Fredagsfavorit: Gosh Rebel Eyes mascara

29.01.16
Gosh Rebel Eyes Mascara

Gosh Rebel Eyes Mascara

Gosh lancerer 1. februar det første bud på en superholdbar mascara fra et budgetvenligt mærke. Og så er den endda dansk.

Rebel Eyes, som den nye mascara hedder, er en såkaldt “tube mascara”. Det emne har jeg skrevet om før, jeg bruger selv stort set ikke andet, fordi det er det eneste, der holder hele dagen på mig uden at give pandaøjne eller drysse.

Ingen pandaøjne – ingen dryssen
Det samme gælder den nye Gosh Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara. Den lægger sig som en slags rør om hver eneste vippe. Resultatet er en mascara, der kan opløses med vand, men som til gengæld er super modstandsdygtig overfor fedtet fra øjenomgivelserne, som er det, der får vores mascara til at løbe gennem en almindelig dag.

Du skal IKKE vælge denne, hvis du skal ud at svømme, men til alt andet end en svømmetur, er det denne type mascara efter min mening langt mere holdbar end vandfast. Vandfast mascara er velegnet til ophold i vand. Den bliver til gengæld opløst af hudens eget fedt, som oftest er det, der opløser vores makeup i løbet af en lang dag eller en festlig aften.

Gosh Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara er interessant i forhold til de mascara, jeg ellers har skrevet om, som primært kommer fra Estée Lauder (MAC, Clinique, Estée Lauder) og Mirenesse. Dels på grund af den lave pris, dels på grund af den lette tilgængelighed. Og så er den også meget anderledes at arbejde med end de øvrige.

Mere volumen 
Først og fremmest er børsten buet. Selve mascaraen er lidt tykkere og har en “sejere” konsistens. Resultatet er mere volumen og effekt end de øvrige tube mascara, jeg har prøvet, som bestemt langt fra hører til de mest dramatiske mascara derude. Til gengæld har Gosh Rebel Eyes også en større tendens til at klumpe, men med lidt koncentreret indsats bliver resultatet rigtig pænt.

Gosh Rebel Eyes (og de øvrige langtidsholdbare tube mascara) er ikke en mascara, man skal vælge, fordi den giver et superdramatisk resultat og de allerflotteste vipper derude. Det er en mascara til alle os, der oplever at almindelig mascara drysser og giver pandaøjne i løbet af dagen. Men Gosh Rebel Eyes giver faktisk lidt mere at lege med end de øvrige. Og så er den både dansk produceret, relativt billig, uparfumeret og har mange forhandlere. Når den altså kommer – for den kommer først på hylderne i løbet af næste uge.

Her kan du købe den
Gosh Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara kommer i butikkerne fra 1. februar. Den vil kunne købes i Matas, Magasin, større supermarkeder og på Goshcopenhagen.dk. Prisen bliver cirka 129 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Kathrine

Fedt der er en budget version af en tube mascara på vej!
I skriver den ikke holder så godt i svømmeren – men hvad med en regnskylle på en cykeltur?

Katja Moikjær

Det kommer an på hvor meget det regner 😉 Som sagt bliver den opløst af vand. Det er prisen, man betaler for enhver tubemascara (det gælder dem alle, denne er hverken værre eller bedre på det punkt)

Malene

Hurra, den glæder jeg mig til at prøve! Jeres anbefaling af Estee Lauder har gjort mit liv nemmere, men den er jo lidt dyr, så fedt at kunne prøve et billigere alternativ.

Else

Ha ha, den har jeg lyst til at prøve! Dels da min øjenhud, eller snarere fedtet, nogle gange opløser både min almindelige og den vandfaste mascara og giver vaskebjørn looket, dels (og især!) fordi jeg nærmest allerede brøl..øh synger Billy Idol’s Rebel Yell pga navnet:)

Anna

Ved I om den også kommer i brun eller brun/sort?

Katja Moikjær

Kun i sort lige nu i hvert fald. Men skriv og spørg Gosh selv – jeg er sikker på, de gerne vil svare (og have feedback) https://gosh.dk/da/kontakt/

Lise

Når du har testet den allerede nu går jeg ud fra det er en du enten har fået af Gosh så indlægget er sponsoreret. Alterntivt at Gosh har betalt for du skriver om den og så er det en annonce. Et tredje alternativ er selvfølgelig at du må have købt den i udlandet.
Jeg har været læser af Pudderdåserne i mange år og købt mange produkter på jeres anbefaling da jeg opfatter jeg som reelle og seriøse. På det seneste har det desværre ændret sig og jeg er i tvivl om jeres uafhængighed da I aldrig skriver hvor I har produkterne fra. Der synes jeg I skulle skrive på så man som læser ikke skal være i tvivl om hvem der er afsender.

Helene Randløv

Hej Lise
Det behøver du aldrig være i tvivl om hos os. Vi har gjort det samme i årevis og det hele er skrevet ned lige her: https://pudderdaaserne.dk/om-2/produktomtale-2/
Med mindre indlægget er sponsoreret er vi de eneste afsendere, og selvom indlægget er sponsoreret er det produkter/shops vi står inde for og har godkendt.
Mvh. Helene

Cecilie

Skal det forstås sådan, at I IKKE har modtaget denne fra et PR-firma, og altså selv har været ude og investere og intet får for at skrive dette?
Synes virkelig det er et problem, at I ikke gør opmærksom på, om det er reklame, da jeres indlæg lugter langt væk af reklame.
Jeg vil gerne læse jeres ærlige og gode anmeldelse af et produkt, selvom det er sponsoreret. Bare jeg bliver gjort opmærksom på, det er reklame.
Jeg håber, I vil svare på mit spørgsmål og ikke bare krybe udenom, som Helene har gjort her.
Altså: Er produktet sponsoreret? Enten ved at det er blevet tilsendt, eller I er blevet betalt for markedsføring?

Katja Moikjær

Kære Cecilie
Du sidestiller gratis produkter med reklame. Det er ikke det samme.
Vi modtager presseprøver ligesom alle andre skønhedsjournalister i Danmark. Dette er IKKE det samme som reklame og har ingen indflydelse på, hvad vi skriver. Der er alene tale om anmeldereksemplarer.
Vi giver aldrig omtale til gengæld for “gaver”. Og vi laver aldrig aftaler om at omtale bestemte produkter, med mindre der er tale om sponsorerede indlæg, som vi modtager penge for og naturligvis mærker som reklame.
I Forbrugerombudsmandens øjne er dette heller ikke skjult reklame.
“Når virksomheden giver gaver eller udlåner produkter
Hvis virksomheden sender et produkt i gave til dig i håb om, at du omtaler produktet, så er udgangspunktet, at din omtale af den gave, som du har modtaget, ikke er reklame, fordi I ikke har en aftale om, at du omtaler produktet. Men der skal ikke meget til, før I kan anses for at have indgået en aftale, så omtalen er reklame, der skal fremstå som reklame.
Det kan fx være reklame, hvis en virksomhed forærer dig et produkt og lover dig flere produkter, hvis du omtaler produktet.
Har du bekræftet over for virksomheden, at du vil omtale et produkt, er der indgået en aftale mellem jer. I den sag om et latte-produkt, som er nævnt i indledningen, havde bloggeren fx bekræftet over for virksomheden, at hun ville omtale produktet, før virksomheden sendte produkterne til hende.
Selv om du ikke har bekræftet over for virksomheden, at du vil omtale deres produkter, vil din omtale af et produkt i nogle tilfælde i sig selv kunne tages som udtryk for, at I har en fælles forståelse for, at du omtaler de produkter, som du får i gave.
Hvis en virksomhed gentagne gange giver dig produkter, og du hver gang blogger om dem, er der fx en formodning for, at I har en aftale om, at du reklamerer for virksomhedens produkter.”
http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Love-og-regulering/Retningslinjer-og-vejledninger/Markedsfoeringsloven/Skjult-reklame#3

Helene Randløv

Hej Cecilie
Der er tale om en fredagsfavorit, derfor er produktet omtalt i rosende vendinger.
Nu håber jeg, at Katjas forklaring er tilfredsstillende, for det er på ingen måde min hensigt “at krybe udenom”. Når jeg linkede til de retningslinjer, vi altid har fulgt, var det, fordi jeg mener, at de forklarer de forskellige betegnelser glimrende.
Kh. Helene

Nina

Hvor fedt! Det glæder jeg mig til. Jeg bruger den fra MAC, som jeg fik købt efter at læse jeres skriv om pandaøjne. Havde prøvet så mange forskellige mascaraer også vandfaste, der blot gav pandaøjne, der var helt umulige at fjerne.

Katja Moikjær

Den er også stadig god – men det er fedt med flere alternativer!

Mette / StyleStories

Hvordan fjerner du denne type mascara om aftenen? Er det med lunkent vand på en vatrondel eller hvordan? Og er den nem at få af?

Agnes

Hej Pudderdåserne
Jeg er den uheldige ejer af uren hud og en smule tør hud. Derudover bruger jeg basiron, som selvfølgelig også gør at min hud har brug for ekstra fugt. Jeg har svært ved at ligge makeup uden primer, men er ikke helt tilfreds med min nuværende, og overvejer (med inspiration fra Lisa Eldrige) at købe La Roche-Posay’s cicaplast recovery skincare, som erstatning. Mit spørgsmål er så bare, hvornår jeg skal påføre den? Er det bare efter min creme? Eller kan den helt erstatte min fugtighedscreme?
Forresten var jeg på apoteket den anden dag for at købe min ynglings foundation fra La Roche-Posay, hvor jeg fik beskeden, at den måtte apotekerne ikke sælge længere, og det lød på hende som om at det gjaldt alt kosmetik, også fra andre mærker. Kender i årsagen til dette? Det er i hvert fald enormt ærgerligt!
Tak for en super blog!
Mvh Agnes

Katja Moikjær

Hej Agnes. Hvilken Cicaplast er det helt præcis du vil købe? Der er nemlig stor forskel på dem.
Og ja – apotekerne må ikke sælge makeup længere. Vi har skrevet mere om det her: http://www.magasin.dk/maerker/pudderdaaserne.dk-musthave

Cecilie KP

Det lyder spændende! Hvordan klarer den sig mod tårer? Jeg selv har øjne der løber konstant og min søster skal snart giftes og vi prøver defor at finde en god mascara til formålet.

Katja Moikjær

Hej Cecilie. Jeg tvivler desværre på, at denne er et godt valg. Da de tårevæske hovedageligt består af vand er vandfast mascara nok et bedre valg? Hvad plejer du at bruge? Kh. Katja

Louise

Hej pudderdåser. Jeg blev ellevild over at læse om denne budget venlige mascara, og købte den med det samme. Men noget er underligt.. Den lægger sig ikke som en tubemascara på vipperne, men det er jo hvad det er.. Men den forsvinder altså i løbet af dagen ned under øjnene, og resten forsvinder med oliebaseret makeup fjerner. Jeg kan heller ikke finde et eneste sted fra Gosh selv eller andre, at dette er en tube mascara som skal fjernes med vand? Er meget trist da den slet ikke holder som alle de andre tube mascaraer, og forstår ingenting.. Æv æv… Hilsen Louise

Katja Moikjær

Hej Louise. Nej, Gosh skriver det ikke, men det er det altså. Holder den slet ikke godt på dig? Det er jeg ked af. Kh. Katja

Louise

Nej den forsvinder næsten fuldstændigt..Må give den nogle flere forsøg 🙂 Tak for svaret.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *