Månedens favoritter: August 2014

11.10.14
Månedens Favoritter: August 2014

Månedens Favoritter: August 2014

I slutningen af august var spørgsmålet: Mon varmen fortsætter? For jeg glædede mig mere og mere til efterårets mange smukke farver, nøgne træer, og mit daglige kolde fix. Det er her nu… og jeg er vild med det!
Makeuptasken var ellers blevet pakket med forskellige looks, og garderoben var gjort klar til en travl og tætpakket Copenhagen Fashion Festival. Skæbnen ville dog, at hele verden sejlede, da jeg vågnede tirsdag morgen. Hvorfor alt blev aflyst til fordel for en masse tid på langs. Optimalt var det ikke, men en travl og begivenhedsrig Copenhagen Fashion Festival kunne jeg simpelthen ikke byde mig selv.
Kun fredag blev jeg lokket ud, og det foregik i klipklappere og løst hår og de høje sko blev i tasken…
Det var tæt ved umuligt at sidde stille og skrive, som september nærmede sig. For jeg kan godt hilse at sige at lanceringen af vores egne produkter, har været længe ventet. Når man er så spændt, som jeg var (og stadig er), så er søvn, koncentration og almindelig hverdagsliv ret svært at passe hundrede procent. Det lykkedes heller ikke helt optimalt, for tankerne kværnede rundt på øverste etage, og sommerfuglene holdt flyveopvisning i resten af kroppen…
Månedens favoritter: August 2014 er en skønsom blanding af det nyeste nye, de altid trofaste gengangere, produkterne som pludselig ikke er til at komme uden om, og dem som man næsten har glemt findes. Og så slog det mig lige, at fælles nævneren for dem alle er forkælelse.

1. Sisley Phyto-Ombre Glow Eye Shadow i farverne Amber, Gold, Pearl og Silver.
Mit makeupforbrug henover maj, juni og juli var mildest talt uimponerende… Men i august gik jeg all in og skrev kontrakt med mig selv, for det kræver egentlig så lidt, at makeuppen er pæn. Man behøver overhovedet ikke meget makeup for at føle sig rigtig velplejet, når bare makeuppen, man vælger, med et trylleslag kan fremhæve det bedste ved ens træk.
Sisley Phyto-Ombre Glow Eye Shadow har stået MEGET højt på min ønskeseddel, lige siden de landede i butikkerne for lææænge siden, og nu er de endelig mine. På vej hjem i bussen den dag, sad der en dame ved siden af mig og kiggede med… Hun må have delt min passion, for da mine hænder rystende åbnede de små fine æsker en for en, skubbede hun til mig og sagde smilende, at det næsten var ligesom juleaften. Og det var det virkelig, mit lykkelige hjerte hopper stadig af glæde, hver eneste gang jeg kigger på dem.
Det har været en fest, lige siden de kom ind af døren, og det kan faktisk være lidt vanskelligt at vælge hvilken af dem, som skal have dagens hovedrolle i makeuppen.
Det var til lanceringen af den fabelagtige ansigtsolie Black Rose Precious Face Oil, jeg igen blev konfronteret med mit behov for at eje de skønne glimtende øjenskygger. Prøv begge dele, når du kommer forbi Sisley næste gang… Både olie og øjenskygger er så super lækre og luksuriøse, at der er tale om en daglig forkælelse.

Sisley Phyto-Ombre Glow Eye Shadow koster 275 kroner og du finder Sisley i Magasin og i udvalgte Matas. Online finder du de skønne produkter i Matas Webshop og Magasin Webshop.

2. Ren Flash Rinse 1 Minute Facial
I øjeblikket er jeg i gang med at teste en hel masse masker, jeg har nemlig sat mig for at finde de bedste af slagsen og det er lidt af en opgave! En af dem der vandt mit hjerte øjeblikkeligt er Ren Flash Rinse 1 Minute Facial. Selvom jeg er vild med en god, grundig og selvforkælende rutine, så er det altså også meget rart at føle, at man snyder lidt bare en gang i mellem.
Det er virkelig 60 minutters ansigtsbehandling på tube, min hud har det fantastisk efterfølgende, samtidig med at masken simpelthen dufter ligesom en rigtig god og syrlig citronkaramel. Mums!
Masken er virkelig drøj, og de første par gange jeg brugte den, brugte jeg ALT for meget, jeg skal love for, at huden blev meget fin, klar, lækker og meget blød både på brystet, håndryggene, op ad armene, selvfølgelig i ansigtet og på halsen. Sædvanligvis er jeg godt nok gavmild med produkterne, men det her var lige i overkanten.
Der er ingen tvivl om, at denne maske skal have en fast plads på mine hylder. For det er den bedste lynkur mod træthed og bare generelt en trist dag.

Ren Flash Rinse 1 Minute Facial koster 449 kroner og du kan finde Ren i Magasin, i Sephora og i udvalgte Matas. Online finder du masken i Magasin Webshop, på Feel Unique, på Escentual og lookfantastic.com.

3. Balmain Extatic Eau de Toilette
Først forstod jeg slet ikke konceptet, fordi både Eau de Parfum og Eau de Toilette kom samtidig til lille Danmark. Sædvanligvis er det let at genkende den lettere (Eau de Toilette) eller den tungere (Eau de Parfum), når efterfølgeren bliver lanceret. Balmain har dog valgt en hel del anderledes noter til Eau de Parfum, så det var først efter lidt nærlæsning, at det gik op for mig, hvorfor de to ret forskellige dufte med det meget forskellige farvetema hedder det samme.
Det er meget atypisk for mig at vælge Eau de Toilette frem for Eau de Parfum, fordi jeg oftest ”brænder” duften af alt for hurtigt. Og så er jeg ikke den største fan af alt for mange frugtnoter, fordi min næse er vokset fra det, eller hvad man siger… Måske er det bare ren og skær snobberi, jeg ved det ikke.
Faktum er, at det netop er den meget markante åbning med lychee, solbær og grøn mandarin, som giver mig lyst til at dufte mere, og hjertenoterne tyrkisk rose, magnolie og jasmin hjælper bestemt nysgerrigheden på vej.  Bunden af ambroxan, cedertræ og moskus runder duften blødt af. Det er en sand fornøjelse at dufte af den, og duften holder af en eller anden sær årsag på mig!

Balmain Extatic Eau de Toilette finder du i tre størrelser: 30, 60 og 90 ml. og de koster mellem 335-675 kroner. Du finder Balmain i Sephora, udvalgte Matas og Magasin har dem både i butikkerne og online i Magasin Webshop.

4. Sally Hansen Complete Salon Manicure 840 A Wink of Pink
Trenden med hvide og helt lyse neglelakker har jeg aldrig helt forstået. Uden at genere nogen er det vel okay at skrive, at det bare ikke falder i min smag. Det tog mig også virkelig lang tid at finde den helt rette nude lak i sin tid (min første nude neglelak fra INGLOT). Siden da er der kommet mange til, og så har jeg nok også vænnet mig til looket.
Det tip, jeg kan give, hvis du leder efter en nude nuance, er at finde en, der er en eller to tonere mørkere end din egne hudfarve… det er i hvert fald ofte de nuancer, som er mest klædelige for de flestes vedkommende. Uanset hvad handler det mindst ligeså meget om vane, for ligesom med rød læbestift, så handler det om at se sig selv i dette tilfælde neglene på en ny måde.
Egentlig havde jeg ikke troet, at det blot drejede sig om at finde den rette nuance på de der lyse lakker, men da jeg prøvede 840 A Wink of Pink fra Sally Hansen, stod sammenhængen pludselig soleklar. Siden jeg prøvede den første gang, har den prydet neglene mange gange, og nu kan jeg nærmest ikke blive træt af den igen.
Og med de meget spændende nyheder, som Sally Hansen barsler med, er det nok meget godt.

Sally Hansen finder du i Matas, hvor neglelakkerne koster 89,95 kroner.

5. African Botanics Marula Firming Botanical Body Balm
Måske tænker du, at det er en latterlig lille krukke til en bodycreme… Da jeg så prisen og derefter størrelsen, var jeg også meget tæt på at få teen galt i halsen. Nu hvor jeg har prøvet den OG købt den igen, forstår jeg det godt! Den rige creme i den lille dåse er nemlig uendelig drøj. Desværre huskede jeg ikke at skrive dato på, for det kunne være et sjovt eksperiment at se, hvor lang tid sådan en dåse egentlig rækker. Det er ikke sådan en creme jeg bruger hver dag. Det er ren forkælelse og lækkerhed, huden bliver så blød og rar og får samtidig en lækker glød.
Marula Firming Botanical Body Balm har selvfølgelig en smøragtig konsistens og den skønne balm er da også pakket med gode og nærende olier, selvfølgelig er der marulaolie i, men der er også masser af sheasmør, jojobaolie og hybenkerneolie i.
Når min hud er rigtig tør, så kan det godt begynde at klø, når jeg smører creme på. Denne balm lindrer og nærer huden uden denne temmelig trælse bivirkning. Trods den smørlignende konsistens trænger cremen virkelig hurtigt ind i huden, uden at overfladen føles fedtet.

African Botanics finder du i Magasin, hvor Marula Firming Botanical Body Balm koster 525 kroner. Du kan også finde den online i Magasin Webshop.

6. Kure BAZAAR The Natural Manicure Ritual Hand Care Mask & Ustensils
Det er et af de tip, vi har skrevet igen og igen: Smør et tykt lag creme på, og tag handsker på til natten. Nu er der flere mærker, der har gjort det endnu nemmere for os, ved at hælde en god plejende creme eller serum ind i et par engangshandsker. For eksempel var der en pakke fra Iroha i Goodiebox fra juli måned. Den blev jeg vildt glad for, fordi jeg allerede havde brugt begge dem, jeg havde fra Kure Bazaar. Ja, man bliver lynhurtigt afhængig af dem…
Kan man ikke bare bruge det gamle tip? Jo, selvfølgelig kan man det! Selv er jeg dog lidt mere end almindelig hys, når det kommer til varme hænder og fødder om natten, og derfor er en tidsbegrænset behandling på et andet tidspunkt meget mere mig.  Samtidig får jeg nemlig passet de der neglebånd, som nok er min akilleshæl, når det kommer til neglepleje. Mens masken i handskerne gør arbejdet kan man jo passende slå to fluer med et smæk og give fødderne en kærlig hånd. Og vupti er både hænder og fødder blevet nusset og er fine og velplejede.

Kure BAZAAR The Natural Manicure Ritual Hand Care Mask & Ustensils koster 49 kroner for en behandling, og du kan købe dem hos Greenskin.dk, som også har den online.

7. Akademikliniken Pro-Lipid Delivery Mask
Efter en ret hårdhændet behandling fik jeg en masse små sår på kinderne. Min hud var rigtig slidt, og en uge efter fik jeg taget nogle billeder, som bekræftede mine værste anelser… min hud var inflammeret. Udover at det selvfølgelig gør ondt som bare pokker, så betyder det jo at huden er rød, ru og ja rigtig træls. Alt det, som plejer at virke, var ikke rart og pludselig slog det mig, at den reparerende maske fra Akademiklinikken, måske kunne løse mine problemer. Heldigvis havde jeg ret, og den blev derfor testet under helt umulige vilkår, og den bestod med glans!
Hvor tit oplever man egentlig det? Selvom jeg har adgang til nogle fantastiske produkter, og tidligere har prøvet masken, så overraskede det mig alligevel, at den bare gjorde det den skulle, og at min hud efterfølgende, var rigtig rar at være i. Jeg brugte den hver nat i et par dage, og efterfølgende kunne de sædvanlige produkter tage over uden problemer. Du kan læse lidt mere om, hvad den kan i Katjas anmeldelse af den. Hun er nemlig også fan.
Det jeg rigtig godt kan lide er især, at jeg bare kan tage den på til natten, det betyder, at jeg ikke skal foretage mig noget andet end at smøre den i ansigtet og gå i seng… Det passer rigtig godt til mit temperament i øjeblikket!

Du finder Akademiklinikens produkter i deres egen walk-in klinik i Antonigade i København, og du kan også købe den i Akademiklinikens egen webshop. Pro-Lipid Delivery Mask koster 730 kroner og jo! Det er mange penge, men den kan altså også noget!

8. Kjær Weis Lip Tint i farven Romance
Den smukke emballage skræmte mig lidt, så det var ikke særlig nemt at få taget hul på den fine Lip Tint. Det kan godt være den er tiltænkt læberne, men jeg har brugt den mindst lige så flittigt på kinderne. Det giver virkelig et friskt udtryk, samtidig med at det er en fin og meget naturlig glød… Farven ser umiddelbart lidt vild ud, men det skal du ikke lade dig snyde af, den er nem at tone ud, så intensiteten passer til dig.
Selvom jeg er glad for cremeblushes, tror jeg ikke, jeg er faldet over en med så perfekt en farve før. Den tilfører hele ansigtet liv og glød.
Den er virkelig nem at arbejde med og som sagt ovenfor, lader den sig nemt tone ud både med fingrene eller med en pensel, afhængigt af hvad du foretrækker. Selv har jeg brugt fingrene og det, at den oprindelig er til læberne, gør den en smule fedtet i konsistensen. Det betyder god holdbarhed på kinderne.
Faktisk vil jeg gå så langt at sige, at den har været stort set uundværlig i min makeuppung, siden jeg endelig tog den i brug.

Kjær Weis finder du i udvalgte klinikker og i Magasin. En lip tint koster 325 kroner fra ny, og så kan du efterfølgende købe en ny refill til 150 kroner. Du kan finde Kjær Weis online hos Helle Thorup og på Greenskin.

9. Jurlique Nutri-Define Multi-Correcting Day Cream
Der har været voldsom opgradering af både indhold og emballage hos Jurlique de senere år. Og selvom det meget apotekeragtige retrolook, som jeg husker bedst, var fint, så må jeg indrømme, at de sarte blomster silhuetter og matterede flasker charmerer mig mere. Æskerne er også så fine at jeg næsten ikke nænner at smide dem ud… Jurlique Nutri-Define serien er ingen undtagelse, selvom den skiller sig ud fra de øvrige serier. Her vil jeg ikke gå ind i langhåret teknologi, men der er ingen tvivl om at Jurlique har høje ambitioner med denne serie! Jeg glæder mig til at læse mere forskning om biosome5-teknologien, men det har jeg desværre ikke nået endnu. Her er bare den praktiske test, som i hvert fald har givet mig meget blødere og mere fugtmættet hud.
En af de ting, Nutri-Define Multi-Correcting Day Cream helt sikkert kan, er, at genoprette fedtbalancen i huden. Når huden er tør og træls, er det den naturlige barriere den er gal med, og uanset hvor meget fugt du smører på, får huden det ikke bedre, før denne barriere er bygget op igen. Squalane og rapsolie er med til at gendanne balancen og skubber samtidig til hudens egen produktion af lipider. Virkningen er tydelig, huden bliver meget mere fast og får gløden tilbage.
Hvis du sædvanligvis undgår Jurlique på grund af de kraftige dufte, så skal du prøve at stikke næsen i denne, for den dufter bare mildt og rart.

Jurlique finder du hos Complete Me, Greenskin, i Magasin og større helsekostforretninger eller online i Jurliques danske webshop og i Magasin webshop. Nutri-Define Multi-Correcting Day Cream koster 765 kroner og er på nuværende tidspunkt en del af en serie på tre produkter, der udover dagcremen tæller et serum og en natcreme.

10. Kérastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo
Gammel kærlighed ruster ikke… Kender du det, at man pludselig genfinder glæden ved et eller andet produkt, og man næsten føler sig som en forræder, fordi man i så lang tid ikke har skænket det en eneste tanke? Sådan havde jeg det, da jeg havde vasket hår med Kérastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo for første gang i mange år.
Da jeg var barn brugte min mor Kérastase, og det var en helt særlig luksus at få vasket håret med denne eksklusive og velduftende shampoo. I dag ved jeg godt at shampoo er stort set det samme, alligevel har jeg en forkærlighed for Kérastase. For mig er det forbundet med stor forkælelse, og det føles som om, håret er meget lettere at sætte! Det er det sandsynligvis ikke, men tro flytter som bekendt bjerge…
Undertitlen på denne shampoo er ”Oily Roots, Sensitised Lenghts”, og det virkelig gode ved den er, at den holder hvad den lover! Mit hår ser virkelig rent og velplejet ud, selvom jeg i den grad trænger til at blive klippet. Den plejer håret rigtig godt, uden at mit hår bliver tungt og træls, som det ellers godt kan finde på at blive, når min shampoo er plejende.

Kérastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo koster 210 kroner og du finder den hos udvalgte frisører og i Stylebox by Matas, som også har den online. På I Love Shampoo og på Lookfantastic.com finder du den lidt billigere.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde. 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Matthew

Helt klart nogle lækre ting du har valgt ud. Meget god og anderkendte produkter. Min kæreste bruger flere af dem selv.

Helene Randløv

Hej Matthew
Tak… så håber jeg at kæresten er lige så tilfreds med dem, som jeg er!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *