Swiss Skin Renewal

22.02.15
Swiss Skin Renewal

Swiss Skin Renewal

Sponsoreret indlæg

I forbindelse med en test af Swiss Skin Renewal, har jeg gravet i emnet microneedling, og derfor kan jeg endelig skrive om det produkt, vi har fået flest forespørgsler på gennem årene. Det er nemlig de forskellige rollere, som findes under et hav af varemærker.
Det er altså det, der er grunden til, at jeg let tøvende har sagt ja tak til at teste Swiss Skin Renewal, som består af Swiss Skin Roller og det genopbyggende serum Swiss Rejuvenator. Tøvende fordi jeg før kun har sat mig meget lidt ind i, hvad microneedling egentlig er for noget, og fordi det altså er lidt angstprovokerende at køre en rulle med nåle rundt på huden.
Efter at have læst dokumentation for effekten, så lægger jeg trygt både maveskind, ar og strækmærker til testen af Swiss Skin Renewal, og jeg glæder mig ualmindelig meget til at se og især vise dig effekten efter nogle uger.

Swiss Skin Renewal

Sådan virker Swiss Skin Roller
Microneedling er langt fra et nyt fænomen. Nåle er blevet brugt til behandlinger i mere end tyve år, hvorfor effekten af dem efterhånden er vældig godt dokumenteret.
Swiss Skin Roller består af 540 mikronåle af kirurgisk stå, hvor længden på nålene varierer fra 0,2-1,0 millimeter.
Nålene trænger gennem det yderste hornlag på huden, uden at overhuden bliver skadet. Når du bruger Swiss Skin Roller, påvirker du de vækstfaktorer i huden, der stimulerer dannelsen af kollagen og elastin. Huden danner også nye kapilærer, hvorfor Swiss Skin Roller har en positiv effekt på arvæv. Effekten kan måles på både ar, strækmærker, melasma og så vil huden generelt fremstå yngre, friskere og glattere (kilde).

British College of Aesthetic Medicine konkluderer:

Studies have also shown that derma rollers are often a better treatment than dermabrasion, chemical peels, and laser resurfacing. They are proven to be just as effective in their ability to stimulate collagen and elastin production. Regular use of Derma Roller can thicken skin, smooth scars of all sizes, and erase wrinkles. 

Resultater
I dette studie fra Plastic Surgery International
undersøgte man om effekten af et serum mod melasma blev større af at blive kombineret med nåle. 20 patienter blev behandlet med serum alene i den ene halvdel af ansigtet og med serum plus nåle i den anden halvdel af ansigtet i en periode på 2 måneder. Studiet viste signifikant bedre resultater i den side af ansigtet, hvor serum blev kombineret med nåle.
Et andet studie undersøger effekten på ar i ansigtet. Ud af 37 patienter oplevede 34 en reduktion i deres ar i ansigtet. Mere end 80 procent af patienterne vurderede selv deres resultat som “excellent” på en 10-trins skala. Forfatterne bag undersøgelsen konkluderer at:

Microneedling therapy seems to be a simple and effective treatment option for the management of atrophic facial scars.

Man har endda fundet microneedling effektiv i behandling af androgen hårtab. Studiet viste, at microneedling i kombination med Minoxidil-lotion var langt mere effektivt end Minoxidil alene.

Længden af nålene
Det er vigtigt at huske på, at længden på nålene har en stor betydning, og at nåle over 1,5 millimeter er til brug på klinik, hvor behandlingen bliver udført af en professionel.  En Swiss Skin Roller med nåle på 1,0 millimeter brugt med forsigtighed skader altså ikke huden, men det er klart, at det er et redskab, du skal bruge med omtanke.
British College of Aestethetic Medicine har en fin oversigt over, hvilken effekt man kan opnå med de forskellige længder nåle:

Needle length uses
0.25mm – Increased penetration of skin care products into the skin and overall improvement of skin colour and texture.
0.5mm – Wrinkles, anti-aging, light acne scarring, mild chicken pox or ice pick scars, also recommended for thinning hair.
1.0mm, 1.5mm – Deep stretch marks, cellulite and deep scarring — 1.5mm is also the maximum needle length recommended for use on your face.
2.0mm, 2.5mm, 3.0mm – For more severe cases, deep scars and wrinkles, rejuvenation of badly damaged skin.

Historien om et ar…
Egentlig har jeg aldrig været specielt ked af alle de strækmærker, jeg fik to dage inden, jeg fødte min ældste søn. Det er ikke fordi de er særlig pæne, men det er en del af min historie, og det er trods alt begrænset, hvor mange der kigger på mit maveskind…
Allerede i ellevte uge af min anden graviditet startede et mareridt af sygdom og indlæggelser med en alvorlig blindtarmsbetændelse, som resulterede i operation. Det var naturligvis ikke særlig muntert, og de resterende måneder af graviditeten gjorde bestemt ikke helingen en tjeneste. Et næsten femten centimeter langt og rigtig grimt ar er et dagligt minde om noget, jeg ellers forsøger at glemme.

Swiss Skin Renewal

Swiss Skin Renewal
I sættet Swiss Skin Renewal finder du altså Swiss Skin Roller og det genopbyggende serum Swiss Rejuvenator, og i Swiss Total Skin Renewal er der yderligere en pakke af kosttilskuddet Swiss Immunizer, som indeholder den kraftige antioxidant Beta Glukan og D-vitamin.
Swiss Total Skin Renewal er nomineret i kategorien årets innovation i Swedish Beauty & Cosmetic Awards.
Og i den kommende tid tester jeg Swiss Skin Renewal på mit ar efter blindtarmsoperationen og de omkringliggende strækmærker, så Swiss Skin Renewal virkelig kan bevise, hvad sådan en omgang microneedling kan gøre.

Swissclinic.dk er en e-mærke godkendt webshop, hvor du i øjeblikket finder Swiss Skin Renewal til 799 kroner og Swiss Total Skin Renewal til 1199 kroner. Foruden Swiss Skin Renewal finder du vippe- og brynserum, tandblegning, øjendråber og meget andet.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Swiss Clinic. 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
O

Kommer der et opfølgende indlæg, hvor man kan læse om din erfaring og resultater med dermaroller?

Helene Randløv

Hej O
Opfølgningen kan du læse lige her: https://pudderdaaserne.dk/2015/03/15/guide-til-microneedling-derhjemme/
Kh. Helene

Maria

Hej!
Efter at have læst jeres omtale af denne har jeg nu købt den til ansigtet i længden 0,2. Jeg har imidlertid to spørgsmål, som I måske kan hjælpe med.
1) Kan man rense sin hud med en micellar water som jeres pudderdåse-rens eller den fra bioderma, inden man ruller, eller skal huden så skylles med vand bagefter for at være helt ren/fri for nogen som helst ingredienser.
2) Giver det menings at bruge jeres antiage creme som alligevel er den, jeg bruger til daglig. Eller skal der andre cremer til i samarbejde med sådan en roller?
Hilsen Maria

Katja Moikjær

Kære Maria
Jeg er langt fra roller-ekspert. Spørgsmål 1 – jeg tror godt du kan nøjes med en micellar, men jeg er ikke 100 % sikker. Spørgsmål 2 – Den er helt fin 🙂 Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *