Fredagsfavorit: GOSH 9 Shades Shadow Collection i farven 003 To Play With In Vegas

26.09.14
GOSH 9 Shades Shadow Collection i farven 003 To Play With In Vegas

GOSH 9 Shades Shadow Collection i farven 003 To Play With In VegasGOSH 9 Shades Shadow Collection i farven 003 To Play With In Vegas

Dette kunne være blevet den mærkeligste fredagsfavorit nogensinde, det jeg bedst kunne forestille mig at skrive om er nemlig min seng. Trods mine mange år som nattevagt, kan jeg vitterlig ikke huske at have været så brugt nogensinde før. Helledusseda hvor er jeg træt!
Til alle jer som vi har haft æren af at møde i dag, vil jeg sige en kæmpe stor tak! Tak fordi I kom, og tak fordi I spørger, støtter op om os og griner med os! En kæmpe stor tak skal også lyde til Tanja, Nespresso og Summerbird alle fra Magasin i Lyngby for at hjælpe os med at gøre dagen helt speciel.
Nå men selv om det var fristende at skrive om et af de ældste (og bedste?) skønhedstips nogensinde: Søvn! Så modstod jeg fristelsen og skriver i stedet for om nogle øjenskygger, som har blæst mig fuldstændig væk!

Tre paletter
Det var så svært at vælge hvilken af de fabelagtige paletter, som egentlig er den smukkeste, og jeg har brugt dem virkelig meget alle tre… Når valget faldt på den mest farverige af de tre, er det selvfølgelig, fordi jeg er vild med farverige looks, men det er især fordi, jeg for første gang i meget lang tid har haft held med at bruge en rød, orange og pink øjenskygge uden at få en næsten betændelsesagtig fornemmelse i øjnene. Selvom jeg har udvalgt den ene palette, vil jeg alligevel kort gennemgå dem alle tre.

  • 001 To Enjoy In New York: Det er en virkelig anvendelig palette, som både kan bruges til helt stille hverdagslooks, og som også er rigtig fin til mørkere og mere festlige looks. Paletten indeholder to fine highlightere, to semimatte gråbrune basisfarver, en lys ferskenfarvet, en glitrende brun og tre skønne rødlilla nuancer hvoraf to af dem har samme semimatte tekstur som de gråbrune.
  • 002 To Have Fun With In LA: I denne palette er der kun en af de semimatte øjenskygger i en meget smuk støvet søgrøn nuance. Ellers rummer paletten otte skønne glitrede nuancer, der er for eksempel to lilla nuancer, tre grønne, to blå og en turkisgrøn. Det er en lidt mere festlig palette end den palette nævnt ovenfor. Og selvom jeg selvfølgelig bruger den mindst ligeså meget til hverdag, så er den bestemt og så festlig til en aften i byen.
  • 003 To Play With In Vegas: Det er ikke paletten til dig, der elsker brune øjenskygger. I denne palette finder du ni meget smukke og glintrende farver, som kan peppe et hvilket som helst look op. Der er ikke noget stille over en eneste af de ni nuancer. Du finder to turkisblå, en koboltblå, en gul, en orange, en koral rød, en pink, en rød og en lidt støvet gammelrosa, som godt nok er meget lidt støvet, når den kommer på.

Selvom jeg er stor fortaler for flere farver i de danske makeuppunge, så vil jeg alligevel mene, at det er nødvendigt at have et par matte basis farver at supplere med, hvis du vælger den samme palette, som jeg har valgt til denne uges fredags favorit (måske også 002 To Have Fun With In LA).

Holdbarhed og pigmentering
Som du måske kan fornemme, er jeg virkelig begejstret for farveudvalget i de enkelte paletter. Når selv den palette, som er mest neutral, indeholder tre skønne lilla nuancer, så er jeg næsten ligeglad med alt det andet.
Helt generelt fejler pigmenteringen ikke noget, heller ikke selvom jeg faktisk har brugt skyggerne uden primer nogle gange. De er lidt mere mobile på øjenlåget, når de ikke har noget at gribe fat i, men det synes jeg egentlig er ret typisk for skygger med perlemor.
Holdbarheden er suveræn med en primer eller en cremeøjenskygge, selv en eyeliner kan gøre jobbet, hvis du ikke har fedtede øjenlåg. Som nævnt ovenfor er det også gået glimrende uden, men de gange har jeg oplevet at mit look er blevet mindre farverigt i løbet af dagen.

GOSH 9 Shades Shadow Collection koster 149,95 kroner stykket og du finder dem i Matas, i udvalgte supermarkeder, i stormagasiner og online på GOSH.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
tina nymann

Flotte farver, må nok indrømme,at min alder betyder, at jeg ikke længere er så god til at lege med farver i mit ansigt. Jeg forholder mig mest til naturlige farver tilsat et stænk grå eller brunt:-)

Helene Randløv

Hej Tina
På den ene side forstår jeg dig godt, på den anden side synes jeg bare det klæder min mor (hun er 70 år) SÅ godt, når hun springer ud i lidt farver. Det ser ud, som om du har lyse øjne? Men billedet er jo lidt lille :-* Så jeg tænker, at det ikke er HELT umuligt at finde nogle nedtonede farver, du alligevel kan bruge, for eksempel er turkis farver ofte ret gode.
Mange knus Helene

Marie-Louise

Tror jeg skal have fat i en (eller flere) af paletterne! Den her er lidt sjov – spørgsmålet er bare hvor meget jeg tør springe ud i det med masser af farver 😉
Knus

Helene Randløv

Hej Marie-Louise
😛 Ja… Det ved kun du :-*
Kh. Helene

Laura

Kære pudderdåserne,
Mine veninder og jeg er rigtigt glade for alle de gode tips I kom med i fredags! Og tusind tak for prøven på jeres T-zone peeling, den er allerede taget i brug!:-) Det var super fedt at møde jer!

Katja Moikjær

Kære Laura
Det var simpelthen så stor en fornøjelse for os begge at møde jer. Vi var helt høje begge to over at få chancen for forhåbentlig at hjælpe jer lidt på vej. Lad os endelig høre, om T-zone peelingen fungerer for jer.
Kh. Katja

naseem

Hej
Ville hører om du har prøvet et nyt brand som er billig (elf- agtigt) det hedder: makeup revolution.com

Helene Randløv

Hej Naseem
Jeg har hørt meget godt om det, men ikke selv prøvet nogle af produkterne.
Mvh. Helene

Emilie

Har netop kastet mig ud i at købe 002 to have fun with in LA, jeg er en af dem som nok mest kører i de brune nuancer normalt – egentlig mest fordi det ikke kan gå galt. Men lige nu glæder jeg mig til at få prøvet lidt flere farver af 😀

Helene Randløv

Hej Emilie
Den er så fin, jeg er vild med dem alle tre :-*
Held og lykke med det 😀
Kh. Helene

Teresa

Okay, så kvalitet og pigmentering i de her paletter (som jeg altid står og kigger skeptisk på når jeg står ved GOSHs stand) er altså bedre end almindelige GOSH-paletter? For jeg synes aldrig rigtig de har været særlig gode :/

Helene Randløv

Hej Teresa
Altså jeg vil kun udtale mig om dem her! Jeg har ikke oplevet dårlig pigmentering, men hvis du har svært ved at få farven frem, er det en god idé med en primer 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *