Bioeffect – genialt produkt, mærkelig serie

08.06.14
Bioeffect Rich

Bioeffect Rich

Bioeffect er på mange måder det mest unikke, effektive og tilfredsstillende ansigtsplejeprodukt, jeg kender. Man får reelle resultater med det, rynker bliver mindre, furene mindskes, ansigtet får glød, og ens hud bliver sit bedste jeg.

Jeg har været kæmpe fan af det oprindelige serum, ligesiden jeg første gang prøvede det og vender igen og igen tilbage til det. Men lige så fantastisk det serum er, lige så lidt forstår jeg flere af de øvrige produkter i serien.

Bioeffect har nemlig et luksusproblem. De har lavet den perfekte ingrediens, og den ene ingrediens skal de nu genopfinde hele tiden i nye produkter. Samtidig har den ingrediens, EGF – epidermal growth factor, det særlige problem, at det ikke kan kombineres med olie i formuleringer af produkter. Så bliver det ineffektivt.

Så hvad gør man så som producent? Medier og markedsføring tillader jo ikke, at man nøjes med det ene effektive produkt i sit sortiment, selvom det måske på mange måder kunne give mest mening.

Resultatet er da også blevet en efter min mening temmelig varierende serie. Og med ganske få undtagelser holder jeg fast i, at det bedste resultat opnår man ved at bruge det oprindelige EGF serum i kombination med produkter fra helt andre serier.

Her er produkterne i Bioeffect-serien:

EGF SERUM – den oprindelige, the one and only. Uden nogen som helst tvivl, det produkt, du skal købe, hvis du vil prøve selv, hvad epidermal growth factor kan gøre for din hud. Bioeffect indeholder EGF – epidermal growth factor, der er en genmodificeret vækstfaktor, som stimulerer huden til at danne nye, friske hudceller. Og det virker altså bare.

EGF EYE SERUM – Her gør Bioeffect præcis det samme som hovedparten af alle andre mærker derude. For de har med deres eye serum lavet et produkt med PRÆCIS samme aktive ingrediens som i det oprindelige serum, blot hældt på en roll-on applikator og i en anden konsistens og selvfølgelig til en højere pris pr ml. Det klæder ikke Bioeffect, når de har så stærk en videnskabelig profil. Noget helt andet er, at det er en superbehagelig roll-on, der er en fornøjelse at bruge – også i hele ansigtet. Desværre er den også som sagt markant dyrere pr ml.

DAYTIME – Daytime var Bioeffects første bud på en dagcreme, og den er ærlig talt ikke ret god. Der er selvfølgelig egf i ligesom i de øvrige produkter, og effekten af egf kan man ikke betvivle. Men dagcremen her indeholder ingen solfaktor eller ingensomhelst andre interessante ingredienser. Den er oliefri, fordi egf ikke kan tåle olie og har en ret trist konsistens – og så forstår jeg bare ikke pointen med at lave den? Hvis jeg får en højere koncentration af den aktive ingrediens i førnævnte serum, og alligevel skal have en anden dagcreme med solfaktor på – hvad skal jeg så med denne ind i mellem?

BODY INTENSIVE – Bioeffects kropsplejeprodukt giver til gengæld mening. Rigtig meget endda Det er simpelthen en fortyndet version af det oprindelige serum, så man får nogle flere ml. at arbejde med til hele kroppen. Det er et af de bedste kropsprodukter, jeg kender. Husk på, at den eneste forskel på denne og det oprindelige serum er koncentrationen af egf og dermed en større mængde produkt at arbejde med til en lavere pris.

30 DAY TREATMENT – Bioeffect har her lavet en luksusversion, hvor der rent faktisk kommer nogle andre boller på suppen. Der er tre forskellige typer vækstfaktor i, og effekten er meget overbevisende. Det er en dyr fornøjelse, men absolut pengene værd, hvis man har dem.

DAYTIME RICH – Det seneste skud på stammen er en fed dagcreme – igen uden solfilter i. Her er det lykkedes de hårdtkæmpende forskere at få egf til at fungere med en LILLEBITTE smule sheasmør. Derudover består blandingen af nogle meget kedelige syntetiske fedtstoffer og silikoner, som giver en temmelig fedtet og klistret oplevelse uden nogle særlige fordele. Det eneste unikke ved dette produkt er, at det rent faktisk er lykkedes de stakkels forskere at få egf ned i et fedtet produkt. Men jeg har meget svært ved at se, hvorfor man skulle vælge at købe det? Igen er der ingen SPF i.

Mine anbefalinger
Jeg kan ikke varmt nok anbefale Bioeffect EGF Serum. Prøv det, og brug det sammen med din øvrige hudpleje. Du vil virkelig opleve en forskel. Men der er absolut ingen grund til at skulle trækkes med de trælse konsistenser, de to cremer i serien har. Du skal alligevel bruge en anden dagcreme ovenpå for at få solbeskyttelse.

30 day treatment er et interessant produkt at prøve, hvis du har penge nok, og jeg kan bestemt også varmt anbefale body intensive. De øvrige produkter i serien er der på ingen måde grund til at bruge ekstra penge på.

Hvis du vil være sikker på, at en fed creme eller olie ikke påvirker effekten af din egf serum, så skal du sørge for at vente en halv time med at lægge den på. Eller som Bioeffect selv skriver på deres hjemmeside i deres Q&A:

If I use the BIOEFFECT EGF SERUM at night, do I need to apply a night cream afterwards?

No. BIOEFFECT EGF SERUM is a superlative moisturiser in its own right. 

Hvorfor i alverden fandt I det så nødvendigt at producere flere?

Her kan du købe det
Du kan købe Bioeffect i Magasin, på Magasins webshop og hos udvalgte forhandlere og webshops landet over. 15 ml. EGF serum koster 865 kroner, og de øvrige produkter mellem 565 kroner og 1850 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
103 kommentarer
Mette

Jeg vil også gerne vide hvor hurtigt man kan se en effekt?

Helene Randløv

Hej Mette
Som nævnt ovenfor, kommer det an på den effekt man forventer. Du får efter ganske kort tid en friskere glød.
Kh. Helene

Bettina

Kan man bruge efg serum efter Clearance K? Super dejlig blog I har, stor fan;-)

Helene Randløv

Hej Bettina
Hvis du giver Clearance K tid til at tørre, tror jeg godt det kan lade sig gøre.
Kh. Helene

Christina

Jeg har virkelig længe haft lyst til at prøve det serum. Synes bare, at det er så pokkers mange penge. Nogen idé om, hvor længe sådan en omgang cirka holder, hvis man bruger det én gang hver dag..?

Helene Randløv

Hej Christina
Jeg synes, den er drøj i brug… Den holder to-tre måneder, såvidt jeg husker.
Kh. Helene

Pernille

Kan man på nogen måde sammenligne den med Olays regenerist serum? Tænker bare prismæsigt er der meget at hente og jeg ved at I tidligere har skrevet meget godt om deres anti age produkter/serums? Og tak for kanon blog. Hilsner pernille

Helene Randløv

Hej Pernille
Nej, det synes jeg ikke, at man kan.
Og Olay synes vi stadig er godt, bare noget helt andet.
Kh. Helene

linda lykke

kan man i princippet bruge Body Intensive til ansigtet også? Jeg tænker hvis det bare er en fortyndet version af serumet er det vil i og for sig det samme??

Helene Randløv

Hej Linda
Ja, det kan du, men ikke med samme effekt. Læs eventuelt svarene herover.
Kh. Helene

Ida

Hej Pudderdåser.
Jeg overvejer om EGF serumet også kan bruges på øjenomgivelserne, nu i skriver at der er sammen koncentration i øjenserumet og den almindelige serum? Så er der jo nemlig, som i skriver nogle penge at spare ;O)
Mvh Ida

Katja Moikjær

Ja det kan nemlig lige præcis. Ingen grund til at bruge to forskellige.

Jeanette Jensen

Hej Katja og Helene,
Kan man bruge serummet efter at have fjernet make up med olie? Jeg bruger selv olivenolie til at fjerne make up med. Efter at have påført olien tørrer jeg den af med en vaskeklid men det efterlader alligevel ansigtet en smule fedtet/fugtet, som olie nu gør om end det ikke er voldsomt. Hvis jeg så putter serummet på bagefter vil det så bliver ineffektivt fordi huden en renset med olie ? Håber meget I kan hjælpe med et svar, da det jo er nogen dyre dråber at spilde.
Tak for en fantastisk blog 🙂
Vh. Jeanette

Helene Randløv

Hej Jeanette
Jeg vil mene, at du vil opnå en ringere effekt, hvis din hud ikke er fri for olie. Alternativt kan du vente til olien er masseret eller selv trængt ind i huden.
Kh. Helene

Skønhed og krop - favoritter til mor og barn | Manja Chavy

[…] EGF serum fra Bioeffect læste jeg første gang om hos Pudderdaaserne, som talte så godt om det, at min nysgerrighed blev vakt. Og da jeg efterfølgende fandt det på […]

Mia Sørensen

Hvis jeg bruger Jeres t-zone peeling, skl den så på før eller efter EGF-serum?

Helene Randløv

Hej Mia
Når jeg selv bruger den kombination er T-zone Peeling altid nederst. Du skal lige vente lidt, inden du bruger EGF-serum.
Kh. Helene

Camilla

Den 30 dages treatment Bioeffect har er perfekt for mig. http://www.spashop.dk/maerker/bioeffect.html
Så behøver jeg ikke tænke over det i hverdagen. Jeg køber sådan en pakke en gang om året, og føler jeg kan leve på de 30 dages arbejde i et års tid.
Det at få det arbejdet ind i rutinen hver dag er bare ikke muligt med 3 børn der også skal have opmærksomheden :-).

Katja Moikjær

Den er også fantastisk!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *