Clinique Instant Lift For Brows

11.02.15
Clinique Instant Lift For Brows

Clinique Instant Lift For Brows

Siden brynmascara for alvor indtog markedet, har jeg nærmest ikke brugt andet. Øjenskygge er stadig et godt alternativ, og jeg har også en del blyanter, jeg er rigtig glad for. Men det er altså for det meste mascara varianterne, som vinder den daglige duel. Det gør de, fordi det er så helt vildt hurtigt og nemt at få farve, fylde og kontrol over brynene. Selvom de andre produkter også er rigtig gode, så er det bare lidt mere krævende, især fordi jeg som mange andre er et vanedyr.
Alligevel er jeg faldet for et andet produkt, Clinique Instant Lift For Brows er en kombination af en god øjenbrynsblyant og en let anvendelig og præcis highlighter.

Praktisk duo
Som jeg efterhånden har nævnt et utal af gange før, så har Clinique virkelig børstet støvet af sig de senere år. Sidste år resulterede det blandt andet i ovennævnte Clinique Instant Lift For Brows en meget anvendelig duo til øjenbrynene, som både sørger for at markere og løfte dine bryn.
Ting der sparer på pladsen i min makeuptaske, er jeg helt generelt virkelig pjattet med, og highlighteren i den ene ende kan både bruges under brynet, i øjenkrogen, på amorbuen og i nødstilfælde fungerer den også på kindbenene. Det betyder, at jeg kan lade nogle andre produkter blive hjemme, når jeg er ude.

Lidt øvelse
Der skal lidt øvelse til, når man bruger en blyant, og når du skifter fra det ene til det andet, er det kun naturligt, hvis teknikken lige skal på plads. Det er også vigtigt at have en ren mascarabørste i nærheden, så du kan få visket eventuelle streger ud. Er du let forskrækket over for markerede bryn, er det en rigtig god idé at vælge en lys farve. Du skal ikke være bange for at det vil være usynligt, selv den lyseste farve markerer mine bryn rigtig fint, og jeg undgår et hårdt look.
Når det er sagt, så er Clinique Instant Lift For Brows utrolig nem at manøvrere og resultatet er smukt optegnede øjenbryn uden alt for meget besvær. Pennen er blød uden at være så blød, at du ender med skovsnegle i stedet for øjenbryn.

Clinique Instant Lift For Brows

Clinique Instant Lift For Brows koster 160 kroner, og du finder den i tre virkelig gode farver. Clinique Instant Lift For Brows findes i udvalgte Matas, parfumerier og i Magasin, som også sælger dem online. Det er ikke kun selve blyanten, men også highlighteren som har forskellige farver. Der er lige kommet en fjerde farve, som hedder 05 Black/brown, den kan du indtil videre kun kan købe online på Clinique.dk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *