Fredagsfavorit: Easter Sale hos GOSH Copenhagen <3

07.04.17
Gosh udsalg favoritter

Gosh udsalg favoritter

Reklame

I dag starter Easter Sale hos GOSH Copenhagen, og der er ingen tvivl om, at jeg skal shoppe, for det er absolut sidste chance for at få fat i nogle af mine favoritter. Herunder får du en kort gennemgang af de fem, jeg har valgt ud, og så linker jeg selvfølgelig til relaterede artikler, hvor du kan læse mere om dem, hvis du har lyst. Fælles for de fem er, at jeg har brugt dem rigtig meget. I lange perioder har CC Cream og Giant Blush faktisk været i brug dagligt.

 • 9 Shades i farven 003 To play with in Vegas
  Det kommer vel ikke bag på nogen at min favorit blandt de tre oprindelige paletter, var den med alle de fine klare farver. Den er blevet brugt flittigt, sammen med en mat lys nuance og en lidt mørkere gråbrun. Den kombination kan jeg få meget sjov ud af i mange dage i træk uden at kede mig. Som navnet indikerer, er der lagt op til leg, og det er netop det, jeg synes er så fantastisk. Den er nemlig ikke bare pæn at kigge på, den er også fint pigmenteret og let at tone ud.
 • Frosted Nail Lacquer
  I årenes løb har jeg vist og testet et hav forskellige effektlakker. Og jeg har helt bestemt et blødt punkt for dem, næsten ligegyldigt hvordan effekten kommer til udtryk. GOSH lancerede nogle fine glitrende pastelnuancer, der har pyntet på mine negle ved mange forskellige lejligheder. Du kan selvfølgelig både bruge dem, som de er med den ru overflade, eller give lakkerne lidt overlak, så de er mere blanke.
 • Fast Dry Drops
  Det er umiddelbart svært for mig at komme på noget jeg bliver mere rastløs af, end at have våde negle. Min tålmodighed er simpelthen ikke skabt til at sidde og vente på at neglelakken tørrer. Derfor har jeg altid været storforbruger af produkter, der kan få minimeret den tid, jeg skal sidde der og glane. Fast Dry Drops er blot en blandt andre op markedet, men jeg synes, den er effektiv også selvom det er en effektlak som Frosted Nail Lacquer herover.
 • CC Cream
  Lette farvede dagcremer er afgjort den type produkt, jeg holder mest af at bruge for at ensarte farven i ansigtet. CC Cream fra GOSH Copenhagen er naturligvis ikke voldsomt dækkende, men den ligger så pænt på huden også i løbet dagen. Den er perfekt om sommeren, og den har været del af min sommer uniform i flere år. Da den kun beskytter med SPF 10, er min anbefaling helt klart at supplere med en højere SPF og eventuelt et serum under, så du både har hudpleje og beskyttelse på plads.
 • Giant Blush
  Nu er det jo ikke fordi jeg lige står og mangler makeup, alligevel er det lykkedes mig at bruge flere af disse fine Giant Blush op. Det er simpelthen sådan nogle fine farver, de er lynhurtige at bruge og så passer de nærmest til alt. Derfor er de ofte i brug, og ærlig talt ved jeg ikke helt, hvad jeg skal stille op, når de ikke længere er til at få fat i. Det handler selvfølgelig primært om farverne og konsistensen, for der findes mange blush sticks derude, de er bare ikke lige så gode og holdbare.

Der er masser af andre produkter i puljen, her har jeg som nævnt bare udvalgt mine favoritter. Der er mange penge at spare, så det er bestemt værd at kigge siderne igennem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *