Dåseposten: Knækkede vipper efter eyelash extensions

10.07.14
Gosh Growth Serum

Gosh Growth Serum

Kære pudderdåser!
Tænkte jeg ville se ekstra lækker ud til et bryllup for nyligt og fik derfor sat kunstige enkelt vipper på ( dem der sidder i op til 4 uger) desvære var de for store og tunge for mine egen vipper, hvilket betød at jeg mistede mange af mine egen vipper, og dem der er tilbage er korte og kedelige! Her kommer i ind i billedet! Overvejer at benytte mig at et vippeserum, for at hjælpe mine egen tilbage til normal. Kan i anbefale nogen? Det er en jungle at begive sig ud i på egen hånd, men tænker at hvis nogen kan give et kvalificeret svar, er det jer!

Korte, knækkede øjenvipper er ikke et hit- hjælp!!!

Med venlig hilsen
Kathrine

Kære Kathrine

Stakkels dig, det er bestemt ikke sjovt at miste sine øjenvipper på den måde. Oplevelser som din er desværre langt fra ualmindelige efter eyelash extensions. Og også en af grundene til at du hverken ser Helene eller jeg med eyelash extension. Risikoen for at det går ud over ens egne vipper er simpelthen alt for stor og desværre ikke en viden, der lader til at være ret udbredt.

Eyelash extensions kan være en god løsning, hvis man er indstillet på at fortsætte med det i en lang periode. Men man skal ikke regne med at kunne have dem i en kort tid og så gå tilbage til sine egne, naturlige vipper uden mèn.

Der findes mange vippeserum på markedet efterhånden. Generelt set er de dyreste dem, der indeholder et derivat af prostaglandin (det omstridte og i USA receptpligtige middel i Latisse). De billigere versioner indeholder typisk forskellige peptider og enzymer.

Min egen erfaring er, at prostaglandin-derivaterne er mere effektive. Men hvis du enten ikke har budget til det eller er bekymret for bivirkninger, så kan du sagtens finde alternativer.

Af produkter, der indeholder prostaglandin har jeg selv brugt Revitalash med stor succes. Helene har med tilsvarende succes brugt neuLash og M2 Beauté.

Et godt og billigt alternativ uden prostaglandin er Gosh Growth Serum.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Maj-Britt

Jeg har reddet nogle ret miserable øjenvipper med Gosh, der går 2-4 uger så kan man se der sker noget 🙂

Sara

Det hjælper nok heller ikke på det, at mange bloggere anbefaler diverse vippe-klinikker fordi de er sponsorerede af dem, og måske fejlagtigt “lover” læserne at netop dét sted er så dygtige til at sætte dem på, at der intet sker med ens egne vipper. Har tænkt over det mange gange, at det er pudsigt så mange private der har dårlige oplevelser med vippepåsætninger, men sjovt nok hører man aldrig om dén slags fra de forskellige sponsorerede bloggere. 🙂

Sophie Pedersen

Jeg har prøvet m2 og det virkede rigtigt godt for mig 🙂 en billigere løsning er Urban decays lush lash system der også fungere fint for mig 🙂 m2 gav det bedste resultat men gjorde også mine øjne ret tørre 🙂

Rikke Andersen

Rapid Lash er virkelig god. Man skal dog væbne sig med tålmodighed. Der gik en måned før jeg kunne se resultatet. Men så var det heller ikke til at tage fejl af. Den og en god fiber mascara, f.eks. Canonball fra Urban Decay (den er vandfast) eller Maybelline Illegal Length har forvandlet mine små sørgelige vipper til lange flotte vinger.

mette p

Jeg har brugt gosh og er så glad for den at den er på nummer to 🙂
Den gør dem ikke længere men kraftigere syntes jeg

Googleren

Jeg er total afhængig af den fra m2 beauty men tænker tit på om det er skadeligt i længden. Har I noget information om det?

Louise BE

Jeg havde Neu Lash, som virkede suuuper godt! fik ekstremt lange vipper. Så ville jeg prøve noget billigere, så prøvede Gosh, synes ikke det virkede, og holdt ud i nok omkring 6 uger, så opgav jeg.

Krummes Krummelurer / Christina

Jeg har super gode erfaringer med GOSH. Det virkede for mig. Både vippeserumet og også mascaraen. Så for os på “Budget” er det helt ok 😀
Christina

Sara A

Jeg har nu kun gode erfaringer med eyelash extensions, og det samme gælder for alle jeg kender, som også får påsat enkeltvipper. Det er SÅ nemt og utroligt vanedannende (og dyrt!). Jeg vil dog klart anbefale at man gør sit hjemmearbejde og lytter til andres erfaringer.
Det her er bare for at sige, at eyelash extensions ikke nødvendigvis er noget hø 🙂
God Sommer

Josephine

Hejsa.
Kender i til Lashfood? Det skulle være godt mod sarte øjne, men ved ikke om det virker. Hvad skal man kigge efter i ingrediens listen?

Helene Randløv

Hej Josephine
Du kan læse lidt om ingredienserne her:
https://pudderdaaserne.dk/2012/04/08/sadan-far-du-laengere-ojenvipper-inkl-snyd/ eller hvis du søger på vippeserum i søgefeltet.
Jeg har ikke selv prøvet Lashfood, men har erfaringer med M2, neuLash, Elizabeth Arden og GOSH.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *