Fredagsfavorit: A-Derma Dermalibour+ vaskegel

11.11.16
A-Derma Dermalibour+ vaskegel

A-Derma Dermalibour+ vaskegel

Hvis du søger et vaskeprodukt, der skummer blidt, er lækkert at bruge og dufter behageligt, så bare gå udenom A-Derma Dermalibour+ vaskegel. Den sensoriske og æstetiske oplevelse er til at overskue. Men hvis du – ligesom jeg – er plaget af irriteret og ødelagt hud på kroppen, så er den uundværlig.

Beroligende og antibakteriel
For et par uger siden løb jeg tør i et par dage samtidig med, at jeg lå syg. Jeg var næsten i panik i de par dage, der gik, før det lykkedes mig at komme på apoteket efter en ny. Den er nemlig effektiv til at lindre og berolige irriteret og ødelagt hud eller slimhinder, og sådan nogle har jeg. Men med Dermalibour kan jeg holde dem i nogenlunde ro.

A-Derma Dermalibour+ vaskegel er en meget mild vaskegel uden hverken udtørrende ingredienser eller parfume. Den er tilsat A-Dermas eget havreekstrakt rhealba, der virker beroligende på irritation og eksem, samt kobber og zink, der blandt andet virker antibakterielt. Som sædvanlig vil jeg ikke anbefale A-Dermas produkter med havreekstrakt i ansigtet, hvis du har tendens til udbrud af perioral dermatit. Men på kroppen er de guld værd.

Konsisten er flydende og skummer knap nok. Farven er grønblå, hvilket stammer fra førnævnte mineraler. Der er ikke tilsat farvestoffer.

Intimvask og børneksem
Jeg bruger selv Dermalibour+ til intimvask. Jeg har en autoimmun gigtsygdom, der ødelægger mine slimhinder og giver mig store problemer med tørhed. A-Derma Dermalibour+ vaskegel lindrer den irritation, der opstår i slimhinderne – og som ellers kan forværres ved brug af sæbe i intimområdet.

Derudover vasker jeg selvfølgelig mine beskidte og børneksem-ramte drenge i den. Det holder symptomerne nede og nedsætter behovet for den yderst upopulære indsmøring i creme.

Her kan du købe det
Dermalibour vaskegel koster 99,50 kroner for 250 ml. på apoteket. Du kan også købe den online, men der er mange af de sædvanlige forhandlere af A-Derma, der ikke har Dermalibour-produkterne. Altid trofaste Apo-rot.dk har den selvfølgelig, men du sparer ikke noget i forhold til apoteket.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *