Swiss Skin Renewal

22.02.15
Swiss Skin Renewal

Swiss Skin Renewal

Sponsoreret indlæg

I forbindelse med en test af Swiss Skin Renewal, har jeg gravet i emnet microneedling, og derfor kan jeg endelig skrive om det produkt, vi har fået flest forespørgsler på gennem årene. Det er nemlig de forskellige rollere, som findes under et hav af varemærker.
Det er altså det, der er grunden til, at jeg let tøvende har sagt ja tak til at teste Swiss Skin Renewal, som består af Swiss Skin Roller og det genopbyggende serum Swiss Rejuvenator. Tøvende fordi jeg før kun har sat mig meget lidt ind i, hvad microneedling egentlig er for noget, og fordi det altså er lidt angstprovokerende at køre en rulle med nåle rundt på huden.
Efter at have læst dokumentation for effekten, så lægger jeg trygt både maveskind, ar og strækmærker til testen af Swiss Skin Renewal, og jeg glæder mig ualmindelig meget til at se og især vise dig effekten efter nogle uger.

Swiss Skin Renewal

Sådan virker Swiss Skin Roller
Microneedling er langt fra et nyt fænomen. Nåle er blevet brugt til behandlinger i mere end tyve år, hvorfor effekten af dem efterhånden er vældig godt dokumenteret.
Swiss Skin Roller består af 540 mikronåle af kirurgisk stå, hvor længden på nålene varierer fra 0,2-1,0 millimeter.
Nålene trænger gennem det yderste hornlag på huden, uden at overhuden bliver skadet. Når du bruger Swiss Skin Roller, påvirker du de vækstfaktorer i huden, der stimulerer dannelsen af kollagen og elastin. Huden danner også nye kapilærer, hvorfor Swiss Skin Roller har en positiv effekt på arvæv. Effekten kan måles på både ar, strækmærker, melasma og så vil huden generelt fremstå yngre, friskere og glattere (kilde).

British College of Aesthetic Medicine konkluderer:

Studies have also shown that derma rollers are often a better treatment than dermabrasion, chemical peels, and laser resurfacing. They are proven to be just as effective in their ability to stimulate collagen and elastin production. Regular use of Derma Roller can thicken skin, smooth scars of all sizes, and erase wrinkles. 

Resultater
I dette studie fra Plastic Surgery International
undersøgte man om effekten af et serum mod melasma blev større af at blive kombineret med nåle. 20 patienter blev behandlet med serum alene i den ene halvdel af ansigtet og med serum plus nåle i den anden halvdel af ansigtet i en periode på 2 måneder. Studiet viste signifikant bedre resultater i den side af ansigtet, hvor serum blev kombineret med nåle.
Et andet studie undersøger effekten på ar i ansigtet. Ud af 37 patienter oplevede 34 en reduktion i deres ar i ansigtet. Mere end 80 procent af patienterne vurderede selv deres resultat som “excellent” på en 10-trins skala. Forfatterne bag undersøgelsen konkluderer at:

Microneedling therapy seems to be a simple and effective treatment option for the management of atrophic facial scars.

Man har endda fundet microneedling effektiv i behandling af androgen hårtab. Studiet viste, at microneedling i kombination med Minoxidil-lotion var langt mere effektivt end Minoxidil alene.

Længden af nålene
Det er vigtigt at huske på, at længden på nålene har en stor betydning, og at nåle over 1,5 millimeter er til brug på klinik, hvor behandlingen bliver udført af en professionel.  En Swiss Skin Roller med nåle på 1,0 millimeter brugt med forsigtighed skader altså ikke huden, men det er klart, at det er et redskab, du skal bruge med omtanke.
British College of Aestethetic Medicine har en fin oversigt over, hvilken effekt man kan opnå med de forskellige længder nåle:

Needle length uses
0.25mm – Increased penetration of skin care products into the skin and overall improvement of skin colour and texture.
0.5mm – Wrinkles, anti-aging, light acne scarring, mild chicken pox or ice pick scars, also recommended for thinning hair.
1.0mm, 1.5mm – Deep stretch marks, cellulite and deep scarring — 1.5mm is also the maximum needle length recommended for use on your face.
2.0mm, 2.5mm, 3.0mm – For more severe cases, deep scars and wrinkles, rejuvenation of badly damaged skin.

Historien om et ar…
Egentlig har jeg aldrig været specielt ked af alle de strækmærker, jeg fik to dage inden, jeg fødte min ældste søn. Det er ikke fordi de er særlig pæne, men det er en del af min historie, og det er trods alt begrænset, hvor mange der kigger på mit maveskind…
Allerede i ellevte uge af min anden graviditet startede et mareridt af sygdom og indlæggelser med en alvorlig blindtarmsbetændelse, som resulterede i operation. Det var naturligvis ikke særlig muntert, og de resterende måneder af graviditeten gjorde bestemt ikke helingen en tjeneste. Et næsten femten centimeter langt og rigtig grimt ar er et dagligt minde om noget, jeg ellers forsøger at glemme.

Swiss Skin Renewal

Swiss Skin Renewal
I sættet Swiss Skin Renewal finder du altså Swiss Skin Roller og det genopbyggende serum Swiss Rejuvenator, og i Swiss Total Skin Renewal er der yderligere en pakke af kosttilskuddet Swiss Immunizer, som indeholder den kraftige antioxidant Beta Glukan og D-vitamin.
Swiss Total Skin Renewal er nomineret i kategorien årets innovation i Swedish Beauty & Cosmetic Awards.
Og i den kommende tid tester jeg Swiss Skin Renewal på mit ar efter blindtarmsoperationen og de omkringliggende strækmærker, så Swiss Skin Renewal virkelig kan bevise, hvad sådan en omgang microneedling kan gøre.

Swissclinic.dk er en e-mærke godkendt webshop, hvor du i øjeblikket finder Swiss Skin Renewal til 799 kroner og Swiss Total Skin Renewal til 1199 kroner. Foruden Swiss Skin Renewal finder du vippe- og brynserum, tandblegning, øjendråber og meget andet.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Swiss Clinic. 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
A

Jeg har I langt tid gerne ville starte med dermaroller behandling (hjemmebrug), men det er bare så dyrt, hvis man vil have noget ordentligt udstyr. Var ved at købe netop denne, da jeg læste om den på Mascha Vangs blog – lige indtil en person linkede til denne side: http://dermaroller.nu/risker-med-micro-needling/
Prøv at tjekke det ud!
Der bliver ikke talt godt om produktet. Dog har jeg stor respekt for jeres blog, så hvis I siger god for et produkt ville jeg overveje det.

Helene Randløv

Hej A
Sitet du linker til er en shop, hvor de sælger deres egen version af rolleren. Er der forskel på produkterne? Ja, det er der sikkert, og det er klart, at andre varemærker vil fremhæve fortræffelighederne ved deres eget mærke 🙂 Billederne giver jeg ikke meget for, hvad er der specifikt blevet brugt og hvordan? Og hvordan er produktet blevet renset efter brug?
Der bliver netop solgt uhyggelig mange billige varianter, med meget lange nåle (meget lignende Dermarollers i øvrigt), og der er ingen tvivl om, at du kan forårsage små sår og endda skader på huden, hvis du ikke ved, hvad du foretager dig. De er bare ikke til hjemmebrug!
Indtil videre har jeg kun prøvet rullen en gang, så jeg kan ikke så godt udtale mig om effekten endnu.
Kh. Helene
Kh. Helene

P

Jeg står og skal ud og købe nogle nye hudprodukter. Jeg har prøvet mange forskellige mærker, dog ikke et hvor jeg har tænkt at det ville jeg købe igen.
Jeg har ikke super meget styr på hvade de forskellige ting gør, og ved derfor heller ikke hvor meget jeg har brug for.
Jeg har lige købt Clinique take the day of cleansing milk til at rense min hud med.
Jeg tænker derfor jeg skal ud og have en skintonic og creme. Min hud er hverken tør eller fedtet, jeg har dog lidt urenheder på hagen og på den ene side af min kind/kæbe. Jeg har også en del hudporer og nogle små ar i mit ansigt. Jeg ved ikke så meget om hvad serum egentlig gør, og derfor ved jeg ikke om det ville hjælpe på min hud.
Jeg har kigget lidt på Ole Henriksen, da jeg har et par veninder som taler godt om hans produkter. Dog har jeg læst nogle dårlige anmeldelser.
Jeg har prøvet Clinques 3 trin system, hvilket jeg ikke synes fungerede, Avene og Danish skin care.
Hilsen P.

Helene Randløv

Hej P
Jeg vil foreslå dig at læse lidt her:
https://pudderdaaserne.dk/2014/09/18/raekkefoelge-og-hudplejerutine-saadan-bruger-du-vores-og-andres-produkter-sammen/
Det er svært for mig at vide, hvad du er til, når du ikke rigtig giver eksempler på, præcist hvad du har prøvet.
For mig er konsistensen mindst lige så vigtigt, hvis det er vigtigt for dig, så er det også en ting, du skal tænke over 🙂
Kh. Helene

Sofie

Meget spændende – jeg vil glæde mig til at høre hvad du synes om det!

Helene Randløv

Yep, jeg glæder mig også!
Kh. Helene

Stine

Uh jeg har det svært med konklusioner fra studier med så småt et empirisk materiale som henholdsvis 37 og 20 personer. Jeg er glad for at det er maven og ikke ansigtet du tester på.

Helene Randløv

Hej Stine
Det har jeg egentlig også selv :-*
Jeg tester nu på maven, for at det er muligt at se en effekt, jeg har ikke nok rynker, ar eller andet i ansigtet, som effekten ville være synlig på.
Kh. Helene

Mai

Hej 🙂
Hvad renser du rolleren og huden med inden behandlingen? Kan man godt fx bruge apotekets desinficerende gel med alkohol og glycerin til begge formål?

Mai

Jeg mener self spray og ikke gel 🙂

Anne Mette Præcius

Hej pudderdåser 🙂
Ved i om rullen har nogen effekt på dybe porer? Jeg døjer både med acne, ar, dybe porer og generelt bare en hud der ser træt og smågammel ud. Jeg overvejer enten denne rulle eller behandling med dermapen rejuvenation hos en kosmetolog. Er det noget i har erfaringer med? Og hvis det er, er der så en af behandlingerne i vil anbefale frem for den anden?
Kh Anne Mette

Helene Randløv

Hej Anne Mette
Jeg har skrevet meget udførligt om emnet her: https://pudderdaaserne.dk/2015/03/15/guide-til-microneedling-derhjemme/
Efter min egen oplevelse med rullen, har jeg prøvet Dermatude, som jeg har gode erfaringer med i forhold til ar. Nu har jeg efterhånden prøvet en hel del, og desværre er der ikke noget, som har haft stor effekt på porerne :-/
Kh. Helene

Jeanette

Hvordan forløb projektet? Jeg synes ikke at jeg kan finde resultat at jeres test? Mon det kan hjælpe på ar/porrer som er blevet større, som følge af akne?

Katja Moikjær

Det er alene baseret på personlige erfaringer, så derfor siger vi ikke ret meget om det endnu. Vi vil gerne have et lidt bedre grundlag. Men mine egne pigmentpletter er blevet pænere (som i forsvundet… Jeg er ikke sikker på, hvad det skyldes. Har trods alt svært ved at tro på, at vores ansigtsolie alene kan det). Helenes store ar-lignende porer er blevet mindre (lyder lidt som det du beskriver), og hendes teenagesøns akne-hud er blevet pænere og mindre arret. Men det er altså nogle meget voldsomme påstande at komme med om sit eget produkt, så vi venter utålmodigt på at de første læser-erfaringer begynder at komme. Vi er jo ikke ligefrem upartiske dommere her 🙂

Sille

Hej!
Jeg har prøvet at søge for at finde din, Katjas, anmeldelse af microneedling til ansigtet? Er det fordi du ikke har skrevet en anmeldelse eller er det bare mig, der ikke kan finde den? 🙂 jeg vil vildt gerne høre hvordan det er gået, samt hvilken effekt det har gjort med jeres ansigtsserum! 🙂

Helene Randløv

Hej Sille
Nope, der er ikke en anmeldelse af microneedling til ansigtet 🙂
Kh. Helene

Line

Hej med jer. Jeg bruger i øjeblikket jeres T-zone peeling creme. Vil der være noget i vejen for at bruge den efter behandling med Swiss Skin rolleren?

Helene Randløv

Hej Line
Ikke umiddelbart nej, men du skal være opmærksom på, at det nok svier.
Kh. Helene

Nina Nicolaisen

Jeg har på det sidste overvejet at købe en dermaroller pga. ujævn hud med acne ar. Men vil helst undgå at betale dyre domme for tilhørende serumer og cremer. Derfor er jeg nysgerrig efter hvilke hudplejeprodukter der kunne være gode at benytte bagefter, fra andre mærker? Måske også bare hvilke ingredienser der er gode/dårlige at putte på huden efter brug af dermaroller..
Kh Nina

Katja Moikjær

Kære Nina
Dermaroller bruges til at øge gennemtræninginen af aktive ingredienser. Du kan bruge den med stort set alle aktiver, som du gerne vil have en øget effekt af. Jeg har desværre ikke større praktisk erfaring selv. Kh. Katja

Henrik Boysen

Ved i om den Swiss Clinque fra Matas er lige så god 🙂
https://www.matas.dk/swiss-clinic-skin-roller-02mm

Helene Randløv

Hej Henrik
Det går jeg da stærkt ud fra! Det er nemlig samme mærke :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *