Dåseposten: Knækkede vipper efter eyelash extensions

10.07.14
Gosh Growth Serum

Gosh Growth Serum

Kære pudderdåser!
Tænkte jeg ville se ekstra lækker ud til et bryllup for nyligt og fik derfor sat kunstige enkelt vipper på ( dem der sidder i op til 4 uger) desvære var de for store og tunge for mine egen vipper, hvilket betød at jeg mistede mange af mine egen vipper, og dem der er tilbage er korte og kedelige! Her kommer i ind i billedet! Overvejer at benytte mig at et vippeserum, for at hjælpe mine egen tilbage til normal. Kan i anbefale nogen? Det er en jungle at begive sig ud i på egen hånd, men tænker at hvis nogen kan give et kvalificeret svar, er det jer!

Korte, knækkede øjenvipper er ikke et hit- hjælp!!!

Med venlig hilsen
Kathrine

Kære Kathrine

Stakkels dig, det er bestemt ikke sjovt at miste sine øjenvipper på den måde. Oplevelser som din er desværre langt fra ualmindelige efter eyelash extensions. Og også en af grundene til at du hverken ser Helene eller jeg med eyelash extension. Risikoen for at det går ud over ens egne vipper er simpelthen alt for stor og desværre ikke en viden, der lader til at være ret udbredt.

Eyelash extensions kan være en god løsning, hvis man er indstillet på at fortsætte med det i en lang periode. Men man skal ikke regne med at kunne have dem i en kort tid og så gå tilbage til sine egne, naturlige vipper uden mèn.

Der findes mange vippeserum på markedet efterhånden. Generelt set er de dyreste dem, der indeholder et derivat af prostaglandin (det omstridte og i USA receptpligtige middel i Latisse). De billigere versioner indeholder typisk forskellige peptider og enzymer.

Min egen erfaring er, at prostaglandin-derivaterne er mere effektive. Men hvis du enten ikke har budget til det eller er bekymret for bivirkninger, så kan du sagtens finde alternativer.

Af produkter, der indeholder prostaglandin har jeg selv brugt Revitalash med stor succes. Helene har med tilsvarende succes brugt neuLash og M2 Beauté.

Et godt og billigt alternativ uden prostaglandin er Gosh Growth Serum.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Mona

Hej. 🙂 Kan se du skriver, du har prøvet Gosh og har set artiklen med Macs (begge i den prisvenlige ende) – kan I fortælle noget om forskellen på de to? 🙂
Venligst Mona

Katja Moikjær

Hej Mona
De virker begge to, og de virker begge med andre ingredienser end bimatoprost. Dertil er de billigere end bimatoprost produkterne. De skal også bruges to gange dagligt. De har altså mange ting til fælles, men om den ene er lidt mere effektiv end den anden, tør jeg ikke sige. Jeg kan anbefale dem begge 🙂
Kh. Katja

Mona

Mange tak for svar. 🙂 Tror det må komme an på en prøve. 😉

Helene Randløv

Hej Mona
Jeg oplevede størst effekt med GOSH, men det var nok mest fordi jeg var lidt mere trofast eller vedholdende om du vil… De virker ens i forhold til ingredienserne og jeg havde ikke problemer med nogen af dem… altså i forhold til irriterede eller røde øjne. Det har jeg haft med andre og lidt mere potente varianter.
Kh. Helene

Mona

Mange tak for svar. 🙂 Jeg er gået i gang med Mac, men kan være jeg prøver Gosh efter den er tom.. Hvis man da kan skifte sådan, uden at starte processen forfra. 🙂

Helene Randløv

Hej Mona
Det kan man heldigvis sagtens :-* God fornøjelse… jeg håber det virker for dig!
Kh. Helene

Maj-Britt

Er gået igang med en intensiv omgang Gosh igen, da mine øjenvipper igen knækker/falder af. Gad vide om det er årstiden, mit hår på hovedet fælder og er mega tørt. Men mine vipper har ellers hold sig pæne det sidste års tid siden jeg sidst gav dem en kur med Gosh serum/mascara 🙂

Helene Randløv

Hej Maj-Britt
Det kunne godt lyde som om, det er kulden eller rettere luftfugtigheden, der driller. Hvis du kan tåle det, skulle du måske overveje at give vipperne noget fedt, olie eller vaseline er udmærket… Og lidt ekstra hårkure er nok også en god idé :-*
Kh. Helene

Carina

Hej pudderdåserne!
(Mon man kan skrive en kommentar og få forvente svar på et gammelt indlæg )
Hvad er jeres tanker og råd om vippeserum (M2) og amning? (Min 13 mdr gamle søn ammer 2 gange i døgnet)
Mvh

Helene Randløv

Hej Carina
Ja, det kan man godt :-*
Jeg ved ikke, hvorfor du skulle være nervøs for at bruge M2 under amning? Jeg ville ikke være det i hvert fald 😀
Kh. Helene

Charlotte

Jeg har brugt revitalash i 8-9 mdr nu men de sidste måneder er mine vipper begyndt af knække!!!! Jeg brugte det hver dag i starten men efter nogle måneder kun hver anden dag da jeg havde læst at det var nok. Hvad gør jeg? Bør jeg stoppe helt? Eller skifte mærke? Har ingen gener ellers

Katja Moikjær

Kære Charlotte. Jeg ville afgjort stoppe. Men jeg har ikke erfaring med lignende. Lad os høre hvordan det går . :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *