Smil mere på ferien

26.04.14
Kuffert indhold

Kuffert indhold

Kan du huske, Katja skrev om det bloggersite, som Oral-B 3D White Luxe står bag? Her har Sarah Louise, Sandra, Marie og vi skrevet vores bedste tips og et par skønhedsrutiner. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få pænere og hvidere tænder, kan du læse den professionelle tandplejers bud på en daglig rutine.
I forbindelse med vores tips skrev jeg også lidt om, hvilke ting der er praktiske at huske, når man rejser. Selv pakker jeg lynhurtigt, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre dine tips til en velpakket kuffert.

Ud at flyve med Pudderdåserne
Det at mestre kunsten ”at pakke en kuffert” er en gave. Synes du, at det er svært, er det en rigtig god idé at tale med én, som på et tidspunkt har mistet sin bagage. En komplet liste over ting, som på ingen måde kan undværes, er god at få skrevet ned en gang for alle. Så har man den, hvis der skal pakkes i en fart og tankerne allerede er på flyvetur.

  • Det bedste trick er at undersøge målene for håndbagage hos samtlige flyselskaber og købe en lille kuffert, som passer til de mindste mål.
  • Afhængigt af hvor lang tid man skal være væk, er det en god idé at vælge så få stykker tøj som muligt, som man så kan kombinere på flest tænkelige måder. Det kræver øvelse, men hvor er det skønt, når det fungerer.
  • Inden man pakker er det en god idé at tage et kritisk blik på antal af produkter i rense- og makeuprutinen. Vi vælger altid produkter, som kan bruges til mange forskellige ting på en gang. Bare husk grænsen på 100 ml.
  • Hvis man altid har en tandbørste og tandpasta i håndtasken, kan man altid få børstet tænderne, uanset om flyveturen varer to eller ti timer. Det kan betyde meget for velværet både ombord på flyet, men også når man endelig er landet.

Nu håber jeg, at du har lyst til at dele nogle af dine bedste pakketips med os.

Indlægget er sponsoreret af Oral-B 3D White Luxe

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
M.F.H.

Jeg er tit selv på tur, når der skal besøges familie og lign.. Der har jeg valgt at have en lille toilettaske, der er pakket klar, så den er lige til at tage med. Der sørger jeg får at have en tandbørste+ tandpasta og sådan nogle rejsestørrelser af min hudpleje-serie, så det altid er gjort klar (+ så er det overvejet hvad jeg bruger på turen).
Og så har jeg ellers bare sørget for at have en basal makeup-rutine til turen (flot look med få produkter), har ikke alverdens ting med som enten kan lånes hos dem der skal besøges (tænker hårtørrer o.l.) eller er på hoteller – hvis man så skal på tur med et par veninder og alle skal bruge glattejern, vil der være smart at koordinere sin pakning af bagage.
Yndlingstippet er dog at hvis man skal flyve, har man de “tunge2 ting på – altså jakke, støvler og whatnot, for så er det stadig med, men tager ikke plads i bagagen. det kan nogle gange være en lidt træls løsning, men hvis det ikke kan undværes og pladsen er trang, må man lige overleve det. 🙂

lene

Min bedste tip er at have en kuffert/boks/kasse (tex en smartstore med låg, gennemsigtig) hvor jeg har alle gode ting til rejser samlet. Som 1 liter ziplock poser, skoposer, brush rolls til makeup pensler, den lille hårtørrer, den lille børste, natlampen til børnene/toilet (om man skal op om natten og skifte ble / tisse er noget afdæmpet lys guld vært på badeværelset, vi har dimmer på badet derhjemme).
Derefter plejer jeg at spare småprøver af sikre produkter at tage med (glem at jeg prøver nye produkter på en rejse-det kan blive en dum katastrofe-på rejsen skal det være sikkert!). Jeg laver også mine egne små produkter og er omhyggelig med at skrive på hvad det er, det har jeg lært the hard way-man tror man husker, det gør man ikke!!!. Alle tomme små flasker har jeg også i smart-storen med det andre rejse dimseri.
Jeg pakker heller aldrig længere i toilet tasker men deler det hele op i 1 liter ziplock poser, også make-up og andet til rejsen. Pas til hele familjen, andre dims og sager. Det giver overblik og man ser direkte hvad er hvad og er sikret mod at noget spilder i tasken.
Det var mine tip, kan de bruges syns i?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *