A-Derma Exomega i mega-stor

22.02.14

A-Derma Exomega kampagnestørrelser

Den store 400 ml. pumpe af A-Dermas Exomega Emollient Balm har vi vist før. Den er blevet en kærkommen tilføjelse til A-Dermas sortiment efterhånden. Emmolient Balm er fedtcremen – den fedeste version af Exomega.

Men i sidste uge så jeg for første gang vaskeolien i ekstra-stor 500 ml. version på apoteket, og den kom straks med hjem. De 200 ml. der normalt er i Exomega vaskeolie får hurtigt ben at gå på herhjemme.

Jeg er rigtig meget i tvivl, om det bare er mig, der aldrig har set denne version før? Det er lørdag, så jeg har ikke lige mulighed for at dobbelttjekke med A-Derma selv. Men I ved det som regel mere præcist – har I set den før?

500 ml. Exomega vaskeolie koster 175 kroner netop nu, og den er ikke umiddelbart en del af det faste sortiment, så det er et engangstilbud i denne omgang.

Du kan finde den online her fra webapoteket.

Belgiske Farmaline sælger den for kun 15 euro, men husk at regne fragten på 9,95 euro.

Escentual har kun den lille model.

Cocooncenter sælger den også. Der har jeg endnu ikke købt noget fra, men en del af jer gør.


Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Pernille Thomsen

Hej.
Jeg er ansat på Hobro Apotek, hvor denne størrelse er en fast del af A-Derma sortimentet 🙂
Ligeledes har vi A-Derma Cleansing Foam (mener jeg den hedder) i samme størrelse.
Generelt er A-Derma en fantastisk serie til en sart og tør hud.
God aften 🙂

Ulrika

Ved du hvordan det er med dem og dyreforsøg?
Elsker cremen, men vil IKKE købe noget der er testet på dyr..:/

Katja Moikjær

Ulrika – det er ikke tilladt at bruge dyreforsøg i EU længere. Det har det ikke været længe. Det er ikke engang tilladt at sælge produkter, der har været testet på dyr.
https://pudderdaaserne.dk/2013/02/01/forbud-mod-dyretest-af-kosmetik-i-eu/

Signe L

Det er helt rigtigt det du skriver der – men så igen, Maybelline, Rimmel, L’Oréal, M.A.C osv, de sælger jo i Kina, og for at sælge i Kina SKAL man jo teste på dyr da det er en lov..
Jeg forstår det ikke – men hvis I har svaret på dette, med at mærkerne så både kan sælge i EU, hvor man ikke må, og i Kina, hvor man skal, så vil jeg da meget gerne vide noget mere om det, da jeg heller ikke bruger ting der er testet på dyr 🙂

Ulrika

Ja, jeg har fx hørt noget om at MAC testet på dyr, så bliver meget forvirret..
Eller måske indholder det noget der er testet på dyr..?

Amanda

Uhhh, de lyder sørme spændende. Kunne godt være, at man skulle prøve det!

Henriette

Er der et sted i kan anbefale at bestille Exomega balm med pumpe? Den er da noget mere handy end de 200 ml tuber vi fedter rundt med 🙂

Kristina K

Jeg bor i Frankrig og bruger vakseolien hver dag. Så vidt jeg ved er den fast inventar i sortimentet hos A-Derma. Her nede kan man ovenikøbet nogle gang finde 2 stk A-derma vaskeolie til ca. 25 € på mit lokale apotek.

Lene

Det er sørme billigt Kristina! Jeg bor i sydkorea og her har de for nyligt fjernet A-derma fra apotekshylderne. Rigtig øv da jeg også bruger vaskeolien dagligt. Nu må jeg finde et alternativ, da jeg ikke kan finde et apotek med levering herude 🙁

Hanne

Den har været på hylden på vores lokale apotek i hvert fald siden efteråret sidste år, for der købte jeg den første gang 🙂

Katja Moikjær

Nej, det er ikke korrekt at man SKAL teste på dyr i Kina. Problematikken er lidt anderledes.
Hvis man vil ind på det kinesiske marked, så giver man samtidig pr automatik de kinesiske myndigheder lov til at teste ens produkter på dyr.
Man kan derfor ikke længere reklamere med at ens produkter aldrig er blevet testet på dyr, fordi de kinesiske myndigheder kan finde på at gøre det.
Det er dog ikke det samme som at firmaet selv tester på dyr, og slet ikke hvis de er på det europæiske marked. Så kan du være sikker på, at produktet ikke er testet på dyr – andet end måske af de kinesiske myndigheder, som ingen af os andre har kontrol over 🙂
Ingen produkter på det europæiske marked har længere lov til selv at teste på dyr, så der er i mine øjne ingen grund til at købe særlige “ikkedyretestede” produkter.

Katja Moikjær

Jeg er jaloux!

Randi

Hej
Er der nogen , der har erfaringer med at a- derma emollient creme ( den alm. til tør hud, som er anbefalet andetsteds her på siden) giver urenheder på kinderne? Nærmest sår – ikke rigtige bumser.

Katja Moikjær

Ja, eller noget i den stil. Den kan give Perioral Dermatit: https://pudderdaaserne.dk/2013/09/10/daseposten-perioral-dermatit/ Af samme årsag bruger jeg den ikke selv i ansigtet.

randi

Tak for svaret. Jeg har brugt cremen i et år før de her reaktioner er kommet. Dagcremen til tør hus fra mærket giver ikke mig de her reaktioner. Må tjekke det der PD ud, jeg har aldrig rigtig døjet med akne og er 37, så det er nok det. Igen tak for svaret.

Katja Moikjær

Velbekomme 🙂 I øvrigt har jeg samme oplevelse som dig med dagcremen

Mia

Hej Katja. Jeg har netop læst en anden blog fra dig “bloggernes favoritter” fra 2012, hvor du skriver udelukkende godt om cremen. Kender du andre der ikke kan bruge cremen?

Katja Moikjær

Jeg skal lige slå fast her at jeg bruger cremen. Meget, tit og ofte. Bare ikke i ansigtet 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *