Vind Oral-B GENIUS

20.01.17
Oral-B GENIUS App

Oral-B GENIUS App

Sponsoreret indlæg

Dengang i halvfjerdserne da jeg lærte at børste tænder, var der desværre ikke en Oral-B GENIUS til hjælp eller en app, man kunne indstille til ens egne behov. Dengang var reglen, at man med tungen skulle kunne mærke at alle tænderne var helt glatte, inden man gav den gas med de neonpink såkaldte sladrepiller, der afslørede alle de steder, man manglede at børste. På den skole, jeg gik, havde skoletandplejen et helt tandbørstningsværksted, hvor man kom klassevis og lærte at børste tænder, samtidig med at der altid var åbent i spisefrikvarteret, hvis bisserne trængte til en børstning. Den metode til at tjekke tandbørstningen har jeg taget med mig, og det er også sådan, jeg har lært mine sønner at børste tænder.

Nutidens sladrepille
Næsten hver aften udfordrer mine drenge hinanden med Oral-B GENIUS og tandbørsteudfordringen i App’en, det er lidt sjovt at se de to hygge sig med en nyere og meget mere teknologisk sladrepille. Især fordi vi faktisk har trænet grundigheden af tandbørstningen med indkøbte sladrepiller for en del år siden. Det havde vi meget sjov ud af, fordi der er blevet ændret på formlen, siden jeg var barn, og det kraftige røde farvestof er altså markant sværere at få af igen, end det var dengang. Der er meget mere sport i at ramme hundrede procent i den indstillede udfordring i app’en, end der er i at kæmpe med rødt farvestof i hele munden.

Oral-B GENIUS

Oral-B GENIUS kan blive din
I Punkt1s webshop kan du læse mere om alle de ting Oral-B GENIUS kan, hvor mange rotationer og pulseringer den kan præstere per minut og selvfølgelig meget andet. Tandbørsten kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder fortæller om de af funktionerne, du har læst om inde i shoppen, som du lægger vægt på, når du vælger elektrisk tandbørste. Hvilke funktioner vil du sætte størst pris på, af dem jeg ikke har nævnt i dette indlæg? Vinderen af Oral-B GENIUS trækker vi ved tilfældig lodtrækning på næste onsdag den 25. januar, når kommentarfeltet er blevet lukket.

Der findes to modeller af Oral-B Genius, den ene hedder Oral-B Genius 8000, og den anden hedder Oral-B Genius 9000. Forskellen på de to modeller er at Oral-B Genius 8000 har lidt færre funktioner og mindre tilbehør end den dyrere model Oral-B Genius 9000.

Sponsoreret indlæg skrevet og konkurrence afholdt i samarbejde med Oral-B

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
165 kommentarer
Anette S.

Det er tryksensoren, jeg har i mange år børstet for hårdt, så mit tandkød er krøbet opad, så det er noget, jeg skal være meget opmærksom på.

Mie

Tryk censor ville være rigtig godt for mine bisser!

Johanne

Jeg bliver nødt til at vinde den her tandbørste, da jeg har lovet min tandlæge at købe en i et par år efterhånden… Men jeg kan altså bedre lide at bruge mine penge på makeup 😂
Jeg tænker, at der er en app med er den fedeste funktion (udover rene tænder!) Så er der ingen vej udenom en perfekt tandbørstning 🙂

Lene

Tryksensoren er super vigtig for mig idet jeg har meget tynd emalje og følsomt tandkød. Fedt at det nu fås i en tandbørste. Og så er det da fedt at den minder en om hvis man har glemt et sted med position protection thumbs up og fingers crossed. Meget gerne ha “tænderne” i Oral-B genius 🙏🏻😊

Christine

Tryk censor lyder alt for vildt! Men på SU er sådan en tandbørste fuldstændigt urealistisk. Ville være så fedt at vinde:-)

Charlotte

Position Detection er så smart. Villet gerne prøve om det kan sikre at jeg kommer langt nok ind i mellemrummene hvor mine tænder sidder meget tæt.

Stine Nielsen

Jeg synes at Sladreapp’en ville være det allerbedste for mine tænder… Så de kan blive helt rene og fine. Og jeg er sikker på at min tandlæge også ville blive glad for det, hvis jeg vinder den 😊

Heidi

MIG!!! Jeg har et hestegebis og bred mund! Mine tænder er ALTID synlige grundet størrelsen.. Jeg har 2 alt for lyse kroner på begge fortænder, og alle de andre i perlerækken er misfarvede. Stor kontrast til tandlægens kundtværk… Jeg vil elske at vinde sådan en hjælper!!

Camilla m Nielsen

Jeg lægger stor vægt på at man kan følge med I, om man får børstet i mindst 2 minutter. Jeg synes, at det er ret fantastisk at der medfølger et rejseetui, en elektrisk tandbørste kan være meget upraktisk at have med i toilettasken- også pinlig når man ikke vil gå ned på tandbørsteudstyret og man skal med i en fyldt bus 😳 Bussen var fyldt og ved et uheld går min elektriske tandbørste i gang i den bløde weekendtaske, folk i bussen smilede og kiggede lidt lumsk og jeg famlede rundt efter tandbørsten, da det endelig lykkedes mig at finde den og slukke den, viftede jeg min slidte gamle tandbørste rundt for at vise at det altså ikke var andet upassende legetøj 😂🍆
Position detection teknologien ville være skøn til mine tænder, da jeg for nyligt har fået at vide at jeg skal dreje min tandbørste lidt mere for at komme ind i alle hjørner 😊

Gitte Nielsen

Hvor vil jeg dog godt vinde sådan en tandbørste. Min tandlæge er ikke rigtig tilfreds med min tandbørstning så den vil helt sikkert hjælpe mig så meget ..

Din kommentar