De bedste rabatkoder og udsalg netop nu

17.08.16
Mason Pearson BN3

Mason Pearson BN3Der er rigtig mange gode udsalg og tilbud lige nu. Især priserne på de engelske webshops er gode, og den fordelagtige valutakurs gør det ekstra attraktivt at kigge til England. Indlægget indeholder en masse affiliatelinks (reklamelinks der giver os procenter), som vi bliver enormt taknemmelige, hvis du bruger, når du shopper online.

20 procent på ALT hos Escentual
Escentual har resten af august 20 procent på ALT til de i forvejen lave britiske priser. Det vil sige rigtig gode priser på Mason Pearson, Bioderma, Dior, Caudalie, luksusparfumer, Eucerin. Jeg fandt faktisk ikke noget, som koden ikke virkede på. Koden er ESCENTUAL20 og du skal bruge den HER.

Med den kode bliver prisen på min Mason Pearson børste kun lige godt 400 kroner.. I Danmark koster den knap 1.000 kroner. Alle Mason Pearson modellerne kan du få til cirka 40% af den vejledende danske pris med koden ESCENTUAL20 på Escentual.

Udsalg hos Feelunique
Feelunique har sparket gang i deres kæmpe sommerudsalg. Over 12.000 produkter er sat ned. Find udsalget her. Det er virkelig svært at finde en vare, der IKKE er sat ned.

Spar 15 procent på Lookfantastic
Resten af august kan du med koden AUGDK15 spare 15 procent på Lookfantastic.dk. Husk at visse mærker og nedsatte varer er undtaget. Brug koden her.

Spar 15 procent på HQhair
HQhair har en rabatkode, der giver 15 procent med visse mærker og allerede nedsatte varer undtaget. Koden er SUMMER og den varer til og med i morgen torsdag. Brug koden her.

Spar 100 kroner hos Yves Rocher
Til og med i morgen torsdag kan du spare 100 kroner hos Yves Rocher med koden aug100, når du handler for min. 399 kroner.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Christina Schmidt

Jeg får denne besked, når jeg vil købe en Mason Pearson børste på Escentual med rabatkoden: ESCENTUAL20 Coupon code ” ESCENTUAL20 ” is not valid, has expired or doesn’t apply to any products in your shopping bag. ??? Mvh Christina Schmidt
Ps: Hvilken model MP børste tror I vil være bedst til ret langt, medium tykt hår, der nemt fedter i bunden, men har tørre spidser. Tak 🙂

Helene Randløv

Hhmmm, det kan jeg ikke forklare :-/
Til spørgsmålet om børsten… jeg tror, du skal vælge den, der hedder Popular BN1, du kan læse mere her: Valg af Mason Pearson hair brush.
Kh. Helene

Christina

Tusind for hjælpen 🙂
Mvh Christina

Mette

Hej, jeg vil bare høre om i kender en engelske hjemmeside, der sælger NARS, som sender til Danmark? For HQhair gør ikke mere, jeg elsker det mærke.
Håber i kan hjælpe mig 🙂

Helene Randløv

Hej Mette
Der er åbent for salg med mellemrum, når de glemmer restriktionerne på salg til Danmark. Så det gælder om at holde øje eller købe fra det franske Sephora :-*
Kh. Helene

Marie

Hej Pudderdåser 🙂 Tak for en god blog! Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad jeres mening om dermarollere er. De lyder næsten for godt til at være sandt 🙂
Mvh Marie.

Helene Randløv

Hej Marie
Det har jeg skrevet meget mere om her: Swiss Skin Renewal og Guide til microneedling derhjemme
Kh. Helene

Mette

Perfekt, tusind tak for tippet. Fik lige ordnet noget af julegaverne til mine piger 🎅🏻 😆 (MP børster). Samt en bunke Ole Henriksen til mig selv.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *