Mere energi? Ja tak!

26.01.14
LongoVital

LongoVital

Det er ikke første gang, vi skriver om LongoVital, for vi er begge to rigtig glade for dette kosttilskud. Denne gang er det med fokus på energi, selvfølgelig vil det være en overdrivelse at påstå, at man kan få markant mere energi af et kosttilskud, men det kan godt holde dig i hånden på vejen.
Både Katja og jeg har spist LongoVital siden juni 2012, hvor vi var til et virkelig skønt pressemøde hos Årstiderne på Krogerup Avlsgaard for netop at høre om LongoVital.
Før den dag vidste jeg godt, at LongoVital er en særlig vitaminpille, men jeg havde også en forestilling om, at det var et kosttilskud for ældre mennesker. Den dag blev jeg meget klogere, og jeg blev endda sat til at rode i den skønne have og plukke urter. Altså en inspirerende og livsbekræftende dag.

Et nyt liv
I september stoppede jeg efter mange år som nattevagt, det er noget af en omvæltning, og det er slet ikke spor let at komme ind i en mere almindelig døgnrytme. Det er sådan set ikke morgenerne, som er et problem, nærmere de sene eftermiddage, hvor de sidste energidepoter for længst er tømt og kroppen skriger efter hvile og søvn.
Det hjælper mig at spise regelmæssigt, men det er svært og langt fra min spidskompetence, men små hapsere i ny og næ gør altså underværker både for mit humør og min energi. Derfor har jeg haft stor glæde af at læse med på LongoVitals facebookside: Mere energi på 30 dage, hvor diætist Kirsten Thal-Jantzen og personlig træner Sabrina Dinic giver tips og rigtig gode råd til, hvordan du kan få mere overskud i hverdagen. Samtidig bliver der trukket lod om et års forbrug af Longo Vital, så du selv har mulighed for at opleve effekten.

LongoVital i cykelkurven
På vejen igen…

Ting tager tid…
Det er ikke spor let at gøre ting anderledes, end man plejer. Uanset hvad det er, som trænger til revision, er det ofte svært at stå med helt alene. Det er heldigvis også de færreste, der bliver nødt til at være alene. Men det kan også kræve sin kvinde (eller mand naturligvis) at bede om hjælp og vise sårbarhed. Mod og styrke skal der til for at se mulighederne i øjnene.
En anden og meget vigtig del af sådan en omlægning af vaner er motion. Træningscentre siger mig mildest talt ingenting og holdsport er heller ikke rigtig mig. I stedet har jeg fundet cyklen frem og den tilbringer jeg rigtig meget tid (og endnu flere kilometer) på dagligt. Lange gåture i naturen har altid stået på min liste over meningsfulde beskæftigelser, så de bliver prioriteret højt især i godt selskab med mine drenge. Jeg er jo vild med gymnastik på bolde, så på dem bruger jeg mindst en time dagligt.
Og helt ærlig så har jeg aldrig haft det bedre og haft mere energi.

Forår i skoven
Det var en af de dage i maj, som vi længes ekstra mod her i januar…

Tre små piller…
LongoVital er et af de mest veldokumenterede kosttilskud, og det er jo meget rart at kunne læne sig op ad målelige resultater, når man skal forklare, hvorfor man vælger den ene slags piller frem for den anden.
Min favorit blandt de fire varianter, der er i LongoVitals sortimentet, er dem, der hedder +Ginsing. De sørger for et løft af energien, (og jo jeg har prøvet de andre, og dem med +Ginsing giver altså mere energi). Og helt ærlig hvem har ikke brug for lidt ekstra energi her i mørket. Selvom det er dejligt at huske på, at vi trods alt er på vej mod lysere tider, ja så er en håndsrækning altså meget rar indtil solen igen titter frem…

Vinterbad: Et energikick
Mit ultimative våben mod tungsind, træthed og manglende energi: Vinterbadning

Gode råd
Som nævnt har jeg i et stykke tid fulgt med på facebooksiden: Mere energi på 30 dage og der faldt jeg over følgende gode råd fra personlig træner, Sabrina Dinic: “Du behøver ikke at have alt under kontrol”

  • GRIN
  • GRÆD
  • FLIP UD
  • VÆR DIG SELV
  • ELSK DIG SELV

Det kan være en udfordring i sig selv at slippe sig selv løs, men prøv det! Det er i hvert fald en af de virkelig dybe kilder til energi i mit liv.

Husk altid at rådføre dig med en læge, inden du begynder at spise kosttilsskud!

Hvad gør du for at få mere energi i hverdagen?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Lærke

Jeg tager Longovital og har gjort det siden jeg var 10-11 år gammel. Det er det eneste der holder blister i munden væk – før havde jeg altid 2-3 stykker på samme tid, nu får jeg dem aldrig!

Mette

Hej Lærke,
Hvilken “slags” Longovital tager du?
Jeg lider nemlig meget af blister i munden.
Tak 🙂

Lærke

Hej Mette!
Jeg tager som regel bare de originale røde, har også taget de sorte uden at mærke forskel. Kan virkelig anbefale det – håber du får held med det, da jeg kender alt for godt til kampen med blister 🙁

Amanda

Jeg har også taget dem siden jeg var barn, da jeg også var meget plaget af blister i munden. Nu er jeg også helt fri fra dem. Jeg spiser dem i den lilla emballage 🙂

Camilla

Jeg er så småt kommet igang med motion igen. Det er en kamp at komme afsted, men hold nu op hvor er det det hele værd, når man er færdig.
Jeg har lige et spørgsmål, som jeg tænker, at I måske kunne være behjælpelige med. Jeg er lige startet på Roaccutan for anden gang. Jeg ved af erfaring, at min hovedbund bliver knastør og begynder at skalle. Det er allerede så småt begyndt.
Hvilken shampoo kan I anbefale?

Anne

Jeg tager den 50+ nu, men har simpelthen sovet så dårligt efter jeg tager dem. Jeg tager dem til aftensmaden, da jeg ikke spiser morgenmad, og tit får kvalme hvis jeg tager dem på tom mave, men kan det være der problemet er? Der burde vel ikke være noget i 50+ som giver elstra energi lige med det samme?
Skal man tage almindelige vitaminpiller samtidig? Tænker på fx jern mm som jeg før har haft brug for?

Helene Randløv

Hej Anne
Det kan jeg simpelthen ikke svare dig på…jeg tænker at det godt kan være forbrændingen, der driller dig. Hvad med at smide dem i tasken, så du kan spise dem til frokost?
Kh. Helene

Anne Birn

Tak for svar 🙂
Jeg gør et forsøg og tager dem til formiddag fremover 🙂
Hvordan tænker du det påvirker forbrændingen?
Mvh Anne

Helene Randløv

Hej Anne
Generelt virker arter af peber jo ret godt på at sætte gang i forbrændingen.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *