Fredagsfavorit: Frenchpharmacy.dk

08.05.15
FrenchPharmacy.dk
FrenchPharmacy.dk
Foto: FrenchPharmacy.dk

Måske er jeg bare blevet gammel og glemsom, eller også har jeg aldrig før haft en webshop, som fredagsfavorit… Uanset hvad er det altså Frenchpharmacy.dk, som har vundet mit hjerte i denne uge. Når jeg siger vundet mit hjerte, så mener jeg det virkelig. Sædvanligvis er jeg ikke så god til at tage mig sammen til at give helt ukendte mærker en chance, men jeg blev spurgt om jeg ikke ville teste Pharmaceris, og det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv (og bloggen) i lang tid.
På Frenchpharmacy.dk finder du virkelig interessante produkter, til mindst lige så interessante priser!

Pharmaceris Puri-Sensilium Soothing Foam
Siden The Body Shop lod deres fantastiske makeupfjerner udgå, har jeg testet et utal af makeupfjernere af alle mulige slags. Da jeg faldt over denne, var det egentlig meningen, at jeg skulle teste Sensi-Micellar Solution, men jeg foretrækker jo gelékonsistens, og derfor faldt valget i stedet på dette renseskum. Og hold nu op hvor er jeg bare glad og overrasket over, hvor godt det er!
Mine øjne svier helt åndssvagt, bare jeg tænker på at fjerne makeup, men når jeg bruger Pharmaceris Puri-Sensilium Soothing Foam er der ingenting. Det svier ikke, og makeuppen bliver opløst uden ståhej. Den er virkelig effektiv, og ret drøj i brug.
Den første uges tid var jeg ikke ret tilfreds, fordi det så ud som om den forsvandt på rekordtid, men det trækker jeg i mig, for jeg brugte ganske enkelt for meget produkt. Og nu hvor jeg har brugt den hver eneste dag i tre uger, endda har jeg nogle gange brugt den både morgen og aften, er der stadig to tredjedele tilbage. Det er faktisk ret imponerende, hvor lidt man kan nøjes med, når det kommer til stykket.

Pharmaceris Sun Protect SPF 50
Solcreme er virkelig en stor post på budgettet især i sommermånederne, hvor vi er langt mere afklædte. Derfor er jeg altid på udkig efter solcreme, som samtidig med at være til at betale rent faktisk kan måle sig med de dyrere mærker. Her taler jeg ikke om beskyttelsen, for det er meget sjældent der problemet er. Generelt kan du vælge mellem tre onder, når du køber billig solcreme: At ligne et spøgelse, at få uren hud eller at fedte og svede inde under en maske af creme. Ingen af delene, synes jeg, er særlig attraktive, og derfor er jeg faldet pladask for Pharmaceris solcremer. Udover at have en virkelig behagelig konsistens findes de kun i SPF 30 og SPF 50, hvilket i mine øjne er et meget fint signal at sende!

Dr. Irena Eris ProVoke Makeup
Af makeuppen fra Dr. Irena Eris har jeg endnu kun testet Real Matt: en fantastisk mat læbestift, som ikke er ubehagelig tør, selvom den er nærmest uhyggeligt pigmenteret. På mine læber bliver den meget længere end de lovede fem timer, men det er jo så individuelt, hvor længe læbestift bliver siddende… Farverne på sitet er ret triste på min monitor, men de af dem, jeg har set i virkeligheden, er virkelig fine og langt fra triste. For eksempel er No. 603 Passion Rouge som jeg har en gultonet hot pink nuance, nærmere end den lidt støvede nuance den i hvert fald er på min monitor.
Den fine bronzer, blush og highlighter Face Oval Designer ligger så fint på huden, og jeg er jo ret pjattet med produkter, som fylder flere funktioner på en og samme tid, fordi det sparer plads i tasken. Min eneste anke er, at der er parfume i… det skal du altså kunne tåle.

På Frenchpharmacy.dk finder du også mærkerne: Bioderma, Dermaroller og Revitalash… Selv skal jeg have testet meget mere fra Pharmaceris, for det er uden tvivl et mærke, som er kommet for at blive herhjemme!

Kender du Frenchpharmacy.dk?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Benedikte Thøgersen

Prøv også deres hårprodukter, de er fantastiske- har kun godt at sige!

Helene Randløv

Spændende Benedikte, tak for tippet!
Kh. Helene

Sofie

Jeg har tænkt over at finde mig en god ansigtssolcreme i noget tid, og jeg tror jeg forsøger sig med den du omtaler her 🙂 Den lyder god!

Helene Randløv

Hej Sofie
Det synes jeg, at den er, og min meget kritiske familie er også glad for den.
Kh. Helene

Pia

Tak for en fantastisk, inspirerende blog. Jeg har forsøgt at finde den øjenmakeupfjerner, der bliver omtalt, idet jeg også har et problem med sviende øjne, men jeg kan desværre ikke finde produktet på hjemmesiden, når jeg søger med den titel, der er brugt her. Kan I hjælpe mig?

Helene Randløv

Hej Pia
Når du klikker på linket i overskriften, kommer du lige ind på siden 😀
http://www.frenchpharmacy.dk/puri-sensilium
Kh. Helene

Birgitte

Hej Helene.
Den der Pharmaceris solcreme lyder rigtig god.
Kan den sammenlignes i konsistens med fx La Roche Posays Anthelios matte gel creme?
Kh
Birgitte

Helene Randløv

Hej Birgitte
Hmmm. Altså selve konsistensen mener jeg godt kan, men den er ikke matterende på samme måde, giver det mening?
Kh. Helene

Birgitte

Ja tak, det giver superfin mening :grinning:
Tak.
Kh
Birgitte

Nanna

Er pharmaceris uden de farlige og ikke anbefalede parabener og andre hormonforstyrrende ingredienser?
Jeg bruger selv ansigtsprodukterne og er neget tilfreds.
Har også købt børnesolcreme til min prinsesse og solcreme til os. Er solcremen til børn ok at bruge – plejer at bruger apotekets?
Vil gerne undgå alle de dumme og forbudte ingredienser
Hilsen Nanna

Katja Moikjær

Kære Nanna
Vi er af den opfattelse at parabener er nogle af de bedste konserveringsmidler, der findes. Jeg ville selv trykt bruge parabener på mine børn. Så ved man de er konserverede og med lav risiko for allergi. https://pudderdaaserne.dk/2012/11/11/konserveringsmidler-parabenefri-men-hvad-er-der-sa-i-stedet/
Når det så er sagt, så ved jeg faktisk ikke hvad disse er konserverede med. Jeg kan ikke finde en ingrediensliste online, og jeg har ikke noget produkt på mig. Jeg synes, du skal skrive til French Pharmacy og spørge hvilke konserveringsmidler de bruger. Vend gerne tilbage, når du har fået et svar.
Kh. Katja

Ane

Hej i to!
Jeg er vild med jeres blog og skal altid lige tjekke et produkt herinde, inden jeg køber det. Har I prøvet flere af Pharmaceris-produkterne? Overvejer nemlig deres rosacea-serie efter at have hørt positivt om T-serien mod uren hud 🙂

Helene Randløv

Hej Ane
Ja, der er flere af produkterne, jeg er virkelig glad for. Hele serien kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om.
Kh. Helene

Kira

Jeg kan anbefale dagcremen i den grønne (akne) serie: Sebotastic Day SPF 20. Den fugter meget uden på nogen måde at fedte, blokere eller klumpe, som jeg har oplevet hos Matas’ dagcreme med spf (den lysegrå) og Faaborg dagcreme med spf. Eneste minus er, at der er parfume i (som dufter fint nok, jeg mener bare ikke, parfume hører hjemme i ansigtet)..

Helene Randløv Hansson

Tak for anbefalingen <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *