Fredagsfavorit: Gosh Rebel Eyes mascara

29.01.16
Gosh Rebel Eyes Mascara

Gosh Rebel Eyes Mascara

Gosh lancerer 1. februar det første bud på en superholdbar mascara fra et budgetvenligt mærke. Og så er den endda dansk.

Rebel Eyes, som den nye mascara hedder, er en såkaldt “tube mascara”. Det emne har jeg skrevet om før, jeg bruger selv stort set ikke andet, fordi det er det eneste, der holder hele dagen på mig uden at give pandaøjne eller drysse.

Ingen pandaøjne – ingen dryssen
Det samme gælder den nye Gosh Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara. Den lægger sig som en slags rør om hver eneste vippe. Resultatet er en mascara, der kan opløses med vand, men som til gengæld er super modstandsdygtig overfor fedtet fra øjenomgivelserne, som er det, der får vores mascara til at løbe gennem en almindelig dag.

Du skal IKKE vælge denne, hvis du skal ud at svømme, men til alt andet end en svømmetur, er det denne type mascara efter min mening langt mere holdbar end vandfast. Vandfast mascara er velegnet til ophold i vand. Den bliver til gengæld opløst af hudens eget fedt, som oftest er det, der opløser vores makeup i løbet af en lang dag eller en festlig aften.

Gosh Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara er interessant i forhold til de mascara, jeg ellers har skrevet om, som primært kommer fra Estée Lauder (MAC, Clinique, Estée Lauder) og Mirenesse. Dels på grund af den lave pris, dels på grund af den lette tilgængelighed. Og så er den også meget anderledes at arbejde med end de øvrige.

Mere volumen 
Først og fremmest er børsten buet. Selve mascaraen er lidt tykkere og har en “sejere” konsistens. Resultatet er mere volumen og effekt end de øvrige tube mascara, jeg har prøvet, som bestemt langt fra hører til de mest dramatiske mascara derude. Til gengæld har Gosh Rebel Eyes også en større tendens til at klumpe, men med lidt koncentreret indsats bliver resultatet rigtig pænt.

Gosh Rebel Eyes (og de øvrige langtidsholdbare tube mascara) er ikke en mascara, man skal vælge, fordi den giver et superdramatisk resultat og de allerflotteste vipper derude. Det er en mascara til alle os, der oplever at almindelig mascara drysser og giver pandaøjne i løbet af dagen. Men Gosh Rebel Eyes giver faktisk lidt mere at lege med end de øvrige. Og så er den både dansk produceret, relativt billig, uparfumeret og har mange forhandlere. Når den altså kommer – for den kommer først på hylderne i løbet af næste uge.

Her kan du købe den
Gosh Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara kommer i butikkerne fra 1. februar. Den vil kunne købes i Matas, Magasin, større supermarkeder og på Goshcopenhagen.dk. Prisen bliver cirka 129 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Anette

Hej ved Pudderdåserne, 1000 tak for at fortælle om tube mascare, havde jeg aldrig hørt om og lige meget hvilken mascare jeg nærmest har prøvet smidter den af fordi jeg har så meget fedt i huden, troede de var mig der var helt gag, men nu i forklare det med olien i huden giver det så meget mening, er gosh rebel eyes den bedste af de mascare?
Mvh
Anette
ps. hvad med eye liner plejer og bruge en kajepen og har samme problem som mascaren

Katja Moikjær

Hvis du kan få fat i der kun hedder Rebel Eyes og ikke andet. Den på billedet her. Der er lavet to andre siden da, og de sidder ikke lige så godt fast.
MAC Extended Play er også et godt bud. Hvilken der er bedst er svært at sige..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *