Fredagsfavorit: Kleenex Balsam

07.02.14
Kleenex Balsam

Kleenex Balsam

Ja, jeg ved godt, det før har været rent selvmål for bloggere at skrive om Kleenex, men det vil jeg da sk… på. For når man som jeg har tilbragt 5 dage med snot, snot og atter snot, så ER Kleenex Balsam altså en life saver. (Og nej – jeg har ikke fået en krone for at skrive dette indlæg, og mine Kleenex har jeg selv købt på apoteket i Farum Bytorv).

Til hverdag duer almindelige papirslommetørklæder absolut fint for mig. Men når jeg som generalforkølet pudser næse mange gange i timen, så føles de til sidst som sandpapir på næsen. Og der gør Kleenex Balsam en kæmpe forskel.

Indholdet af vaseline og andre fedtstoffer gør først og fremmest at de ikke slider så hårdt på næsen. Derudover indeholder de ekstrakt af calendula, som er fremragende til at repapere og pleje ødelagt og sart hud. Det er også den vigtigste ingrediens i Purely Professionals Repair Cream. Hvis Kleenex Balsam var en creme, så ville det faktisk være en aldeles udemærket en af slagsen, og der er bestemt belæg for, at næsen har nedre af Kleenex Balsam end almindelige tørre papirlommetørklæder.

Og efter min næse i morges var helt smadret efter et par dage kun med almindelige papirlommetørklæder, er den nu efter et halvt døgn med Kleenex Balsam ikke nær så rød og irriteret. Min hud på næsen begynder at føles helt normal igen.

Uparfumerede eller med menthol
De almindelige Kleenex Balsam er uparfumerede (yay!), men der er også kommet en ny variant – Kleenex Balsam Menthol.

Den er stort set magen til den almindelige, men er parfumeret og også med et par af de 26 allergene stoffer. Det er jo derfra duften af menthol kommer.

Men jeg må indrømme, at den har en virkelig dejlig effekt på tilstoppet næse. Jeg bruger aldrig næsespray af xymelin-typen, og disse virker faktisk til at give et øjebliks luftgennemstrømning igen.

(Det andet produkt, jeg bruger til det er i øvrigt Homéoplasmine).

De almindelige Kleenex Balsam er altså klart at foretrække til at pleje huden, da de ikke indeholder parfumestoffer. Men hvis du heller ikke kan trække vejret gennem næsen, kan det være, du også vil sætte pris på at supplere med menthol-varianten i ny og næ ligesom jeg.

Her kan du købe dem
Kleenex Balsam koster cirka 20 kroner for en pakke i supermarkedet, Matas, på apoteket mm.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Stine V

“… at næsen har nedre af Kleenex Balsam…” En sjov tastefejl, når den kommer fra en forkølet. 😀
Rigtig god bedring!

Katja Moikjær

Hahaha – jeg bør vist lade den stå 😀

Marianne

Jamen også god bedring herfra 🙂

Katja Moikjær

Tak 🙂

Line

Jeg har i dag købt Kleenex til en flad 10-er 🙂 Der var både dem i de små pakker og æskerne..

Katja Moikjær

Hvooor?

Line

Åh ups.. I Bilka 🙂

Hanne

Nu har jeg revet mig og givet 16 kr for 8 pakker kleenex balsam, da jeg er blevet sendt hjem fra arbejde pga jeg er syg.
Jeg plejer at bruge de billigste.
Så jeg er spændt…
VH Hanne

Helene Randløv

Hej Hanne
Først og fremmest god bedring!
Jeg bruger aldrig andet end Kleenex, da jeg synes, de er meget blødere ved næsen.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *