt at høre om jeres erfaringer og fine oplevelser med produkterne sammen eller hver især. Hvis du har lyst til at fejre succesen med os, skal du overveje at læse videre og deltage i vores konkurrence.

Konkurrencen
Da vi fejrede lanceringen af vores dejlige Ansigtsolie sidste år, oplevede vi en stor spørgelyst blandt de læsere, der kom og fejrede med os. Det fungerede rigtig godt med planlagte en-til-en samtaler med os. Derfor gentager vi succesen og udlodder 8 X 12 minutter, hvor en læser har os helt for sig selv. 
Det er naturligvis vigtigt, at man har mulighed for at møde op den 30. november klokken 15-17. Der følger nemlig en skøn goodiebag med tre valgfrie produkter med sådan en samtale, og den kan man naturligvis kun få fingrene i, når man møder op på dagen. Deltag ved at skrive det eller de spørgsmål, du helst vil have, at vi svarer på i kommentarfeltet herunder.

Vi trækker de 8 vindere lørdag 25. november

 

Kom endelig alligevel

Hvis du ikke vinder, skal vi nok finde tid til at tale med dig alligevel, og så har du mulighed for at benytte dig af tilbuddet i anledningen af fejringen mellem 15-17 og få en Alt i en Makeupfjerner med i købet, hvis du køber to (eller flere af vores produkter).

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Stine

Jeg er som mange andre blown away af det enorme udvalg af skønhedsprodukter der er til rådighed, og jeg ville rigtig gerne høre mere om hvordan jeg gennemskuer hvad der er bedst for lige præcis min hud, og i hvilken rækkefølge ej at forglemme.
Derudover ville jeg gerne høre mere om fx hvilke farver øjenskygge der ville klæde mig – og så ville jeg bruge de sidste pr minutter på lige at afpresse jer lidt til at holde nogle kursusaftener med makeuplægning, farver, paletter og teknikker – og noget om at lære at blive bedre til at gennemskue udvalget af hudplejeprodukter i butikkerne.

Christina

Jeg ville benytte lejligheden til at få gode råd til min hud der konstant har bumser. Er pr. i gang med at afprøve jeres t-zone peeling, men desværre uden resultat (indtil videre).

Kia

Kære Pudderdåser
Først og fremmest tillykke med jeres succes – det er både flot og velfortjent!
Mit spørgsmål til jer går på, hvilken hudpjelerutine der passer bedst til sensitiv hud, der er meget følsom over for varme- og kuldepåvirkninger samtidig med, at huden har tendens til at skinne i t-zonen?
Kh Kia

Mette

Hvordan kommer jeg store/grove porer på næsen til livs alternativt hvordan kamuflerer jeg dem?

Bo Kirstine Sonne

Kæmpe tillykke til jer! Og ja jeg har mange spørsmål ang. processen i at lære min hud at kende, så jeg kan se og mærke hvad der er godt for den. Og så kunne jeg virkelig godt tænke mig at lære at bruge primer. Så det ikke sætter sig underligt i mine rynker og gør mine porer endnu størrer. Ja jeg har virkelig noget at lære : )

Sarah R

Min hud er hårdt ramt af vinteren, så kunne virkeligt godt bruge nogle råd til hvordan jeg kommer bedst igennem det halvår hvor min hud er fyldt med tørre pletter, men også let stopper til. Derudover kunne tips til milea omkring øjnene også falde på et vinter-tørt sted:)

Mette B-M

Jeg kunne godt tænke mig at høre om jeg kan optimere min hudplejerutine yderligere. Og så vil jeg gerne lære at bruge olie – det er ikke lykkedes mig at blive gode venner med det endnu 🙂

Minna

Jeg bruger jeres T-zone peeling hver morgen og aften under min ansigtscreme, men jeg synes ikke at jeg får så godt et resultat som jeg kan læse at mange andre gør. Jeg er nu i tvivl om, om jeg skal skifte og prøve jeres AHA i stedet.
Desuden kunne godt tænke mig at begynde at bruge jeres ansigtsolie også. Jeg er i tvivl om jeg kan bruge både en ansigtsolie og en creme eller om det bliver for meget?
Puha, jeg kunne godt bruge 12 minutter 😉

Anja F

Jeg ville virkelig gerne have en snak omkring, hvordan jeg bedst muligt kan behandle en hud, som er enormt kombineret og påvirket af hormoner pga. medicin. Ikke nok med at jeg trofast følger jeres hudpleje tips her på bloggen og Instagram, men jeg elsker også jeres kærlighed for makeup! I er ikke bange for at springe ud i noget nyt og for at sige jeres ærlige mening om produkter – hvilket er virkelig værdsat for mig, når mange andre beautyblogs eller store Instagramprofiler kan efterlade et overfladisk indtryk, som skriger af at være en påduttet eller betalt mening…. Så TAK for jeres indsats for at hjælpe alle os (i hvert fald mig!) som kan få helt kuller i denne beauty-verden. Jeg kan altid trygt læse jeres mening uden at være i tvivl om oprigtigheden.
Jeg ville være helt vild med både at hilse på jer, høre om en masse tips til min hud og måske endda ende med at få en mindre problematisk hud 🙂

Lone

Jeg er over 60 og vil gerne bevare min glød, hudstruktur og fasthed. Hvordan bruger jeg t-zone peel, AHA og jeres cremer på den mest hensigtsmæssige måde ?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *