Swiss Re:Fresh

01.03.15
Pakke fra Swiss Clinic
Pakke fra Swiss Clinic
Sådan ser pakkerne fra Swiss Clinic ud, det er da en fest at shoppe, når man får så fint indpakkede gaver <3

Sponsoreret indlæg

Det giver ret god mening at tippe om Swiss Re:Fresh, nu hvor jeg har testet både Swiss Whitening og Swiss Eyes fra Swiss Clinic. Det er nemlig altid rart at spare penge og selvom begge dele er på tilbud i øjeblikket, så sparer du endnu mere ved at købe produkterne i en og samme pakke. Og jeg er så glad for, at jeg trodsede min indre bangebuks og kastede mig ud i tandblegningen. Øjendråber bruger jeg alligevel, så Swiss eyes var jeg næsten nødt til at prøve.

Et hvidere smil
Grænser har det med at rykke sig, og det har mine især gjort, siden jeg har stiftet bekendtskab med Swiss Clinic. Som jeg fortalte, er det første gang nogensinde, at jeg har kastet mig ud i blegning af tænder. Det var sjovt at se, hvor stor forskel en så enkelt behandling som Swiss Whitening kan gøre. Resultatet er fint, og der er faktisk flere, der har bemærket det (nogen som altså ikke læser med hverken her, på instagram eller på facebook). Så selvom resultatet ikke var specielt synligt på billederne, så er det altså tydeligt i virkeligheden.
Det er selvfølgelig vigtigt at forberede sig og læse vejledningen grundigt, inden man går i gang. Du kan læse meget mere om mine tanker og mine fejltagelser i det første indlæg om Swiss Whitening. I det andet indlæg om Swiss Whitening kan du se billeder og læse mine erfaringer med produktet.

Rutine
Øjendråber har været et forholdsvis fast punkt på dagsordenen i vinterhalvåret, siden jeg blev gravid første gang for snart femten år siden (sært nok når jeg nu ikke er blevet et år ældre…). Det var nemlig under den graviditet, jeg forstod, hvad det vil sige at have tørre øjne. Og behageligt er det altså ikke…
Derfor var det ikke en vanskellig beslutning, da jeg valgte at teste Swiss Eyes. Og det har jeg heldigvis ikke fortrudt, du kan læse mine erfaringer og grunde til overhovedet at bruge øjendråber i min anmeldelse af Swiss Eyes.

Alt i en: Swiss Re:Fresh
Med Swiss Re:Fresh får du en virkelig god pakke med nogle meget brugbare sager i. Som i Swiss Whitening får du et komplet sæt til blegning af dine tænder, og så får du altså en Swiss Eyes med i købet. Du finder Swiss Re:Fresh til en samlet pris af 699 kroner online i Swiss Clinics danske webshop.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Swiss Clinic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Alberte

Hej
Hvor lang tid holdte den hvide farve cirka og bruger du det fortsat?
Er det ikke usundt og er der nogen risiko ved at benytte produktet?

Helene Randløv

Hej Alberte
Swiss Clinic anbefaler, at man gentager behandlingen cirka en gang om året. Jeg brugte det i otte dage (dvs. jeg fortsatte et par dage efter andet indlæg), så var jeg fint tilfreds.
Hvad mener du med usundt? Der er ricici forbundet med det meste, du vil få mere ud af at læse på FAQ inde på Swiss Clinics eget site:-)
Kh. Helene

Mathilde

Hej Katja og Helene!
Jeg bruger pt ‘Mild clarifying lotion’ fra Clinique hver aften, som jeg synes fungerer godt til at holde de værste teenage-urenheder nede. Dog har jeg her for nylig læst, at produkter med BHA og AHA kan gøre huden mere lysfølsom, og at de derfor kun skal bruges om vinteren. Er det sandt, og i så fald, hvad kan jeg så bruge som alternativ her i forår/sommer-perioden?
Mange hilsner Mathilde

Helene Randløv

Hej Mathilde
Det er helt korrekt at syre gør huden mere lysfølsom, hvorfor vi altid anbefaler høj SPF. du behøver altså ikke undvære den, så længe du husker SPF 🙂
Kh. Helene

Cecilia

Hey
Jeg har et par spørgsmål angående Swiss Skinroller som i skrev om for et stykke tid siden.
Ville høre om den kan bruges hvis man døjer med uren hud (og derfor også ar derfra)? Og hvis den kan bruges, kan man så bruge de produkter man har lyst til efter behandlingen?
Kh. Cecilia

Helene Randløv

Hej Cecilia
Jeg vil anbefale dig at læse det indlæg igen, jeg er blot ved at teste den i øjeblikket, så jeg er kun lige ved at få mine første erfaringer med Swiss Skin Roller. Jeg vil råde dig til at læse FAQ på Swiss Clinics eget site 🙂
Kh. Helene

Cecilia

Arh det er min fejl, det kan jeg da godt huske nu 😉 Har været inde på deres hjemmeside nu og læst om produktet.
Glæder mig til at høre anmeldelsen af produktet.
Kh. Cecilia

Trine Petersen

Hej 🙂
Jeg vil høre om det hvide smil fortsat holder?
Jeg harmelig brugt det i 10 dage faktisk og det ser fint Hvidt ud, umiddelbart efter brug, men næste dag.. Ja der er det retur til normalen.. Og det undrer og ærgrer mig en del at det ikke holder på mig… Øv øv
Kh Trine

Helene Randløv

Hej Trine
Ej, det lyder træls! Og du er forsigtig med indtag af farvede og garvesyreholdige ting? Jeg drikker stadig spandevis af te, men jeg synes ikke, jeg er tilbage ved udgangspunktet overhovedet.
Kh. Helene

Trine Petersen

Argh.. jeg drikker en del kaffe… 😀
Men det er umiddelbart min eneste last..
Chris fra SwissClinic vil sende mig en refeel så jeg kan prøve igen, jeg er dog lidt usikker på om det mon ikke er bedst at vente et stykke tid, da jeg jo lige har kørt på med 2 timer (næsten hver dag, der har været en pause-dag imellem de ti dage to gange) i 10 dage..
Kh Trine

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *