Fredagsfavorit: Dufte

04.09.15
Dufte i Magasin

Dufte i Magasin

Der har været flere anledninger i denne uge, hvor jeg har tænkt mere over det med duften end ellers, og i dag var det klart, at jeg skulle skrive om en duft… Desværre kunne jeg ikke beslutte mig for, hvilken en det skulle være, og da jeg så at Magasin har tyve procent på alle dufte i denne weekend, var det oplagt at skrive om mere end en…

Kender du typen?
Det har været en virkelig munter uge, jeg har haft lynende travlt og mødt mange fantastiske mennesker. Tirsdag talte Flemming Møldrup om typer, trends og tendenser i forbindelse med præsentationen af nogle ganske farverige nyheder fra OBH. Flemming er blandt andet kendt fra programmet ”Kender du typen?”, og hans analyse af forskellige segmenter, aldersgrupper og tiden i det hele taget var ret underholdende.
Han fik åbenbart sat nogle tanker i gang, for siden da har jeg nemlig haft lidt sværere ved at beslutte mig for dagens påklædning, makeup og især duft.

Flere sider…
Signaturdufte har jeg ikke nogen af, og dog… for der er en del dufte, som mine venner, familie og bekendte på en eller anden måde forbinder med mig.
Hos min søde optiker bliver jeg altid spurgt, hvad jeg dufter af, og de må kalde på en særlig side af mig, for jeg har næsten altid haft Les Exclusif de Chanel Coromandel på, når jeg har været i Roskilde.
For en del af de samarbejdspartnere, vi har i forbindelse med bloggen, er det Elie Saab Le Parfum Intense, der får mest opmærksomhed.
Maison Martin Margiela [Untitled] får altid yngsten til at snuse mig i nakken, og min ældste er sikker på, at det bliver en god dag, når jeg dufter af Christian Dior La Collection Privée New Look 1947. Og min kære veninde krammer lidt længere, når det er Marni, jeg dufter af.

Forventninger
I går var jeg i selskab med en næse, som jeg i flere år har beundret for at fange øjeblikke i en flaske. Hans navn er Mark Buxton, han er blandt meget andet parfumør, og så står han bag mange fantastiske duftkreationer. Du kan meget snart finde hans dufte under eget navn i Danmark, det kan du roligt glæde dig til!
De seneste uger er der landet en masse nye dufte fra nogle af de mærker, som kræver langt mindre introduktion, en hel del af dem har jeg glædet mig til at få næsen i. Nogle har skuffet mig, og andre begejstret mig, fælles for dem er, at de i denne weekend er på udsalg i Magasin. Hvor du får tyve procent rabat både i butikkerne og online.

Nyheder
Efteråret har jeg altid været ekstra begejstret for, det er nemlig ofte der de krydrede og lidt tunge dufte lander, og dem er der afgjort flest af i min samling. Her under har jeg blot nogle af de mange nyheder, som jeg synes, man bør kigge nærmere på, hvis man interesserer sig for dufte.

Der er også nogle af de mærker, som bare er ekstra interessante, når der er lidt rabat at hente.

Og naturligvis de helt fantastiske Diptyque dufte, som desværre ikke findes online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Lene // DuftVerket

Wohoo!! DUFTE-DUFTE-DUFTE (Ja mens manden sidder og ser fodbold med tosser der jubler over dét, så er jeg mere til kampråb, når det drejer sig om dufte..åbenbart)
Pudsigt med det her indlæg. Jeg har netop skrevet om, at JEG har købt Diptyques Philosykos online, men nej måske Magasins webshop ikke har den. I dunno.
Men hold nu op hvor Clean spytter nye varianter ud hele tiden – and. I. Love. It!! Cashmere? DEN skal jeg prøve. Jeg er ikke engang nået til White Woods endnu, som jeg altså også virkelig gerne vil dufte..
Tak for inspirazione! Som altid – superb!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *