Purely Professional Repair Cream til tørre kiks

06.03.12
Purely Professional Repair Cream

Kan I mærke det? Vejret skifter (yay, forår!), og det bliver varmere. Det betyder for mig, at jeg tørrer ind til noget, der mest af alt minder om en stor, lyserød, runken rosin. Jeg snakkede lige i telefon med min gode veninde, der har atopisk eksem, og hun har samme problem: Selv den koldeste vinter eller varmeste sommer går fint, det er når årstiderne skifter, vi tørrer ind.

Så jeg krammer denne krukke tæt flere gange om dagen. Det er Repair Cream fra Purely Professional. Det er en super simpel med effektiv og fed creme, der fugter tør hud og lindrer og heler irriteret hud. Og ikke indeholder hverken parfume, farvestoffer eller nogetsomhelst. Den er min absolut bedste ven for tiden, fordi den både er super effektiv og så mild, at jeg kan smøre den på selv de sarteste områder.

Til eksem og børn
Min 3-årige søn har børneeksem, hvilket han har fra mig. Jeg havde det selv som barn og voksede fra det, da jeg ramte puberteten. Jeg bruger også denne creme på ham, når han har udbrud. Jeg synes, den virker bedre end traditionelle fedtcremer, sandsynligvis på grund af indholdet af morgenfrue.

Her kan du købe det
Den koster 165 kroner for 80 ml og kan købes her på Purely Professionals hjemmeside.

Hvordan har din hud det for tiden?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Annette

Ej, hvor er det bare pudsigt, at du lige poster dette indlæg. Min kære hænder er så knastørre for tiden – kan måske også have noget at gøre med de der tusind toiletture, på grund af 3 kgs baby på blæren. Men bestilte i fredags PP bodylotion, da Derma Ecos bodylotion ikke længere var nok til min tørre krop, og fik en prøve med af Repair Cream. Synes at den virker rigtig lækker, og den er super let at arbejde med, i forhold til andre tykke creme, som fx Niveas klassiske blå. Så kunne sagtens finde på at købe en hel bøtte.

Pudderdåse Katja

Fedt Annette!!!

Lisa Schmidt

Hej Katja
Same-same her. Jeg har særlig brug for en fed creme når jeg løber (udendørs). Men mange af de, der anbefaler (sig selv), er ret vandholdige, og kan derfor kun bruges når vi ikke er for tæt på minusgrader. Hvordan med Repair Cream. Vil den være en mulighed for mig?
Og et lille ps: Er hele serien parfumefri?

Pudderdåse Katja

Hej Lisa
Vand står jo først på ingredienslisten, men jeg har aldrig haft problem med vandholdige cremer i det danske klima. Selv min Locobase fedtcreme indeholder jo vand. Det handler mere om fedtindholdet. Hvad har du oplevet det med?
Kh. Katja

Nanna

Hej pudderdåser.
Dejlig hjemmeside.
Har lige et spørgsmål..-Jeg har nogle ar fra akne på mine kinder og ude ved tændingerne- ved I om der findes cremer der kan reparere lidt på dette, eller er det bare fup?
MVh Nanna

Amalie

Hej Nanna, fik lige lyst til at svare på dit spørgsmål 🙂
Jeg har også ar og mærker efter akne. For omkring to måneder siden købte jeg cremen Egytian Magic og jeg synes altså min hud er blevet meget mere ensartet nu, så den kan jeg anbefale 🙂

Nanna

Tak for svar!!! 🙂
Hvor kan man købe cremen? Mvh 🙂

Amalie

Har købt min på beautybay.com 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Nanna
Tak skal du have. Prøv at finde mit indlæg om Bio Oil. Nogen siger, det virker på ar? Ellers skal du snakke med en hudlæge. Behandlinger som fx laser vil kunne hjælpe måske.
Kh. Katja

Nanna

Tak Katja. Den har jeg haft før, og den har hjulpet på mine strækmærker på brysterne, men turde ikke putte den i hovedet da den var meget fedtet, men måske skulle jeg gøre et forsøg.
Mvh 🙂

Amalie

Har heldigvis ikke så mange problemer med tør hud, men det har min kæreste! Super godt tip. Tak for det :-)!
I må meget gerne tjekke min blog ud
– Amalie.

Louise

Min hud er også ramt af vintertør-atopisk-eksems syndrom. Jeg har dog endelig fundet en kur der synligt virker nemlig A-Derma. Det er fantastisk 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Louise
Her hjemme knuselsker vi A-Derma! Jeg fatter ikke, hvordan vi levede uden 🙂 Takket være en kær veninde lærte jeg den at kende og det var kærlighed ved første indsmøring <3
Mvh. Helene

Louise

Hej Helene.
Hvad afgør så om I/du bruger fx. Purely Proffesional eller A-Derma? Er det et humør spørgsmål..eller?

Pudderdåse Katja

For mit vedkommende er det. Jeg har en af hver stående og jeg bruger dem begge. Jeg synes denne er federe end min A-Derma. Men A-Derma findes jo også en federe udgave og vice versa. Der er forskel på ingredienserne, de indeholder forskellige ting. Men jeg bruger dem begge – de er rigtigt gode begge.

repair cream – calendula & chamomille | Purely Professional

[…] Pudderdåserne […]

Lotte

Kan a-derma også bruges i ansigtet mod dermatit? 🙂

Ida

Hej!
Jeg har i nogle måneder brugt Epiduo, som er en receptpligtig creme til akne. Jeg bruger den kun om aftenen på de ramte steder. Jeg har dog fået utrolig tør hud (har jeg generelt fra naturens side), og rød hud samtidig pga. cremen. Ville denne her creme I skriver om her, kunne bruges som dagcreme? Normalt ville jeg bruge den fra A-derma, men er bange for at den er for fed, og dermed giver mig flere bumser? Pt. bruger jeg Kiehl’s ansigtscreme, men synes ikke helt det hjælper på tørheden og de røde områder, jeg har fået grundet cremen.
Tak for altid at kunne finde en masse gode råd hos jer!
Kh.

Helene Randløv

Hej Ida
Begge cremer er meget fede, så det vil jeg ikke anbefale.
Du kan med fordel prøve vores Alt i en creme, som er rig, men ikke så fed at den driller en uren hud (det er i hvert fald min erfaring). Når du er færdig med Epiduo, vil vores T-zone Peeling, måske være noget for dig 🙂
Kh. Helene

Julie

Hjæææælp! Linket til cremen virker ikke længere? Har du mon et andet :)?
Kh Julie

Helene Randløv

Hej Julie
Du kan stadig finde den på Purely Professionals hjemmeside, og jeg har rettet linket nu :-*
Kh. Helene

Line

Hej.
Har netop fået konstateret perioral dermatitis hos lægen og fået en creme i mod det. Har dog også købt cremen i nævner her, som jeg har læst mig til skulle være god til PD hud. Skal jeg bruge den om aftenen i hele ansigtet, eller kun på det ramte område, når jeg er færdig med at bruge den receptpligtige creme jeg har fået. Hvad anbefaler I?
Mvh Line

Katja Moikjær

Hej Line
Hvilken receptpligtige creme har du fået?
Kh. Katja

Katja Moikjær

Den skal du selvfølgelig bruge som lægen har angivet.
Cremen fra Purely Professional kan du bruge ovenpå (ikke nedenunder). Brug den efter behov og hvad der føles godt. Har du tør hud er den fantastisk. Du kan ikke bruge for meget af den.

Line

Hej igen.
Cremen jeg har fået på revet hedder metronidazol actavis.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *