Sponsoreret indlæg
Dengang i halvfjerdserne da jeg lærte at børste tænder, var der desværre ikke en Oral-B GENIUS til hjælp eller en app, man kunne indstille til ens egne behov. Dengang var reglen, at man med tungen skulle kunne mærke at alle tænderne var helt glatte, inden man gav den gas med de neonpink såkaldte sladrepiller, der afslørede alle de steder, man manglede at børste. På den skole, jeg gik, havde skoletandplejen et helt tandbørstningsværksted, hvor man kom klassevis og lærte at børste tænder, samtidig med at der altid var åbent i spisefrikvarteret, hvis bisserne trængte til en børstning. Den metode til at tjekke tandbørstningen har jeg taget med mig, og det er også sådan, jeg har lært mine sønner at børste tænder.
Nutidens sladrepille
Næsten hver aften udfordrer mine drenge hinanden med Oral-B GENIUS og tandbørsteudfordringen i App’en, det er lidt sjovt at se de to hygge sig med en nyere og meget mere teknologisk sladrepille. Især fordi vi faktisk har trænet grundigheden af tandbørstningen med indkøbte sladrepiller for en del år siden. Det havde vi meget sjov ud af, fordi der er blevet ændret på formlen, siden jeg var barn, og det kraftige røde farvestof er altså markant sværere at få af igen, end det var dengang. Der er meget mere sport i at ramme hundrede procent i den indstillede udfordring i app’en, end der er i at kæmpe med rødt farvestof i hele munden.
Oral-B GENIUS kan blive din
I Punkt1s webshop kan du læse mere om alle de ting Oral-B GENIUS kan, hvor mange rotationer og pulseringer den kan præstere per minut og selvfølgelig meget andet. Tandbørsten kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder fortæller om de af funktionerne, du har læst om inde i shoppen, som du lægger vægt på, når du vælger elektrisk tandbørste. Hvilke funktioner vil du sætte størst pris på, af dem jeg ikke har nævnt i dette indlæg? Vinderen af Oral-B GENIUS trækker vi ved tilfældig lodtrækning på næste onsdag den 25. januar, når kommentarfeltet er blevet lukket.
Der findes to modeller af Oral-B Genius, den ene hedder Oral-B Genius 8000, og den anden hedder Oral-B Genius 9000. Forskellen på de to modeller er at Oral-B Genius 8000 har lidt færre funktioner og mindre tilbehør end den dyrere model Oral-B Genius 9000.
Sponsoreret indlæg skrevet og konkurrence afholdt i samarbejde med Oral-B
Det med at den kan kobles op til telefonen med app’en. Jeg er nemlig lidt en klovn til at få børstet tænder om morgenen (jeg er arbejdsløs og skal derfor ikke ud ad døren), men jeg sidder med snuden i telefonen hele dagen, så den kan vel minde mig om, at jeg skal huske det 😀
Position detection som en hjælp til min søn, som i næste uge får bøjle på sine tænder. Vi har brug for al hjælp til at holde bisserne fri for huller.
Der er mange gode funktioner at vælge i mellem, men det allerbedste må næsten være Position Detection-teknologien, så jeg aldrig mere behøver bekymre mig om, hvorvidt jeg er kommet hele munden rundt 🙂
Jeg synes funktionen “Position detection control” ville gavne mine gummer og daglige tandbørstning!
Tryksensor lyder som noget, der er perfekt for mig. Jeg kan simpelthen ikke styre trykket – og jeg kommer altid til at trykke for hårdt.
Position Detection når man nu ikke er A-menneske og nærmest børster tænder i søvne om morgenen.
Jeg sætter stor pris på tryk censor. Har en gang fået af vide af tandlægen at vores datter havde børste skader på tandkødet. Det kan vi undgå med tryk censoren.
At den err skånsom mod tandkødet,har det med at børste lidt for meget på tandkødet,så det bløder..
Husker tydeligt de frygtelige piller,man var rød i munden flere timer efter 🙂
På min skole havde vi også flourskylning som tandplejerne kom rundt med i klasserne, puha det var forfærdeligt 😉
Jeg lægger stor vægt på tryksensoren, da jeg – grundet bindevævssygdom – har store problemer med blødende tandkød og blottede tandhalse.
Der findes ikke desværre ikke en “manuel” tandbørste SÅ blød, at jeg kan undgå at voldbørste mine stakkels tænder 😀
Tryksensor må absolut være et plus 🙂