Månedens favoritter: April 2011

01.05.11
Månedens favoritter: April

Månedens favoritter: April

Dette er måske ikke den mest imponerende samling af dullegrej. I april har jeg testet en del forskellige hudpleje og makeup produkter og når man tester så mange forskellige produkter, er det vigtigt at have styr på basisprodukterne. Makeupfjerner, læbepomade, solcreme og gode pensler har været hjørnestenene denne måned. Den vakse læser har måske bemærket, at der mangler et produkt på billedet, der kommer billede af nummer ti længere nede.
Som altid er Favoritprodukterne ikke nødvendigvis nyheder. Det kan være en genopdagelse af et gammelt produkt, produkter som er mere i sæson lige nu eller noget, som tidligere er gået min næse forbi. Nedenstående er de ti produkter, jeg oftest greb ud efter i den forgangne måned (ikke i prioriteret rækkefølge).

1. Bobbi Brown Lip Balm SPF 15
Mine læber bliver knas tørre, når jeg cykler meget. Denne lille fine dåse er en sand ven både før og efter cykelturene. Den er genial til at holde læberne bløde og fine uden en fedtet hinde. Og når skaden er sket lindrer den og sender tørheden til tælling. Jeg har allerede foræret flere eksemplarer væk og har dem forskellige steder i huset og i tasken. Duften er meget diskret, men er en smule kvalmende sød. Ingen af dem, jeg har spurgt, giver mig ret, så det er nok bare min næse, som er meget sart.

Bobbi Brown Lip Balm SPF 15 koster 155kr. og kan købes i Magasin eller i Magasins Webshop her
.

2. Coco Mademoiselle Eau de Parfum.
Der har altid været mindst én Chanel duft i mit skab. Den sidst ankomne er Coco Mademoiselle, som dog har en del år på bagen. Jeg har et sært forhold til den duft, nogen gange elsker jeg den og andre gange kommer den helt bagerst, fordi jeg ikke kan holde den ud. Det er en meget sammensat duft og de mest fremtrædende noter er patchouli, appelsin og musk, men jasmin, rose og vanille kommer også frem efter lidt tid på huden.

Coco Mademoiselle Eau de Parfum koster 450 kr. for 35 ml. og kan købes i udvalgte Matas, i stormagasiner og parfumerier.

3. Skin Supplies For Men Post-Shave Healer fra Clinique
Min hud bliver af og til rigtig træt af de mange ugentlige møder med barberskraberen. Når jeg efterfølgende smører med denne tyndt flydende geléagtige lotion, oplever jeg ikke i samme grad, at huden klør og at der kommer små knopper. Geléen indeholder aloe vera og lindrer ved irritation. Lotionen skal påføres lige efter barbering.

Skin Supplies For Men Post-Shave Healer fra Clinique koster 175 kr. for 75 ml og kan købes i Matas, stormagasiner og i Magasins Webshop her
.

4. Petal Essence Face Accents fra Aveda i farven Rose Blossom (185)
Hvis nu jeg kun måtte bruge én eneste blush, så ville jeg nok vælge denne. Det er sådan en fin farve og den kan matches til rigtig mange forskellige farver læber, hvilket gør den utrolig anvendelig. I april har jeg næsten udelukkende brugt to forskellige produkter til kinderne nemlig min bronzer og Rose Blossom. Sædvanligvis skifter jeg ret ofte mellem de (mega mange) blushes jeg har, så det er helt nyt for mig at finde en, som jeg synes passer til det hele.

Petal Essence Face Accents findes i seks farver og koster 305 kr. Aveda forhandles hos salon Palma/Aveda, der også sælger produkterne online her.

5. Camomile Waterproof Eye Make Up Remover fra The Body Shop
Min foretrukne type øjenmakeupfjerner er en creme, jeg synes det er meget mere skånsomt for øjenomgivelser og så kan jeg godt lide, at det ikke partout skal på vat. Som I måske kan gætte, har jeg ikke prøvet at fjerne vandfast mascara med den, men min super holdbare og vandfaste flydende eyeliner fjernede den med et snuptag. Ingen gnideri, ingen svien og ingen røde øjne det kan jeg lide.

Camomile Waterproof Eye Make Up Remover koster 90 kr. og kan købes i The Body Shops butikker.

6. L’Oréal Color Infaillible i farven 009 Permanent Khaki
Host host! Ja, jeg ved godt, at jeg synes den var lidt dum og at jeg reagerede på den. Men farven er bare så fin og derfor gav jeg Permanent Khaki endnu en chance. Det er en beslutning, jeg er rigtig glad for, den har nemlig været fast del af det hurtige look lige siden.
Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg har en del makeup at vælge mellem og derfor samler jeg produkter til forskellige looks i en taske, sådan at jeg ikke behøver rode rundt i det hele hver eneste morgen. Deriblandt er der altid et look, som er så tilpas hurtigt, at det også går de dage, hvor dynen ikke vil af. Den khakigrønne farve fra Sleek paletten Chaos matcher Permanent Khaki perfekt og de to fungerer utrolig godt sammen til et lynhurtigt smokey look.

L’Oréal Color Infaillible øjenskyggerne findes i otte farver og koster 99,95kr. L’Oréal kan købes hos Matas, i parfumerier og stormagasiner.

7. La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+
Solcreme er en nødvendighed og jeg bruger SPF i varierende styrke året rundt. I den heftige forårssol vi har nydt godt af her i april, er det SPF 50+. Denne creme udmærker sig ved at smelte ind i huden, så jeg ikke behøver at bruge timer på at smøre det på. Jeg synes den lugter helt forfærdeligt, men det forsvinder heldigvis hurtigt igen. Du kan læse Pudderdåsernes anmeldelse af denne solcreme her.

La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ koster 149 kr. for 50 ml. og kan købes på Apoteket.

8. Eyedust fra Make Up Store i farven Hectic
I flere år har jeg drømt om en øjenskygge med denne farve og intensitet, nu er jagten ovre, Make Up Store har hørt min bøn og lanceret Hectic, som del af deres forårskollektion. Desværre kan man overhovedet ikke se farven på billedet, men den er altså virkelig fin og næsten neon limegrøn, (jeg lover, at der kommer et look med den snart). Den er fuld af fint guldglimmer og meget klar i farven, så man undgår at den bliver mudret, når man blender. Som med alle andre løse øjenskygger kan man skrue op for intensiteten, hvis penslen fugtes lidt med noget vand eller lignende.

Eyedust koster 130 kr. og kan købes i Make Up Stores butikker, som findes fem steder i landet blandt andet i Fields og på Fisketorvet.

9. Ultra Fine Eyeliner Brush fra Bobbi Brown
Da Katja og jeg var i Magasin til Pretty Powerful event, var det mit første møde med Bobbi Browns produkter. Tidligere blev jeg lidt overvældet af alle de naturlige farver og jeg synes brandet virkede lidt kedeligt. Det fik de søde makeup artister på counteren heldigvis manet i jorden.
En af de ting, jeg blev mest begejstret for, var Ultra Fine Eyeliner Brush. Det er en helt unik pensel, den kan vitterlig tegne utrolig fine linjer og er formidabel til tightlining.

Ultra Fine Eyeliner Brush koster 195 kr. og kan købes hos Bobbi Brown i Magasin og i Magasins Webshop her.

Månedens favoritter: April-Den tiende favorit

10. Inglot Nail Enamel i farven 715
Det er lidt skræmmende, hvad denne sæsons pasteller har gjort ved mig. Jeg har i årevis forsaget lyse neglelakker og de lysebrune varianter gav mig nærmest kuldegysninger (ikke på den gode måde). Katja købte sidste år en lak fra Essie og det lignede virkelig rettelak på hendes negle, jeg tænkte at den bølge hopper jeg ALDRIG på. Her er jeg så med nude negle, hvad sker der for det? Det har taget meget lang tid at finde den helt rigtige nuance, men jeg tror faktisk, at det er så godt som umuligt ikke at finde en, der passer hos Inglot. Det er det brand, jeg har set med flest forskellige nuancer af nude, det er virkelig et imponerende udvalg.

Inglot Nail Enamel koster 89 kr. og kan købes hos Inglot i Field’s, Butik 339, Plan 1, Hi’ Street, Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Benedikte

Hvilken vandfast eyeliner bruger du? Jeg leder efter en god.

Pudderdåse Helene

Hej Benedikte!
Jeg bruger de flydende Extreme Art fra Gosh (men med Bobbi Brown penslen, da jeg slet ikke kan finde ud af at bruge den medfølgende pensel)
Mvh. Helene

Sofie

Hvor kan man få fat på Inglot når man tilfældigvis bor i jylland? 🙂

Pudderdåse Katja

Det kan man ikke 🙁 De har ikke engang en europæisk webshop. Sorry!

Sofie

øv bøv bussemand..

Michelle

Hejsa:-)
Hvordan bruger du øjenmakeup-fjerneren fra Bodyshop? Jeg har nemlig lige købt den og prøvede først at køre et lag på vipperne med lukkede øjne og så fjerne det med lidt vat og der kom dælensørme ikke meget af og så prøvede jeg med en klat på en vatrondel og mine øjenlåg begyndte at svie sygt meget og mascaren blev næsten hvor den var… Jeg har brugt 2 gange nu med cremen på en vatrondel og det svider vildt og jeg er nød til at bruge den anden jeg har fra Matas efterfølgend – sure kr 90 lige ud af vinduet:-s
Michelle

Pudderdåse Helene

Hej Michelle!
Øv, det er da også rigtig træls! Jeg anbefaler altid, at man får en prøve på nye produkter, for uanset hvad jeg eller nogen anden synes om et produkt, er det jo muligt at du synes den er rædselsfuld/dårlig/ grim/ildelugtende/osv. eller at der er allergi og overfølsomhed.
Det lyder som om du ikke kan tåle den 🙁
Jeg tager en klat på hver pegefinger og smører cremen på øjenmakeuppen, jeg gnider ikke, men det bliver smurt ind. Da jeg ikke kan tåle fnulder fra vat, bruger jeg skyllede vådservietter (sådan nogle til babynumser :D), og med sådan to tørrer jeg efter ca. 30 sek. cremen af igen.
I går havde jeg vandfast makeup på og det fjernede den på 0,5 uden gniden eller sviden. Som sagt er jeg meget tilfreds med den og det er da brand ærgeligt at bruge penge på et produkt, man ikke kan tåle/lide.

Michelle

Tak for svaret:-) Jeg tror jeg prøver igen med vådservietterne – jeg tænker det godt kan være gnideriet…
Michelle

Pudderdåse Helene

Kære Michelle!
Jeg synes, du skal vente et par dage med at prøve igen. Hvis du stadig har så voldsom reaktion, så skal den tilbage til The Body Shop. Det er vigtigt for producenterne at kende eventuelle reaktioner på deres produkter.
Husk at skylle vådservietterne, så der ikke er rester af sæbestoffer og den slags tilbage i dem. Som sagt bruger jeg dem kun, fordi jeg ikke kan tåle vatfnulder.
Håber du bliver lige så glad for makeupfjerneren, som jeg er!
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *