Bioeffect – genialt produkt, mærkelig serie

08.06.14
Bioeffect Rich

Bioeffect Rich

Bioeffect er på mange måder det mest unikke, effektive og tilfredsstillende ansigtsplejeprodukt, jeg kender. Man får reelle resultater med det, rynker bliver mindre, furene mindskes, ansigtet får glød, og ens hud bliver sit bedste jeg.

Jeg har været kæmpe fan af det oprindelige serum, ligesiden jeg første gang prøvede det og vender igen og igen tilbage til det. Men lige så fantastisk det serum er, lige så lidt forstår jeg flere af de øvrige produkter i serien.

Bioeffect har nemlig et luksusproblem. De har lavet den perfekte ingrediens, og den ene ingrediens skal de nu genopfinde hele tiden i nye produkter. Samtidig har den ingrediens, EGF – epidermal growth factor, det særlige problem, at det ikke kan kombineres med olie i formuleringer af produkter. Så bliver det ineffektivt.

Så hvad gør man så som producent? Medier og markedsføring tillader jo ikke, at man nøjes med det ene effektive produkt i sit sortiment, selvom det måske på mange måder kunne give mest mening.

Resultatet er da også blevet en efter min mening temmelig varierende serie. Og med ganske få undtagelser holder jeg fast i, at det bedste resultat opnår man ved at bruge det oprindelige EGF serum i kombination med produkter fra helt andre serier.

Her er produkterne i Bioeffect-serien:

EGF SERUM – den oprindelige, the one and only. Uden nogen som helst tvivl, det produkt, du skal købe, hvis du vil prøve selv, hvad epidermal growth factor kan gøre for din hud. Bioeffect indeholder EGF – epidermal growth factor, der er en genmodificeret vækstfaktor, som stimulerer huden til at danne nye, friske hudceller. Og det virker altså bare.

EGF EYE SERUM – Her gør Bioeffect præcis det samme som hovedparten af alle andre mærker derude. For de har med deres eye serum lavet et produkt med PRÆCIS samme aktive ingrediens som i det oprindelige serum, blot hældt på en roll-on applikator og i en anden konsistens og selvfølgelig til en højere pris pr ml. Det klæder ikke Bioeffect, når de har så stærk en videnskabelig profil. Noget helt andet er, at det er en superbehagelig roll-on, der er en fornøjelse at bruge – også i hele ansigtet. Desværre er den også som sagt markant dyrere pr ml.

DAYTIME – Daytime var Bioeffects første bud på en dagcreme, og den er ærlig talt ikke ret god. Der er selvfølgelig egf i ligesom i de øvrige produkter, og effekten af egf kan man ikke betvivle. Men dagcremen her indeholder ingen solfaktor eller ingensomhelst andre interessante ingredienser. Den er oliefri, fordi egf ikke kan tåle olie og har en ret trist konsistens – og så forstår jeg bare ikke pointen med at lave den? Hvis jeg får en højere koncentration af den aktive ingrediens i førnævnte serum, og alligevel skal have en anden dagcreme med solfaktor på – hvad skal jeg så med denne ind i mellem?

BODY INTENSIVE – Bioeffects kropsplejeprodukt giver til gengæld mening. Rigtig meget endda Det er simpelthen en fortyndet version af det oprindelige serum, så man får nogle flere ml. at arbejde med til hele kroppen. Det er et af de bedste kropsprodukter, jeg kender. Husk på, at den eneste forskel på denne og det oprindelige serum er koncentrationen af egf og dermed en større mængde produkt at arbejde med til en lavere pris.

30 DAY TREATMENT – Bioeffect har her lavet en luksusversion, hvor der rent faktisk kommer nogle andre boller på suppen. Der er tre forskellige typer vækstfaktor i, og effekten er meget overbevisende. Det er en dyr fornøjelse, men absolut pengene værd, hvis man har dem.

DAYTIME RICH – Det seneste skud på stammen er en fed dagcreme – igen uden solfilter i. Her er det lykkedes de hårdtkæmpende forskere at få egf til at fungere med en LILLEBITTE smule sheasmør. Derudover består blandingen af nogle meget kedelige syntetiske fedtstoffer og silikoner, som giver en temmelig fedtet og klistret oplevelse uden nogle særlige fordele. Det eneste unikke ved dette produkt er, at det rent faktisk er lykkedes de stakkels forskere at få egf ned i et fedtet produkt. Men jeg har meget svært ved at se, hvorfor man skulle vælge at købe det? Igen er der ingen SPF i.

Mine anbefalinger
Jeg kan ikke varmt nok anbefale Bioeffect EGF Serum. Prøv det, og brug det sammen med din øvrige hudpleje. Du vil virkelig opleve en forskel. Men der er absolut ingen grund til at skulle trækkes med de trælse konsistenser, de to cremer i serien har. Du skal alligevel bruge en anden dagcreme ovenpå for at få solbeskyttelse.

30 day treatment er et interessant produkt at prøve, hvis du har penge nok, og jeg kan bestemt også varmt anbefale body intensive. De øvrige produkter i serien er der på ingen måde grund til at bruge ekstra penge på.

Hvis du vil være sikker på, at en fed creme eller olie ikke påvirker effekten af din egf serum, så skal du sørge for at vente en halv time med at lægge den på. Eller som Bioeffect selv skriver på deres hjemmeside i deres Q&A:

If I use the BIOEFFECT EGF SERUM at night, do I need to apply a night cream afterwards?

No. BIOEFFECT EGF SERUM is a superlative moisturiser in its own right. 

Hvorfor i alverden fandt I det så nødvendigt at producere flere?

Her kan du købe det
Du kan købe Bioeffect i Magasin, på Magasins webshop og hos udvalgte forhandlere og webshops landet over. 15 ml. EGF serum koster 865 kroner, og de øvrige produkter mellem 565 kroner og 1850 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
103 kommentarer
Michelle

Uhh kan se det er et gammelt indlæg, men håber nu på svar alligevel.
Jeg sværger til min rens + tonic fra Nimue, som jeg anvender før denne serum. Jeg kan nu se at begge produkter indeholder en form for olie.
Kan i anbefale en rens + tonic uden indhold og olie, til sensitiv hud?

Katja Moikjær

Hvor meget olie indeholder de? Det gør langt de fleste produkter. Det er nok mere interessant hvor meget? Har du et link til produkterne?

Mette H.

Ved ikke om I ser kommentarer på sådan et gammelt indlæg, men hvordan er det med EGF og graviditet – er det kontraindiceret?

Katja Moikjær

Nej, det er det ikke

Krisser

Hej!
Jeg er 31 år og har linjer rundt om øjnene og i panden. Desuden tendens til store porer, tør hud og urenheder. Tror I Bioeffect vil passe til min hud?
Ellers hvad kan I anbefale?
Jeg vil gerne prøve Bioeffect, men er lidt spændt på, om min hud vil mangle olie. Den reagerer nemlig rigtigt godt på ren mandel – eller kokosolie.

Katja Moikjær

Jeg kan kun anbefale at prøve den. Den er ret fantastisk.
Men jeg vil klart bruge noget med olie i derudover, ellers vil du nok opleve tør hud. Du skal supplere med et produkt fra en anden serie – hvis du har god erfaring med mandel/kokosolie, så brug bioeffect om natten og den anden om morgen. Eller omvendt 🙂

Arnannguaq

Jeg er 35 år og har tør og sart hud samt store porer, rynker bekymrer mig ikke endnu 😉
Har købt EGF serum om natten, men jeg er så skuffet… Når jeg vågner om morgenen virker min hud mere tør og mere grov i det og slet ikke velhydreret. Måske man får mest ud af produktet hvis det rynker man bekæmper?
Til gengæld føles Rudolph cares olie bedre for min tørre hud- den koster ca 800 for 15 ml, men den er ikke så drøj i brug.
Keg vil gerne prøve noget andet og overvejer Vintners daughter, har I testet den? TUSIND tak for en super blog!

Ida

Hej, Kan man bruge EGF-serum og retinol samtidig. Jeg plejer at skifte mellem dem, således at jeg bruger retinol hver anden aften og EGF serum hver anden aften. Men kan jeg benytte dem sammen? Har lige købt øjenserummet også, og er spændt på at prøve.
Tak for en god side 🙂 KH Ida

Helene Randløv

Hej Ida
Hvad med at bruge den ene morgen og den anden aften? Så er du i hvert fald sikker på, at de kan bruges sammen. Det afhænger nemlig af flere forskellige ting.
Kh. Helene

Kathrine

Kære jer, Jeg er igang med at købe serummen, men bliver forvirret over forskellen på deres day serum og serum – der er dobbelt så meget i day serummen, men den koster ca det samme som serummen. Er der mon en meget lavere koncentration i day serummen? Kan ikke finde præcisering af indholdet på deres hjemmeside. Ingredienslisterne ser dog ret forskellige ud for de to produkter…
Mange tak på forhånd.
Kh. Kathrine

Helene Randløv

Hej Kathrine
Ja, det er netop koncentrationen af EGF, der er forskellen. Nu kan jeg ikke huske koncentrationerne i hovedet… men altså deres serum er ligesom den reneste, og mest koncentrerede om du vil. Udover koncentrationen er konsistensen den primære forskel 🙂
Kh. Helene

Kathrine Kirk

Tusind tak 😘

Helene Randløv

Anytime <3
:-*

Stine Sophie

Kære heltinder, Jeg er begyndt at bruge EGF-serum omkring øjnene hver aften. Efter 5 minutter smører jeg BP A-vitamin booster på. Er det for en god idé eller modarbejder produkterne hinanden? (og bør man overhovedet bruge Booster omkring øjnene?). Jeg håber, at I har tid til at svare. Er vild med jeres blog!

Katja Moikjær

Kære Stine. Det synes jeg lyder helt fint. Hvordan fungerer det? Ser du nogle resultater?

Marianne

Kan jeg bruge jeres Anti-Age ansigtscreme ovenpå Bioeffect serummet? Jeg lader det altid tørre ca. 20 min.

Helene Randløv

Hej Marianne
Ja, det kan du godt, men du skal lige vente lidt mellem påføringen af det ene og det andet.
Kh. Helene

Clara

Hej med jer
Det er et gammelt indlæg, men jeg har alligevel et spørgsmål jeg håber, I kan svare på. Jeg kan se EGF både laver en ‘serum’ og en ‘day serum’. Hvilken en ville I anbefale? På forhånd tusinde tak (:

Katja Moikjær

Kære Clara. Som jeg også har skrevet så burde EGF egentlig bare holde sig til den almindelige serum. Den har den højeste koncentration af de to, så den vil jeg anbefale.

Rina

Egf serum flasken er lavet af tyndt gennemsigtigt glas – har det nogen betydning for produktets effekt, at det ikke opbevares i en lufttæt mørk beholder? På forhånd tak og tak for jeres superserie!

Helene Randløv

Kære Rina
BIOEFFECT har forsket i lige netop EGF i lang tid, så lige i dette tilfælde har jeg tillid til producenten. Generelt har du helt ret i, at mange ingredienser tager skade af lys og luft i en emballage som denne.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *