Valg af Mason Pearson Hair Brush

09.01.15
Mason Pearson Popular BN1

Mason Pearson Popular BN1

Hvor er det fedt at læse alle jeres erfaringer, tak for det! Desværre må jeg jo nok erkende, at jeg ikke ved særlig meget om de forskellige børster. Hvilken hårbørste der er bedst til den enkelte hårtype, ved jeg også forsvindende lidt om, og derfor har jeg heller ikke en jordisk chance for at hjælpe alle jer, der spørger. Lotte fra Barnholdts har hjulpet mig med en vejledning, og ellers anbefaler jeg, at du læser grundigt om hver enkelt børste, inden du køber.

De forskellige varianter
Her er en minivejledning, læs den… det er det eneste jeg ved, så jeg har ingen chance for at vejlede yderligere i købet.
Mason Pearson Hair Brush finder du i fire forskellige farver. Der er en helt dyb mørkerød, en smuk elfenbensfarvet, en sart rosa og en let støvet lyseblå. Der er en sidste model af lyst kirsebærtræ, som kun bliver fabrikeret i et meget begrænset antal, og som koster det dobbelte af de øvrige børster.
Størrelsen er primært en præference sag, men du kan benytte tommelfingerregelen: Jo længere hår, desto større børste.
Hvis du er tryggest ved en lille børste, kan det være en rigtig god idé at vælge en af dem med et miks af vildsvinehår og nylon.
Der er tre forskellige typer børster:

  • Ren Nylon: Mason Pearson Hair Brush i ren nylon er til brug ved filtret men også til forsigtig udredning af vådt hår. Den sørger ikke for at fordele fedtet fra hovedbunden, som de varianter med vildsvinehår gør.
  • Vildsvinehår: Mason Pearson Hair Brush i ren vildsvinehår er til det typiske skandinaviske og fine hår.
  • Et mix af vildsvinehår og nylon: Mason Pearson Hair Brush i et miks af vildsvinehår og nylon er god til det normale og kraftige hår.

Det er vigtigt at vælge den rigtige børste, prisen taget i betragtning, er det ikke noget, man sådan lige skifter ud. Derfor er jeg vanvittig glad for at kunne overbringe beskeden om, at de, der stadig er i tvivl om valg af børste til netop deres hår, er velkomne til at kontakte Barnholdts, som gerne svare på spørgsmål både per telefon 30 31 15 23 eller per mail info@barnholdts.com, det er da service!

Hvis du vil læse om mine erfaringer med Mason Pearson Hair Brush, så kan du med fordel læse indlægget fra i går: Er der noget om hypen om Mason Pearson Hair Brush?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Amy

Sidespræng fra indlægget, men… Jeg lider af talgknopper på armene (og mange af dem). Det er selvfølgelig ikke fedt som 17 årig, og jeg hat det enormt skidt med at gå med kortærmede trøjer. Jeg har hørt at Kimovo’s creme med salt skulle være god imod det, ved i evt om det passer? Og er der andre produkter eller måder at slippe af med det på? 🙂

Helene Randløv

Hej Amy
Det er med stor sandsynlighed ikke talgknopper, prøv at søge på Keratosis Pilaris i søgefeltet, så vil du få masser af hits og gode råd til at blive af med dem 😀
Jeg har også hørt at Kimovi Gel med salt skulle virke, men det er ikke noget jeg har erfaringer med 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *