Fredagsfavorit: Wella EIMI Root Shoot

25.09.15

EIMI_Root Shoot

Pudderdåserne har fladt hår. Meget endda. Tyndt, fladt, fint og foie gras-farvet dansk hår. Men der findes heldigvis produkter derude, der kan give højere hår til selv sådan nogle som os.

Men der er overraskende langt mellem de stylingprodukter, der ikke bare giver volumen, men giver volumen, der holder, og uden at tynge resten af håret, så det ikke er faldet ned igen inden frokost. Og ikke mindst giver volumen uden at udtørre spidserne fuldstændig.

Sådan et produkt er den nye Root Shoot fra Wella Professionals EIMI styling serie, som har været mit go-to styling produkt, siden jeg fik det indenfor døren for en lille måned siden. Jeg er vild med den!

Til vådt hår sammen med føntørring
Det er en volumenmousse til rødderne. Det vil sige at applikatoren er en lille tynd dyse, som kan spraye en lille mængde mousse helt nede ved rødderne uden at ramme resten af håret. Man bruger den i vådt hår og føntørrer derpå håret.

Det er der ikke noget unikt i. Mange andre firmaer laver den slags og også rigtig godt endda. Den her er bare lige det ekstra god.

Den giver lige det ekstra hold til mit ekstremt tynde hår. Lige den ekstra volumen. Lige det ekstra effekt, som gør, at jeg lige for tiden vælger den efter hver eneste hårvask, selvom min hylde med stylingprodukter er… temmelig omfattende.

Gode gamle parabener
Ingrediensmæssigt er der ikke så meget at sige andet end at den selvfølgelig er parfumeret ligesom stort set samtlige andre stylingprodukter derude. Og så er det alligevel interessant at bemærke, at den er konserveret med gode gamle methylparaben. Tak for det Wella! (Hvis du er en af dem, der har fået problemer med MI/MCI så hold dig til de gode gamle parabener)

Her kan du købe det
Wella Professionals EIMI Root Shoot Precise Root Mousse koster 190 kroner for 200 ml og 105 kroner for rejsestørrelse på 75 ml. hos frisører. Produktet kommer på hylderne her i september.

Webshops som Nicehair.dk forhandler Wella EIMI, men jeg kan desværre ikke se, at nogen har fået Root Shoot på lager endnu.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Maiken

Det lyder lovende!! Indeholder den nogen former for silikone?

Katja Moikjær

Nej ingen silikone. Men det er også et meget “tørt” produkt. Ingen pleje i, kun styling. Jeg ville ikke forvente at finde silikone i sådan et produkt her.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *