Dåseposten: Skal jeg skifte hudplejeserie?

13.01.14

Kære Katja

TUSIND tak for en skøn, informerende og ikke mindst inspirerende blog. Jeg kan se at i meget gerne svare på (dumme) spørgsmål men da jeg ikke lige kunne finde et relevant indlæg at svare på, skriver jeg stedet en privat mail, hvilket jeg håber er ok.

Mit “problem” er at jeg er blevet helt rundforvirret af alle de mange produkter som er rundt omkring. Jeg har i 2 år brugt jurlique serien med fint resultat. Jeg har en meget stabil hud, har aldrig kæmpet med akne eller urenheder som sådan. I en overgang brugte jeg Clinique og det tog nær livet af min hud. Jeg har tendens til lidt fedtet hud og samtidig kan den også blive frygtelig tør afhængig af årstiden.

For et par år tilbage fik jeg foretaget en øjenoperation og tåler derfor ikke alle produkter, faktisk de færreste, og jeg hader når min ansigtspleje bliver for neutral i duften. Så har du et godt råd til hvad jeg kunne bruge som alternativ for jurlique? For grunden til et skifte skyldes ønsket om at prøve noget andet, da jeg har fået at vide at huden ikke har godt af at man bruger det samme produkt for længe + jeg kunne godt tænke mig at prøve noget nyt. Jeg har overvejet nuxe, tromborg og origins. Ved du noget om disse produkter og om noget er bedre end andet?

Jeg ved godt det er en lang mail, men jeg håber at du måske har tid og lyst til at svare alligevel 🙂

Kh. Sidsel

Kære Sidsel

Tusind tak for din mail. I stedet for at råde dig til valg af alternativ serie, vil jeg i stedet gerne have lov at slå en tyk pæl gennem myten om, at man partout skal skifte hudplejeprodukter (eller nogen som helst andre produkter for den sags skyld).

Det er der absolut ingen grund til. Hvis det virker for dig, og du er glad for dem, så bliv for guds skyld ved med at bruge de produkter, du har været så heldig at finde ud af, er gode for din hud.

If it works, don’t fix it!

Kærlig hilsen

Katja

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Birgitte

Kære Pudderdåserne. Jeg er 61 år og lærte jeres blog at kende her til jul. Det har været et dejligt og dyrt bekendtskab…for det er jo nødvendigt LIGE at prøve …også f.eks. Aderma Exomega cremen. Til min store skræk så jeg at den indeholdt TRIETHANOLAMINE…!!!! Nu har jeg hele min ungdom forsøgt at undgå dette stof og faktisk ikke mødt det på en indholdsfortegnelse i årevis….jeg har Googlet lidt på det og jeg er ikke blevet helt beroliget og derfor bliver jeg nødt til at spørge til hvordan I ser på dette stof….regner I det for ufarligt i koncentrationer under fem procent? Det må I vel næsten gøre når I bruger det så meget…tak for en god og instruktiv blog, jeg er helt klar fan af jer. Knus
Fra Begøje.

Katja Moikjær

Kære Birgitte
Det er interessant – det mener jeg ikke, den plejede at gøre?
Jeg mener faktisk ikke at triethanolamine er problematiske i så små koncentrationer – men det er interessant, at man vælger det til et produkt til netop allergikere.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *