Vind Oral-B GENIUS

20.01.17
Oral-B GENIUS App

Oral-B GENIUS App

Sponsoreret indlæg

Dengang i halvfjerdserne da jeg lærte at børste tænder, var der desværre ikke en Oral-B GENIUS til hjælp eller en app, man kunne indstille til ens egne behov. Dengang var reglen, at man med tungen skulle kunne mærke at alle tænderne var helt glatte, inden man gav den gas med de neonpink såkaldte sladrepiller, der afslørede alle de steder, man manglede at børste. På den skole, jeg gik, havde skoletandplejen et helt tandbørstningsværksted, hvor man kom klassevis og lærte at børste tænder, samtidig med at der altid var åbent i spisefrikvarteret, hvis bisserne trængte til en børstning. Den metode til at tjekke tandbørstningen har jeg taget med mig, og det er også sådan, jeg har lært mine sønner at børste tænder.

Nutidens sladrepille
Næsten hver aften udfordrer mine drenge hinanden med Oral-B GENIUS og tandbørsteudfordringen i App’en, det er lidt sjovt at se de to hygge sig med en nyere og meget mere teknologisk sladrepille. Især fordi vi faktisk har trænet grundigheden af tandbørstningen med indkøbte sladrepiller for en del år siden. Det havde vi meget sjov ud af, fordi der er blevet ændret på formlen, siden jeg var barn, og det kraftige røde farvestof er altså markant sværere at få af igen, end det var dengang. Der er meget mere sport i at ramme hundrede procent i den indstillede udfordring i app’en, end der er i at kæmpe med rødt farvestof i hele munden.

Oral-B GENIUS

Oral-B GENIUS kan blive din
I Punkt1s webshop kan du læse mere om alle de ting Oral-B GENIUS kan, hvor mange rotationer og pulseringer den kan præstere per minut og selvfølgelig meget andet. Tandbørsten kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder fortæller om de af funktionerne, du har læst om inde i shoppen, som du lægger vægt på, når du vælger elektrisk tandbørste. Hvilke funktioner vil du sætte størst pris på, af dem jeg ikke har nævnt i dette indlæg? Vinderen af Oral-B GENIUS trækker vi ved tilfældig lodtrækning på næste onsdag den 25. januar, når kommentarfeltet er blevet lukket.

Der findes to modeller af Oral-B Genius, den ene hedder Oral-B Genius 8000, og den anden hedder Oral-B Genius 9000. Forskellen på de to modeller er at Oral-B Genius 8000 har lidt færre funktioner og mindre tilbehør end den dyrere model Oral-B Genius 9000.

Sponsoreret indlæg skrevet og konkurrence afholdt i samarbejde med Oral-B

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
165 kommentarer
Trine

Det er vigtigt for mig at jeg kan være sikker på at jeg ikke er sprunget en zone over, at tryksencoren fortæller mig hvis jeg trykker for hårdt og sidst men ikke mindst er lang batterilevetid altså vigtigt, så jeg ikke behøver at lade den hver – hverandre dag.
Håber virkelig jeg vinder denne ultra lækre tandbørste – den ville da virkelig gøre tandbørstning til en leg 🙂

Jannie

Tryksensor! Det siger min tandlæge at jeg har brug for… 😯

Katrine S

Trykcensor lyder virkelig som en fed feature.

Maria

Helt klart app’en med b.la. Position Detection-teknologien – det er dæleme smart! Der vil jo gå sport i at børste tænder, hvis jeg vinder (og så vil det både gøre mig og min tandlæge glad) 😊 *fingers crossed*

Figne

Tryksensor! Jeg smadrer alle mine børstehovedee på ingen tid 😬

Marie-Louise

Det vigtigste for mig er tryksensoren. Døjer meget med isninger, hvilket til dels nok skyldes forkert tandbørstning :-(. Position technology vil også hjælpe på det 🙂

Mai R

Helt sikkert fan af trykcensoren og også Position Detection-teknologi 👍

Britt

Synes Position Detection lyder ret smart 🙂

Michelle H

Tryksensor og at antallet af rotationer er højt.. min gamle tandlæge sagde at en eltandbørste skulle minimum have x -antal rotationer ellers var pengene spildt.. så det er de vigtigste ting. Men funktionen med position detection er virkelig smart.. så dey bliver helt klart et fremtidig kriterie😊

Mette

Tryksensoren, har lidt blottede tandhals’s og det ville være rart at kunne komme den udvikling i forkøbet.

Din kommentar