Bioeffect – genialt produkt, mærkelig serie

08.06.14
Bioeffect Rich

Bioeffect Rich

Bioeffect er på mange måder det mest unikke, effektive og tilfredsstillende ansigtsplejeprodukt, jeg kender. Man får reelle resultater med det, rynker bliver mindre, furene mindskes, ansigtet får glød, og ens hud bliver sit bedste jeg.

Jeg har været kæmpe fan af det oprindelige serum, ligesiden jeg første gang prøvede det og vender igen og igen tilbage til det. Men lige så fantastisk det serum er, lige så lidt forstår jeg flere af de øvrige produkter i serien.

Bioeffect har nemlig et luksusproblem. De har lavet den perfekte ingrediens, og den ene ingrediens skal de nu genopfinde hele tiden i nye produkter. Samtidig har den ingrediens, EGF – epidermal growth factor, det særlige problem, at det ikke kan kombineres med olie i formuleringer af produkter. Så bliver det ineffektivt.

Så hvad gør man så som producent? Medier og markedsføring tillader jo ikke, at man nøjes med det ene effektive produkt i sit sortiment, selvom det måske på mange måder kunne give mest mening.

Resultatet er da også blevet en efter min mening temmelig varierende serie. Og med ganske få undtagelser holder jeg fast i, at det bedste resultat opnår man ved at bruge det oprindelige EGF serum i kombination med produkter fra helt andre serier.

Her er produkterne i Bioeffect-serien:

EGF SERUM – den oprindelige, the one and only. Uden nogen som helst tvivl, det produkt, du skal købe, hvis du vil prøve selv, hvad epidermal growth factor kan gøre for din hud. Bioeffect indeholder EGF – epidermal growth factor, der er en genmodificeret vækstfaktor, som stimulerer huden til at danne nye, friske hudceller. Og det virker altså bare.

EGF EYE SERUM – Her gør Bioeffect præcis det samme som hovedparten af alle andre mærker derude. For de har med deres eye serum lavet et produkt med PRÆCIS samme aktive ingrediens som i det oprindelige serum, blot hældt på en roll-on applikator og i en anden konsistens og selvfølgelig til en højere pris pr ml. Det klæder ikke Bioeffect, når de har så stærk en videnskabelig profil. Noget helt andet er, at det er en superbehagelig roll-on, der er en fornøjelse at bruge – også i hele ansigtet. Desværre er den også som sagt markant dyrere pr ml.

DAYTIME – Daytime var Bioeffects første bud på en dagcreme, og den er ærlig talt ikke ret god. Der er selvfølgelig egf i ligesom i de øvrige produkter, og effekten af egf kan man ikke betvivle. Men dagcremen her indeholder ingen solfaktor eller ingensomhelst andre interessante ingredienser. Den er oliefri, fordi egf ikke kan tåle olie og har en ret trist konsistens – og så forstår jeg bare ikke pointen med at lave den? Hvis jeg får en højere koncentration af den aktive ingrediens i førnævnte serum, og alligevel skal have en anden dagcreme med solfaktor på – hvad skal jeg så med denne ind i mellem?

BODY INTENSIVE – Bioeffects kropsplejeprodukt giver til gengæld mening. Rigtig meget endda Det er simpelthen en fortyndet version af det oprindelige serum, så man får nogle flere ml. at arbejde med til hele kroppen. Det er et af de bedste kropsprodukter, jeg kender. Husk på, at den eneste forskel på denne og det oprindelige serum er koncentrationen af egf og dermed en større mængde produkt at arbejde med til en lavere pris.

30 DAY TREATMENT – Bioeffect har her lavet en luksusversion, hvor der rent faktisk kommer nogle andre boller på suppen. Der er tre forskellige typer vækstfaktor i, og effekten er meget overbevisende. Det er en dyr fornøjelse, men absolut pengene værd, hvis man har dem.

DAYTIME RICH – Det seneste skud på stammen er en fed dagcreme – igen uden solfilter i. Her er det lykkedes de hårdtkæmpende forskere at få egf til at fungere med en LILLEBITTE smule sheasmør. Derudover består blandingen af nogle meget kedelige syntetiske fedtstoffer og silikoner, som giver en temmelig fedtet og klistret oplevelse uden nogle særlige fordele. Det eneste unikke ved dette produkt er, at det rent faktisk er lykkedes de stakkels forskere at få egf ned i et fedtet produkt. Men jeg har meget svært ved at se, hvorfor man skulle vælge at købe det? Igen er der ingen SPF i.

Mine anbefalinger
Jeg kan ikke varmt nok anbefale Bioeffect EGF Serum. Prøv det, og brug det sammen med din øvrige hudpleje. Du vil virkelig opleve en forskel. Men der er absolut ingen grund til at skulle trækkes med de trælse konsistenser, de to cremer i serien har. Du skal alligevel bruge en anden dagcreme ovenpå for at få solbeskyttelse.

30 day treatment er et interessant produkt at prøve, hvis du har penge nok, og jeg kan bestemt også varmt anbefale body intensive. De øvrige produkter i serien er der på ingen måde grund til at bruge ekstra penge på.

Hvis du vil være sikker på, at en fed creme eller olie ikke påvirker effekten af din egf serum, så skal du sørge for at vente en halv time med at lægge den på. Eller som Bioeffect selv skriver på deres hjemmeside i deres Q&A:

If I use the BIOEFFECT EGF SERUM at night, do I need to apply a night cream afterwards?

No. BIOEFFECT EGF SERUM is a superlative moisturiser in its own right. 

Hvorfor i alverden fandt I det så nødvendigt at producere flere?

Her kan du købe det
Du kan købe Bioeffect i Magasin, på Magasins webshop og hos udvalgte forhandlere og webshops landet over. 15 ml. EGF serum koster 865 kroner, og de øvrige produkter mellem 565 kroner og 1850 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
103 kommentarer
Sara

Hejsa. Kan se, man ikke må bruge en olieholdig creme efter serummet. Hvordan ved jeg, om der er olie i min normale dagcreme? (Jeg bruger A Perfect World” med solfaktor fra Origins).

Katja Moikjær

Det er der stort set altid. Så det er der 🙂

Ingrid

Hej 🙂 Jeg har netop købt Bioeffect EGF serum og glæder mig til at prøve den. Jeg plejer at bruge jeres AHA serum om aftenen. Kan jeg fortsætte med det, altså bruge AHA serum under EGF serum? Og vil I anbefale at vente 30 min imellem de to, eller bør det ikke være et problem? På forhånd tak. Mvh. Ingrid

Helene Randløv

Kære Ingrid
EGF er jo noget skrøbeligt noget, men det er mest fedt, det er sart overfor. Mit bedste bud er, at du forsøger dig lidt frem. En halv time virker som meget lang tid, og det ville i min verden resultere i, at den ikke blev brugt særlig tit. Ti, fem og ja endda to minutter burde være rigelig ventetid.
Kh. Helene

Pernille

Hvordan er sikkerheden ift. dette produkt? Jeg hører, at det kan hjælpe eventuelle cancerceller med at formere sig hurtigere, hvis man bruger dette produkt.

Pernille

Kan se, at I svarer en masse andre undtagen mig. Er det fordi, I ikke ved noget om sikkerheden?
Vh.
Pernille

Helene Randløv

Hej Pernille
Vi svarer generelt alle, men der smutter altså et par kommentarer i perioder med travlhed. De hudlæger, jeg har spurgt med hensyn til sikkerheden, fortæller, at der ikke er grund til bekymring.
Kh. Helene

Sarah

Hej de dejlige damer, hurtigt spørgsmål herfra, som jeg håber i vil svare mig på. Hvor gammel tænker i man skal være, før det er nødvendigt at begynde på produktet? Jeg er så heldig at have en noget nær perfekt hud med ingen synlige linjer, jeg er kun 27 år, så de linjerne, kommer jo nok før eller siden. Jeg er dog med årene blevet super hysterisk med min hud, og går meget op i at pleje den. Dog kan jeg ikke finde ud af om jeg er for ung til produktet? Har hørt, hvis man begynder på antiaging i en for tidlig alder, så bliver huden immun overfor produktet med tiden, hvilket har skræmt mig lidt. De bedste hilsener Sarah

Helene Randløv

Hej Sarah
Selvom jeg tvivler på at EGF er nødvendigt i en alder af 27, så er der ikke noget, der hedder for tidligt. Ingredienserne stopper ikke magisk med at virke, og huden kan ikke blive immun. Et godt plejeritual kan du læse om her: Den bedste base…. Alfa og omega i din alder er mild rens, masser af fugt og selvfølgelig grundig og vedholdende brug af SPF!

Charlotte

Hej
Er der noget problem i at bruge en rens med olie, hvis man venter lidt inden man påfører egf serum, eller kan I anbefale en god oliefri rens, som ikke koster en bondegård?

Helene Randløv

Hej Charlotte
Der er et hav af rensevand/micellar water på markedet, der er ganske budgetvenlige, så det er bare at vælge en. Afhængigt af hvilken form for olie, du bruger, er det ikke en metode, jeg vil anbefale.
Kh. Helene

Charlotte

Hej igen
Jeg tror måske du misforstod mit spørgsmål; det er ikke fordi jeg bruger en olie som ansigtsrens, men rigtig mange af dem indeholder jo en eller anden form for olie, er det et problem i forhold til egf serum?

Helene Randløv

Det afhænger af rensen, det generelle svar er: ja, det er et problem.

Mille

Først og fremmest, tusind tak for inspirerende og lærerig info om hudpleje. I er så vilde at jeg nu kategorisk følger jeres råd og føler mig langt bedre rustet i produkt-junglen.
Og så til det måske lidt dumme spørgsmål, for at være heeelt sikker: Kan jeg bruge hyaluronsyre og Niacinamid før jeg benytter EGF serum?
KH

Helene Randløv

Hej Mille
Tak for dine fine ord <3
Det afhænger af hvilke produkter med de to ingredienser, du bruger. Har de et højt indhold af fedtstoffer, skal du nok overveje om du kan undvære dem om aftenen.
Kh. Helene

Lisbeth

Hej og tak for en fantastisk blog!
Jeg overvejer at købe bioeffects EGF serum og ville bruge den i min aftenrutine. Jeg er lidt i tvivl om, hvor den passer ind, og jeg håber I kan give et tip. Som det er nu, renser jeg mit ansigt med matas micellar water, så bruger jeg paulas choice 2% BHA extra strength og kommer Beaute Pacifiques clinical super 3 booster på. Jeg kan læse mig til at EGF ikke bryder sig om olie/fedt. Så vidt jeg kan forstå, kan jeg bare vente med at komme BP cremen på, hvis jeg har brugt EGF. Men hvad med resten af min rutine? Kan jeg stadig bruge BHA’en?
Og et sidste spørgsmål – jeg overvejer også NIOD CAIS2 som et alternativ til bioeffects EGF serum. Jeg har læst jeres anmeldelse af den og har hørt godt om den ellers. Hvis jeg kun skal have et af disse produkter, hvilket skal jeg så vælge? Er CAIS2 “lettere” at tilføje til min rutine (jeg forstår det som at den ikke har problemer med fedt/olie).
Mvh
Lisbeth

Katja Moikjær

Kære Lisbeth. Du lyder som om du allerede har studeret emnet, og jeg har ikke det endegyldige svar. For hvis du spørger Bioeffect vil de svare at du ikke må bruge noget under. Punktum. Spørger du mig, så ville jeg bruge BHA nederst og Bioeffect ovenpå, men jeg kan ikke garantere dig, at det ikke påvirker effekten af bioeffect. Og sådan er det, når alle producenter helst vil have at netop deres ingrediens kommer på nederst…. Men jeg ville bruge BHA nederst og bioeffect ovenpå, og så kan du sagtens bruge BP Clinical efterfølgende.
NIOD vs. Bioeffect…. det er to forskellige ingredienser, og jeg har ikke noget reelt belæg for at vælge imellem dem. Begge dele er gode produkter.
Kh. Katja

Lisbeth

Mange tak for svar 🙂 jeg har købt bioeffect og prøver at se hvordan det går!

Pernille Olesen

Hej pudderdåser. Jeg spørger sikkert til et gammelt indlæg, men kan man bruge EGF serum om øjnene? Så man ikke behøver købe den dyre eye serum pft, hilsen pernille

Helene Randløv

Hej Pernille
Yep, det kan du godt.
Kh. Helene

Maria Jørgensen

Hejsa… Tak for super informativ anmeldelse… Lige et spørgsmål til brug af EGF serum. Jeg renser min hud hver aften med Biologique Recherche Lait VIP 02, herefter Environ C-Quence serum nr 4.. Og afslutter med enten en creme eller maske. Jeg vil rigtig gerne prøve EGF serum, men er i tvivl om der er olie i rensemælken, om jeg kan bruge den sammen med mit a-vitamin serum og hvis ja før eller efter.?? Skal jeg slutte af med en creme, hvor længe skal jeg vente med at komme den på.?? På forhånd tak for hjælpen… Kh Maria

Helene Randløv

Hej Maria
EGF er sart, derfor anbefaler BIOEFFECT, at man bruger det alene. Sørg for, at huden er renset for rensemælk, så burde den ikke være et problem.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *