Dåseposten: Alternativ til MD Formulations

15.11.15

Kære Pudderdåser,
Jeg er en trofast følger, der nu sørger lidt hjælp. Jeg har været så glad for at bruge cremen Continuous Renewal Complex fra MD Formulations når min hud har været uren, tør og træls, men nu ser det ud til, at det ikke længere er muligt at bestille den creme hjem fra diverse hjemmesider? Ved i om den er ved at udgå eller blive reformuleret? Har i et alternativ, jeg måske ville kunne bruge i stedet for? Jeg havde selv tænkt lidt på MD Formulations Continuous Renewal Serum?
På forhånd tak for jeres altid så professionelle hjælp!

Mange hilsner
Sabrina

Kære Sabrina

Du er vist ikke den eneste, der leder forgæves efter produkter fra MD Formulations. Brandet blev lukket ned for et års tid siden, og siden da har kun rester været til salg diverse steder. Det betyder også, at andre MD Formulations produkter også kun vil være et restlager. Brandet eksisterer ikke mere.

Det er så p… ærgerligt. Brandet stod især for en lang række yderst velformulerede AHA produkter, og flere af dem kunne endda købes til rimelige priser. Men de er altså ikke mere.

Det gamle MD Formulations er i dag blevet en del af det nye brand Elizabeth Arden Pro, men produkterne er meget forskellige.

MD Formulations Continuous Renewal Complex bestod af en blanding af ammonium glycolate og almindelig glykolsyre, og den blanding kan jeg ikke se videreført i nogle af de nye produkter. Elizabeth Arden Pro laver nogle meget spændende produkter, men de er meget forskellige, og du finder ingen magen til, når nu du leder efter Continuous Renewal Complex.

Det er så surt, når ens favoritter udgår. Men der er andre gode produkter derude med glykolsyre. Der er selvfølgelig vores egen AHA Serum, men den har stort set kun den aktive ingrediens glykolsyre til fælles. Continuous Renewal Complex er en lidt tykkere creme og indeholder også et par planteekstrakter. Læs mere om forskellige typer af syre og andre gode syreholdige produkter her.

Jeg er ked af, at der ikke findes et oplagt alternativ til dig, men hvis du går efter et AHA-produkt med glykolsyre, vil du i hvert fald opnå den samme effekt, selvom du måske får sværere ved at finde den samme konsistens.

Til gengæld har Continuous Renewal Complex haft en høj ph-værdi, så du kan måske være heldig at få endnu bedre resultater med et nyt produkt, hvis din hud er glad for AHA?

Continuous Renewal Complex har mange fans derude. Har nogle af jer fundet et godt alternativ?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Maja Nielsen

Så forstår jeg det meget bedre. Jeg har også haft problemer med at finde deres produkter.

Julie

Er det ikke kun i Europa, det er udgået? Jeg kan forstå på mine amerikanske venner, at det stadig kan fås i USA?

Julie

Jeg har netop fået bekræftet, at MD formulations stadig sælges/produceres i USA. Så ved at shoppe gennem en amerikansk hjemmeside, kan langt de fleste produkter stadig skaffes 🙂

Katja Moikjær

Fedt! Det skjuler de dælme godt. Har du nogle links eller noget?

Julie

Ja, jeg ved det også kun pga. min amerikanske veninde. Jeg gik nemlig lidt i panik over, at netop Continuous Renewal Complex muligvis var udgået.
Det fås stadig på producentens hjemmeside under skincare:
http://www.bareescentuals.com
De sender dog kun til USA og Canada.
Dernæst omtales det på denne norske blog, hvor hun også anbefaler, at man i stedet køber det på amerikanske sider. Desuden har hun indsat en e-mail fra produceten, hvor situationen forklares.
http://www.hildechristina.com/md-formulations-ut-av-europa/
Hun anbefaler b.la. at købe det på Ebay hos sælgere, man har tillid til. Desuden fås det hos den norske side blush.no
Jeg har det sidste års tid købt produkterne på strawberrynet. Jeg ved, at der er delte meninger om siden, men jeg har kun haft gode oplevelser med den.
Desværre tror jeg dog, at MD’s face and body scrub er helt udgået. Hvilket jeg personligt synes er ret ærgerligt.
Dog må jeg sige,at priserne er højere, end de var dengang, det kunne købes gennem europæiske sider.

Katja Moikjær

Tak for researchen!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *