Pudderdåsernes julekalender 2014: 1. søndag i advent

30.11.14
julekalender 2014 nov30
julekalender 2014 nov30
Foto: African Botanics

Når en julekalender skal skydes i gang, så skal det gøres med manér, og det bliver vores naturligvis også denne fine første søndag i advent!
I gaveposen denne søndag gemmer sig nogle af mine favoritter: African Botanics Firming Botanical Body Balm og Firming Botanical Body Oil. Begge har fulgt mig ret længe efterhånden, balmen har jeg skrevet om i Månedens favoritter: Maj 2014. Og det er stadig en af de cremer, som jeg bruger til forkælelse. Det er naturligvis, fordi der er få andre cremer, der kan hamle op med effekten af African Botanics Firming Botanical Body Balm, men både duft og følelsen er vidunderlig! Olien ligger fast i min ”badetaske”, og jeg elsker at bruge den efter mine svømmeture i bølgen blå.

African Botanics Firming Botanical Body Balm
Den rige creme eller balm indeholder masser af lækre ingredienser, selvfølgelig er der marulaolie i, men sheasmør, jojobaolie og hybenkerneolie støtter op om balmens nærende formel. Det er især sheasmør, som giver balmen de mange pluspoint i min bog. Det er en ingrediens, som jeg gerne roser til skyerne og tilbage igen… For mig er det rigeligt at bruge den et par gange om ugen. Den er lækker og rig uden at fedte og så forbliver huden silkeblød.

African Botanics Firming Botanical Body Oil
Som nævnt ligger denne olie fast i min taske sammen med badedragt, klipklapper og håndklæder og så videre… Det gør den fordi, når jeg har svømmet, badet og været i sauna, orker jeg ikke langsommelig indsmøring af et produkt, som fedter. Egentlig er jeg ret ligeglad med andre egenskaber lige i det øjeblik, og derfor er det for mig blot en bonus, at huden efter noget tid bliver markant mere elastisk og får mere glød. Olien er også skøn i håret.

Vil du vinde?
Hvis du vil deltage i konkurrencen om et sæt bestående af: African Botanics Firming Botanical Body Balm og African Botanics Firming Botanical Body Oil, skal du i kommentarfeltet under dette indlæg skrive, hvilke produkter der gør en stor forskel for dig i hverdagen. Husk at læse reglerne, kun hvis du følger dem, er du sikret en chance for at vinde.

African Botanics Firming Botanical Body Balm og African Botanics Firming Botanical Body Oil finder du i Magasin og online hos Pure Elements, hvor de koster henholdsvis 262,50 kroner og 675 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
450 kommentarer
Mette

Det er helt klart t-zone peeling. Den har fjernet alle urenheder i mit ansigt.

AFA

Purely Professionals produkter gør en kæmpe forskel for mig i hverdagen, især Shampoo 4, Treatment 1 og Repair Cream 1 hjælper mig med at holde hud og hår glade 🙂

Lotte

Jeg kan ikke sætte fingeren på ét produkt, men jeg har de sidste par måneder brugt Pudderdåsernes serie til ansigtspleje, og det har virkelig gjort en verden til forskel. Både min pengepung og min hud elsker alle produkterne, og for første gang i mit voksenliv er jeg godt i gang med at få en pæn og glat hud uden urenheder – fantastisk!

Laura

min godh cc cream er uundværlig for mig! Den får altid min hud til at se fin og naturlig ud, og så er den lys nok til min blege vinterhud <3

Mette Kristensen

For tiden fede cremer fra Decubal. Jeg er gravid med termin i dag og min hud er så tør og strukket at den trænger til massere af fugt. Vi er snart ved at løbe tør og så skal der købes A-derma Exomogen.

Laura

Origins GinZing fugtighedscremen gør en stor forskel for min hud! – Den giver en fin glød allerede efter et par uger!

M

Mascara og concealer gør den største forskel for mig fordi de to produkter får mig til at se mere vågen og frisk ud i de triste vinterdage!

Ann Louise

For mig har helt almindelig kokosolie gjort en stor forskel for mit sprøde, hø-agtige hår.

Signe

Min Ole Henriksen creme “Nuture Me” gør hele forskellen, især her om vinteren. Mit ansigt er helt umuligt efter badet, og så snart cremen er på virker det bare. Den suges hurtigt ind, og jeg slipper for den fedtede følelse – bare en masse fugt 🙂 Skønt!

Bodil

Jeres AHA cerum kalder jeg den, samt Nivea Sentive daycrem, når huden flipper af temperatursvingningerne og centralvarmen, tilsat mandelolie efter bad til kroppen. Her er der ingen der støver!

Din kommentar