Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 11. december

11.12.14
Avène XeraCalm

Avène XeraCalm

”Hvor er det dog nogle lækre gaver, men øv altså! Jeg er bare så træt af, at der aldrig er noget til os med allergi” Den sætning landede i min inbox forleden, og det gør det bare ekstra dejligt at præsentere den præmie, jeg har fisket op af gaveposen i dag. Den er nemlig udviklet til den hud, med eksem, irritation, allergi og alt det andet, som man helst vil være fri for. Det er en serie, som blæste mig helt omkuld, da jeg for nylig blev præsenteret for den. Den særlige lufttætte emballage og de ukonserverede produkter knuselsker jeg simpelthen. Her i december er der jo et sandt gaveorgie for de fleste, men for dem som ikke lige kan tåle parfume og andre allergener, der må det altså være lidt trist bare at være tilskuer.

Tak til sød og ivrig læser
I dag havde jeg sandelig glemt at skrive spørgsmålet… Stor tak til dig, der lige prikkede mig på skulderen! Nu er der et spørgsmål, og det skal man altså svare på, for at være med i konkurrencen! Alle kommentarer efter den 11. december 22:42 som ikke svarer på spørgsmålet i indlægget, bliver derfor ikke godkendt!
Spørgsmålet er: Har du brugt produkter “bare fordi”… og derfor taget til takke med en frygtelig lugt, væmmelig konsistens, kom selv på flere!
Husk at læse reglerne….

Sart, irriteret, rød og kløende hud!
Selvom jeg godt kunne tale længe om sart hud og vigtigheden af at behandle den rigtigt, så vil jeg meget hellere præsentere de tre produkter, som Avène XeraCalm serien består af. Fælles for produkterne er at de er særligt udviklet til den tør og atopisk hud hos både børn og voksne. Alle produkterne virker kløedæmpende og genopbyggende, antiinflammatorisk og selvfølgelig beroligende på huden. Alle tre produkter er naturligvis baseret på den termalske kildevand fra Avène, som i sig selv har beroligende egenskaber. Derudover er der et patenteret aktiv, som hedder I-modulia og et lipidkompleks, som hedder Cer-omega.

  • Avène XeraCalm A.D Cleansing Oil: En skøn blødt skummende vaskeolie, som mindsker irritation, og den udtørrende effekt som vandet, du bader i, desværre har. Hudens lipidbarriere bliver styrket og næret af Cer-omega og olien er bade let at fordele og skylle af. Du får slet ikke den der fedtede fornemmelse af olie, den føles mest som en rar og blød badegelé. Den er god både god til ansigt og krop.
  • Avène XeraCalm A.D Cream: En let lotionkonsistens, som alligevel nærer, lindrer og modvirker sart, kløende, rød og irriteret hud. Den lipidebarriere bliver styrket af det hudidentiske lipidkompleks. A.D Cream er altså let at fordele og er hurtigt absorberet af huden.
  • Avène XeraCalm A.D Balm: En fedtcreme som alligevel virker lettere end andre fedtcremer. Alle de gode egenskaber fra cremen får du naturligvis også i balmen, den er bare rigere i konsistensen.

Ingen af produkterne i serien indeholder alkohol, farve, konserveringsmidler eller parfume. Min søde veninde med eksem har testet for mig, og hun er virkelig begejstret. Og hun rapporterer, at cremerne virkelig er kløestillende, hun er især fan af at lægge cremen i køleskabet.

Den er bare…
For snart mange år siden, var jeg på besøg hos selvsamme veninde, jeg var ret desperat, for min hud var rød og slidt. Derfor var jeg på udkig efter lindring i hendes skab. Jeg fandt en creme, mærket er ligegyldigt, men hendes ord printede sig ind i min hukommelse. ”Den skal du ikke tage, den er bare til min eksem”… efter lidt snak om cremen, lod jeg den stå, for den virkede godt nok meget fedtet. Siden hen har jeg mange gange undret mig over konceptet eksemcremer. Denne type cremer har nemlig ofte en helt håbløs konsistens, og nu har jeg ikke eksem, men når min hud er slidt, er det da det sidste, jeg behøver.
Her er endelig en serie, hvor der virkelig er tænkt over konsistenserne, samtidig med at ingredienserne selvfølgelig er alt, hvad man drømmer om!

Vinderen af Kérastase Couture Styling
Dagen har været skøn, men fuld af udfordringer! Derfor benytter jeg den nemme løsning nemlig Random.org… som i valgte nummer 142. Kommentaren bag dette nummer er skrevet af Elise Søgaard (11. december 2014 kl. 12:24):

  • Det produkt til håret jeg har haft mest glæde af at opdage må helt klart være hårolie. Mit hår er langt og kan filtre noget så dumt, men lidt hårolie i fugtig hår efter badet kan faktisk forhindre langt det meste filteri. Tænk om jeg havde kendt den mulighed da jeg var lille og skulle sidde stille mens min mor redte (filtrede ud) mit hår… 😉

Stort tillykke til Elise, jeg kontakter dig snarest! Min ældste søn har tit sagt, at han virkelig ikke kan forestille sig at leve uden hårolie!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
202 kommentarer
Bodil P

Skal vi ikke skrive noget denne gang for at deltage?

Helene Randløv

Hej Bodil P
Del gerne dine erfaringer i et svar på denne kommentar <3
Kh. Helene

Stine H

Siden jeg ikke kan se hvad man skal skrive for at vinde, må svaret være 42 !

Helene Randløv

Hahahah! I like your style <3

Gitte Thomsen

Vist en der har glemt at skrive, hvad vi skulle skrive for at være med i konkurrencen om de skønne produkter, meen. . Kommenterer nu alligevel 😉

Helene Randløv

Hej Gitte
Del gerne dine erfaringer i et svar på denne kommentar <3
Kh. Helene

Gitte Thomsen

Jeg har faktisk en lidt spøjs erfaring med Elisabeth Ardens “Eight Hour Cream”, den har jeg i mange år været glad for, som tiden gik blev jeg dog mindre glad for “duften” af denne. Stor var min glæde da den uparfumerede udgave kom, men af underlige grunde kan jeg ikke tåle denne. Med til historien hører, at står der til sart hud på produktet, så slår jeg ud. Gad vide om der er andre der har det på samme måde 🙂

Karina simonsen

jeg gad virkelig godt vinde, men hvordan?

Helene Randløv

Hej Karina
Del gerne dine erfaringer i et svar på denne kommentar <3
Kh. Helene

Tine K

Det må blive til en julehilsen, nu der ikke er en to-do i dette opslag. Nyd aftenen derude:)

Helene Randløv

Tak Tine
Del gerne dine erfaringer i et svar på denne kommentar <3
Kh. Helene

Maria Ørum

Nej det har jeg ikke, kan ikke klare noget der lugter dårligt om det så er verdens bedste produkt, så bruger jeg det ikke

Superheltemor/Kim

Gad min hud godt prøve!
Mht spørgsmålet: Nix, det har jeg vist ikke…

Lise Friis

den vil jeg sørme gerne vinde, jeg kløer altid på bl.a. hænderne, når det er vinter 🙂

Helene Randløv

Hej Lise
Del gerne dine erfaringer/ svar i et svar på denne kommentar <3
Kh. Helene

Lise Friis

Det er min hud især på hænder og kinder, der tørrer ud og kløer. Får ligefrem revner i hænderne, hvis ikke jeg bruger en fed creme. Super irriterende

Marie-Louise posgaard Larsen

Det var så lidt

Helene Randløv

:-*

Marie-Louise posgaard Larsen

Arggggj.. Hvorfor er resten af min tekst ikke med. :s
Dumt kommentarfelt.
Men ja, har flere gange brugt produkter “bare fordi”. Da jeg var medlem af goodiebox fik jeg mange fullsize cremer, som endte med at hobe sig op. Til sidst måtte jeg jo tage en efter en, selvom de ikke var beregnet til min klassisk kombineret hud, der er så sart at den ikke tåler øjencreme, uden at stå ud. Jeg er desværre også beriget med urenheder, og kun lægens receptpligttige creme kan få bugt med det. Den er bare dum og hård imod huden.

Sarah Ormstrup

Nej det har jeg ikke 🙂 men bruger generelt meget få produkter, dem jeg bruger er så god kvalitet!

Din kommentar