Tirsdagstip: Få veltilpas hud

24.10.17
Avéne TriXera
Avéne TriXera
Foto: Avéne

Det er efterhånden koldt, og jeg er vild med det! I takt med at jeg bliver ældre, har den dalende temperatur imidlertid vist sig at være en udfordring. Min hud er blevet tørrere. Det er der ikke noget mærkeligt ved, faktisk er det helt almindeligt. Egentlig regner jeg med, at de fleste af vores læsere oplever præcist det samme? Det handler om forebyggelse. På den måde kan du undgå, at det bliver et problem, du skal døje med hele vinteren igennem.

Det ældste tip i bogen
Selvom det er et tip, vi alle kender, så skriver jeg det lige alligevel. Der er nemlig altid spørgsmål om, hvornår og hvor meget… Jeg gætter på, vi alle sammen har stået med olie, bodylotion eller creme og overvejet, hvor våd huden egentlig skal være, når man smører på ”våd hud”. Hold nu op, hvor har jeg stået mange gange og følt mig uendelig fjollet. Netop fordi jeg har læst variationer af dette tip. Det er endnu ikke lykkedes mig at blive dus med teknikken, selvom jeg har prøvet adskillige varianter af. Hvis du kender tippet og har fundet de vises sten. Så må du MEGET gerne forklare mig præcist, hvordan man gør!

Same same
Langt de fleste tirsdage havner der et tip på bloggen. Af og til rammer jeg ind i følelsen af, at jeg har skrevet dem alle ned… Det har jeg selvfølgelig ikke. Men der er stadig nogle tips, der bliver gentaget. Derfor kan jeg nøjes med en liste af links over de tips, vi netop har skrevet mere end en gang. Når man har tør hud, handler det om at:

En veltilpas hud behøver altså ikke at være meget længere end få vaneændringer væk. Hvis du heller ikke er stor fan af creme, kan det ofte begrænses, når man skruer ned for sulfater og sæbe i badeprodukterne.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Therese

Hej pudderdåserne,
Mit spørgsmål handler lidt om noget andet end indlægget gør, men jeg kan simpelthen ikke finde svar på mit spørgsmål på nettet – og håber derfor i kloge kvinder kan hjælpe mig! Jeg har en concealer der er waterproof, og er derfor i tvivl om den kan fjernes med min biotherm micellar water eller ansigtsvask fra dermalogica – Er det noget i har viden/erfaring omkring? For jeg vil gerne være sikker på at jeg får concealeren helt af 🙂
Håber i kan hjælpe mig!
Hilsen Therese

Helene Randløv

Hej Therese
Det burde ikke være et problem, men hvis den er rigtig genstridig, kan du eventuelt købe en helt almindelig vegetabilsk olie (eller stjæle lidt fra køkkenet) og opløse den med.
Kh. Helene

Therese

Perfekt, tak for svar! ❤️

Maya

Hej Dåser. Tak for fremragende blog!
Som et af punkterne nævnt blandt tipsene i indlægget, vil jeg gerne introducere min AHA-creme (fra jeres mærke) i min hudpleje rutine, men fordi jeg her på bloggen har læst at jeg IKKE må kombinere solskin og syre peeling, har jeg udeladt den og den har indtil videre stået og samlet støv i et års tid… mega ærgerligt! Nu er det efterår og jeg suger til mig af alle de relativt få (men dog stærke?) solstråler jeg kan, så hvad er kompromiset? Er det virkelig enten eller? Håber i kan være behjælpelige 🙂

Helene Randløv

Hej Maya
Hvis du beskytter huden med SPF, som du selvfølgelig gør!!! Så er der ingen ko på isen. Selv bruger jeg gerne AHA også om sommeren og på ferier helt uden problemer. I øvrigt skal du lige fortælle mig, hvor du finder sol? 😛
Kh. Helene

Maya

Hej igen, mange tak for svar!
Så giver det jo meget bedre mening, solcreme it is!
Tjaa, måske er vi generelt heldigere med vejret i jylland? jeg har skam måtte ty til solbriller hele 2 gange denne uge! kan dog trøste dig med, at det har været gråt og regnfuldt de øvrige dage 😛

Helene Randløv

Kære Maya
Mine solbriller er altid med i tasken, så jeg håber til det sidste 😀
Held og lykke med det :-*
Kh. Helene

maya

Mange tak, vi håber på solskin! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *