Akademikliniken Pro-Lipid Delivery Mask – fugtpleje i luksusklassen

20.11.13
Akademikliniken Pro-Lipid Delivery Mask

Akademikliniken Pro-Lipid Delivery Mask

Ja, jeg ved godt, at jeg her er i gang med at anbefale en fugtmaske, der koster 690 kroner. Gulp… Men hvis du havde lige så tør hud som mig, så ville du forstå mig.

Akamiklinikens Pro-Lipid Delivery Mask kan nemlig noget helt specielt.

Ifølge brugsvejledningen skal man tage den på i fem minutter og derefter skummes op og skylles af. Det kan de glemme – jeg fjerner den ikke igen.

At smøre denne i ansigtet og sove med den hele natten gør, at jeg kan vågne op næste morgen uden følelsen af at have lyst til at tage min stramme hud af. Og alligevel uden at huden føles fedtet. (Det siger Dr. Ulf her i videoen også, at man godt må)

Med hud som min er min udfordring at give den fugt nok uden at man ender med et olieret ansigt om morgenen. Og det kan denne maske.

Øverst på ingredienslisten ser den ellers ret kedelig ud. Den er domineret af glycerin og en række helt almindelige fugtgivere og blødgørere såsom butylene glycol og fedtalkoholer. Ikke at der er noget galt med dem, men ikke noget der kan retfærdiggøre 740 kroner.

Det er der dog flere andre ingredienser, der bedre kan. Pro-Lipid Delivery Mask indeholder for eksempel olie fra hjulkrone, der er meget rig på GLA fedtsyrer – gamma linoeic acid, som er meget gavnlige for tør hud.

Udover at den indeholder hyaluronsyre, så indeholder Pro-Lipid Delivery Mask også ingredienser, der kan stimulere hudens egen produktion af hyaluronsyre – i teorien fordi vi endnu ikke har forskning bag til at bakke dem op. Teknologien bag ser dog ud til at minde om L’Oreals Pro-Xylane.

Den indeholder også gotu kola, der er en plante med medicinske egenskaber fra Asien og Afrika, som blandt andet har sårhelenede egenskaber samt jojoba olie, der er en fed planteolie, der kan være fed…

Til sammen er alle disse ingredienser nams for knitrende tør hud som min, der suger det til sig. Jeg har også brugt den under mine kemiske peelinger, hvor den var det eneste, der kunne få min hud til at føles ok.

Så er 690 kroner ikke lidt dyrt for en fugtmaske? Jo, absolut. Men på dage hvor man mest af alt har lyst til at tage sin hud af, så er det absolut det værd.

Her kan du købe den
Du kan købe Akademiklinikens produkter i Akademiklinikens walk-in klinik på Antonigade i København og på deres webshop.

PS. Pro-Lipid Delivery Mask er konserveret med det af medierne så omtalte MI.

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Marie-Louise

Efter at jeg selv var til et event hos Akademikliniken, så fik jeg øjene op for deres effektive produkt. Jeg er plaget af akne med klassisk kombineret hud, og så er jeg pilfinger. Agnetha har allerede hjulpet mig godt på vej med 2 frugtsyrer og dybderens behandlinger, og deres pure radiance cleanser, cure extra care moist og deres super gode pure active serum. Hamrende dyre produkter, men kan tydelig se en forskel.. Altså når jeg ikke lige har fået en dybderens og frugtsyrer behandling 😉 hej tomat-fjæs..

Katja Moikjær

Det er virkelig gode produkter, jeg har flere favoritter derfra

Henrik boysen

Tør hud er ikke sjovt, har selv samme problem med at have tør og stram hud der føles for lille men samtidig hurtigt kommer til at ligne en skøjtebane med de fede produkter. Heldigvis efter 4 år på grund af en rens fra murad som fuldstendigt udtørret mit ansigt, ser det ud som om kampen er vundet. Ved kun at rense med olie om aftenen samt brug af paulas choice fugtmaske (ca 200 kr for 118 ml) som nat creme og en vidunderlig solcreme fra Alba Botanica ved navn Very Emollient Sunscreen Fragrance Free Mineral SPF 30 (ca 40 kr) har dette nu hørt til fortiden i 2 måneder, og min hud er bare dejlig normal. (altså super flot og dejlig)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *