Retningslinjer

Vilkår for brugen af RSS
– RSS stilles udelukkende til rådighed for enkeltpersoners private brug og ikke til nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre eller som på anden måde udnyttes kommercielt
– dette gælder hvad enten RSS stilles til rådighed gratis eller mod betaling
Kontakt os her ved tvivlsspørgsmål
Kommentarer og debat
Vi ønsker en sober debat, hvor alle synspunkter kan komme til udtryk. Men formålsløse indlæg, der kun har til formål at nedgøre andre eller som bruger sjofelt sprog, forbeholder vi os ret til at slette. Vi kan også slette anonyme indlæg, indlæg skrevet under falske kontaktoplysninger eller indlæg/links der kun har til formål at sælge produkter eller generere trafik på egen hjemmeside.
Affiliate links
Udover de annoncer, du kan se, så er visse af vores links, affiliate links. Det vil sige, at når vi linker til en webshop, så får vi en procentdel for det. Vi gør altid opmærksom på det i bunden af indlægget, når der er et affiliatelink i artiklen.
Fra og med indlæg den 10. juni 2012 har vi skiftet måde at gøre det på og deaktiveret den gamle måde. Det betyder, at alle indlæg skrevet før det, har mistet den disclaimer. Det sker desværre også, at vi glemmer at sætte signaturen med affiliate link på, når vi har lavet et indlæg. Det er ikke ond vilje, det er almindelig glemsomhed.
Hvis du holder musen hen over et link, kan du dog altid se, at det er et affiliate link, hvis det er et langt link med en kode med en masse tal. Hvis du er i tvivl om et bestemt link er et affiliate link eller ej, så skriv endelig til os.
Vi linker kun til vores foretrukne webshops, som vi mener er de bedste eller mest fordelagtige.
Gratis produkter
Pudderdåserne modtager med jævne mellemrum gratis produkter til anmeldelse. Dette er vigtigt for os, da vi ellers ikke ville være i stand til at anmelde en brøkdel af de produkter, vi gør i dag.
Vores anmeldelser er en skøn blanding af produkter, vi enten af har fået, eller selv har købt. Vi gør begge dele, men da vi har minimale indtægter på bloggen, er det en uundværlig hjælp at få produkter til omtale.
Vi garanterer, at vi anmelder produkterne ærligt, seriøst og uden skelen til, om vi har købt dem selv eller fået dem forærende.
Sponsorerede indlæg
Vi laver sponsorerede indlæg. Det betyder, at vi modtager penge for at skrive om et bestemt emne eller produkt. Indlægget vil dog altid være udtryk for vores oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på vores vurdering eller artikel, kun på emnet.
Det fremgår altid tydeligt, når et indlæg er sponsoreret. For selvfølgelig kan et indlæg ikke være 100 procent upartisk, når det er sponsoreret, derfor er det vigtigt, at I er klar over, at det er sponsoreret.