Vind Oral-B GENIUS

20.01.17
Oral-B GENIUS App

Oral-B GENIUS App

Sponsoreret indlæg

Dengang i halvfjerdserne da jeg lærte at børste tænder, var der desværre ikke en Oral-B GENIUS til hjælp eller en app, man kunne indstille til ens egne behov. Dengang var reglen, at man med tungen skulle kunne mærke at alle tænderne var helt glatte, inden man gav den gas med de neonpink såkaldte sladrepiller, der afslørede alle de steder, man manglede at børste. På den skole, jeg gik, havde skoletandplejen et helt tandbørstningsværksted, hvor man kom klassevis og lærte at børste tænder, samtidig med at der altid var åbent i spisefrikvarteret, hvis bisserne trængte til en børstning. Den metode til at tjekke tandbørstningen har jeg taget med mig, og det er også sådan, jeg har lært mine sønner at børste tænder.

Nutidens sladrepille
Næsten hver aften udfordrer mine drenge hinanden med Oral-B GENIUS og tandbørsteudfordringen i App’en, det er lidt sjovt at se de to hygge sig med en nyere og meget mere teknologisk sladrepille. Især fordi vi faktisk har trænet grundigheden af tandbørstningen med indkøbte sladrepiller for en del år siden. Det havde vi meget sjov ud af, fordi der er blevet ændret på formlen, siden jeg var barn, og det kraftige røde farvestof er altså markant sværere at få af igen, end det var dengang. Der er meget mere sport i at ramme hundrede procent i den indstillede udfordring i app’en, end der er i at kæmpe med rødt farvestof i hele munden.

Oral-B GENIUS

Oral-B GENIUS kan blive din
I Punkt1s webshop kan du læse mere om alle de ting Oral-B GENIUS kan, hvor mange rotationer og pulseringer den kan præstere per minut og selvfølgelig meget andet. Tandbørsten kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder fortæller om de af funktionerne, du har læst om inde i shoppen, som du lægger vægt på, når du vælger elektrisk tandbørste. Hvilke funktioner vil du sætte størst pris på, af dem jeg ikke har nævnt i dette indlæg? Vinderen af Oral-B GENIUS trækker vi ved tilfældig lodtrækning på næste onsdag den 25. januar, når kommentarfeltet er blevet lukket.

Der findes to modeller af Oral-B Genius, den ene hedder Oral-B Genius 8000, og den anden hedder Oral-B Genius 9000. Forskellen på de to modeller er at Oral-B Genius 8000 har lidt færre funktioner og mindre tilbehør end den dyrere model Oral-B Genius 9000.

Sponsoreret indlæg skrevet og konkurrence afholdt i samarbejde med Oral-B

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
165 kommentarer
Maria L

Ud over bluetooth (-tooth !!! = tand på engelsk, hi, hi går lige op for mig) som er genial da jeg ikke kan få mine unger til at gøre det i to minutter, så må det være tryksensoren, for ud over at børste for kort tid, så børster de for hårdt. Mand, hvor kunne vi bruge den derhjemme, så jeg håber, håber ….

Nynne

Position Detection teknologien! Så ved man, at man har været over det hele.

Anna Lei

Tryksensoren ville mine tænder nok blive glade for 🙂

Tilde D

Synes det er vildt smart med appén, den kunne mine unger godt få stor glæde af. Kan være svært at holde øje med, om de får børstet grundigt nok.
Ellers er det dejligt den har trykcensor;-)

Gitte Leth

Lækker præmie:-)
Vi er fan af elektriske tandbørster hjemme hos os, men vores er dog knap så fancy som den her;-)
Ville være fedt med sådan en app, men ellers er tryksensor, noget vi alle kunne få stor glæde af.

Din kommentar